Mijn Kasapoglu

FacebookPinterestDelen

Hallo, ik ben de mijne, een reizende sport- en portretfotograaf gevestigd in Istanbul en Wenen. Ik heb vijf Winter-, vier Zomer- en Vijf Jeugd Olympische Spelen behandeld. Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van alpine ski- en snowboardwereldbekerwedstrijden en ben ook red bull-fotograaf.

Ik werk al meer dan zes jaar samen met Vogue Turkije en maak portretten van kunstenaars en atleten. Mijn foto’s zijn tentoongesteld in heel Europa, waaronder in het Olympisch Museum in Lausanne, Zwitserland.

Ik heb twee boeken uitgegeven door het Olympisch Museum. Ik ben een merkambassadeur voor Sony’s nieuwe professionele sportcamera, Alpha 9.

In 1993-1994 maakte ik deel uit van het Turkse nationale skiteam en het Turkse nationale snowboardteam van 2006-2010. Omdat ik zelf atleet ben geweest, ben ik gefascineerd door de actie en de emoties die het overnemen tijdens het concurreren en trainen. Ik ben enorm gepassioneerd door de Olympische beweging, leven in het moment, creativiteit, fair play en sportiviteit. Ik probeer deze passies te belichamen door middel van mijn fotografie.

Ik hou van het gebruik van de Sony Alpha 9 omdat het een onvergelijkbare snelheid en focus heeft en ook lichtgewicht is, en dol is op de stille functie omdat het me helpt om in veel gevoelige situaties te fotograferen. Ik ben ook een grote fan van de elektronische zoeker omdat ik graag meteen mijn uiteindelijke beeld zie en dat er geen black-outs zijn tijdens het fotograferen.

Uitrustingslijst

Sony Alpha 9 – Nederland (x2)
Sony RX100 VI
Sony 400mm f/2.8 GM
Sony 16-35mm f/2.8 GM
Sony 100-400mm GM
Sony 24-70mm f/2.8 GM
Sony 28mm f/2
Sony 55mm f/1.8 ZA
Sony 70-200mm f/2.8 GM
Sony 90mm f/2.8 Macro G
Sony 1.4x Teleconverter Lens
Sony 2x Teleconverter Lens
Sony Fisheye Converter
Sony onderwaterhuis

www.minekasapoglu.com | @minekasapoglu

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer