Onderdeel van de Vision Photography

FacebookPinterestDelen

Wij zijn Evelien &Thomas uit België. Man en vrouw voor 10 jaar en samen maken we deel uit van de Vision Photography!

Een jaar geleden verkochten we onze DSLR’s en stapten we over op de EOS R met zijn fantastische RF-objectieven.

Omdat we documentaire trouw- en familiefotografen zijn, is het voor ons belangrijk om met licht en compact materiaal te werken. De Canon EOS R was een geschenk uit de hemel! Geen pijn meer in onze polsen of vingers nadat we een trouwdag van 16 uur hebben gefotografeerd.

Een verademing! Deze camera’s zorgen ervoor dat we onze opdrachten veel makkelijker kunnen uitvoeren en meer tijd hebben om creatief te zijn – wat onze klanten nog blijer maakt.

Informatie

Na zeven jaar fotografie zijn wij het perfecte team om een trouwdag vast te leggen. We streven altijd naar groei en werken hard om steeds beter te worden. Dit jaar resulteerde dit in een top 10 plaats bij This is Reportage en een plek in de top 100 bij Fearless Photographers.

We zijn erop uit om de beste fotograaf voor onze klanten te zijn. De awards zijn een mooie erkenning, maar geen prioriteit.

Volgens ons is de beste fotograaf degene die je een goed en geruststellend gevoel geeft en een resultaat levert waar je heel blij van wordt.

Een goede klik, super duidelijke en overzichtelijke informatie, persoonlijk contact, alles samen kunnen bespreken, de mogelijkheid om kwalitatieve aftersales te maken, en een mooie presentatie van de storytelling documentaire foto’s: dat is voor ons de basis.

We zijn blij om dit te geven aan al onze koppels en gezinnen.

Onze uitrusting

Wij hebben dagelijks te maken met onze klanten. We sturen ze regelmatig e-mails en bellen ze, en nodigen ze meerdere keren bij ons thuis uit voor een gesprek.

In drukke periodes wil je absoluut niet worstelen met technisch moeilijke instellingen op je camera en uitrusting! We hebben materiaal nodig dat we kunnen vertrouwen en dat hebben we al jaren gevonden bij Canon en nu met hun EOS R camera (volledige test).

Het afgelopen jaar hebben we voor elke opdracht de nieuwe camera’s gebruikt en deze hebben ons meerdere keren verrast – bijvoorbeeld in moeilijke en donkere situaties.

U zult zich waarschijnlijk afvragen hoe we omgaan met de enkele kaartsleuf. Welnu, we gebruiken nieuwe, hoogwaardige en betrouwbare geheugenkaarten.

Doordat we met vier camera’s fotograferen en relatief kleine kaarten van 64 GB gebruiken, verkleinen we de kans op verlies van belangrijke momenten als een kaart na een onoplosbaar probleem niet meer te herstellen is. We zijn ervan overtuigd dat dat bijna onmogelijk is vanwege de manier waarop we werken.

Onze geheugenkaarten worden altijd in dezelfde camerabehuizing gebruikt. We doen een schoon formaat voor elke grote opdracht en wanneer een kaart vol is, wordt er onmiddellijk een back-up gemaakt op een externe harde schijf die we bij ons hebben op een bruiloft.

Het gebruiksgemak en het plezier van het werken met de EOS R primt ons om de camera te blijven gebruiken.

Apparatuur die we overdag gebruiken:

Canon EOS R (2x) met de zeer lichte lens Canon 35mm f/1.8 (het totale gewicht is slechts 1 kg, geweldig!)
Canon EOS R (2x) met het veelzijdige objectief Canon 24-105mm f/4
De prachtige portretlens, de Canon 50mm f/1.2
De beste groothoeklens die we ooit hebben gebruikt, de Canon 15-35mm f/2.8
De betrouwbare Sony Tough Flash Cards (21x)
De originele Canon LP-E6N batterijen (16x)
De BlackRapid Double Breathe Straps (2x)

Alles is gemakkelijk draagbaar en we hebben alleen een kleine tas om zo vrij mogelijk te bewegen. We gebruiken overdag geen flitser, dus de resterende spullen blijven tot ’s avonds in onze auto.

Apparatuur die we ’s avonds gebruiken:

2 x Canon Speedlite 600EX II-RT flitsers (deze worden op statieven in de zaal geplaatst)
2 x de Canon ST-E3-RT zender
2 x de Canon Speedlite 430EX III-RT flitsers (we gebruiken deze kleinere flitsers op de camera om het gewicht te beperken)
5 x MagGrids en MagGels

Omdat we elk twee lichamen hebben, is het heel gemakkelijk om te schakelen tussen on-camera flitser en off-camera flitser. We passen onze flitsers op deze manier aan totdat we de juiste mix van het beschikbare licht en ons flitslicht krijgen. De CTO Color Gels from MagMod helpt ons hier heel goed bij.

Bedankt Shotkit voor het delen van ons!

www.partofthevision.com | @partofthevision.evelien.thomas

FacebookPinterestDelen
trouwen
11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer