Peak Design Everyday Backpack Review (-update)

Peak Design introduceerde de Everyday Backpack voor het eerst aan de wereld als onderdeel van een zeer succesvolle Kickstarter-campagne. Dat was in 2015.

Omdat het nu al een paar jaar relatief ongewijzigd is gebleven en nog steeds een wereldwijd succes is, was het slechts een kwestie van tijd voordat Peak Design het waagde en het een nieuwe update gaf.

De 20L Everyday Backpack is de favoriet in mijn nogal uitgebreide collectie camerarugzakken, dus toen Peak Design voor het eerst hun nieuwe Everyday Line V2 aankondigde, moest ik gewoon weten hoeveel van een update het echt zou zijn.

PeakDesignEDBV2_1_Hero

Peak Design Alledaagse Rugzak V2

Bekroonde camerarugzak boordevol functies die je georganiseerd en je uitrusting veilig houdt.

Controleer de huidige prijs

Na een paar maanden van vragen wat voor soort verbeteringen Peak Design had aangebracht aan de nieuwe versie, besloot ik er een te kopen om erachter te komen of het echt de beste kleine camerarugzak van het jaar is.

Als ik al van de Everyday Backpack hield, dan zou ik de V2 zeker nog meer waarderen… zou ik niet?!

Inhoudsopgave

Peak Design Everyday Backpack V2 Technische Gegevens (20L)

Pros

 • Ik geef de voorkeur aan de nieuwe styling
 • Verbeterde MagLatch is sterker en beter te gebruiken
 • De verbeterde schouderbanden zijn comfortabeler
Tegens

 • Tailleband is niet langer inbegrepen of ingebouwd
 • Het verborgen binnenvak aan de bovenkant is nog steeds vrij krap om te gebruiken zodra een laptop is ingeladen
 • Soms mis ik het hebben van alle extra kleine interne zijzakken
Peak Design Everyday Backpack 20L Technische Gegevens

Max capaciteit: 17L min, 20L max

Externe grootte:
Top MagLatch: 56,5 cm x 21 cm x 30 cm (22,3 “x 8,3” x 11,8 “)
Onderste MagLatch: 46,5 cm x 21 cm x 30 cm (18,3 “x 8,3” x 11,8 “)

Interne grootte:
Top MagLatch: 55cm x 16cm x 28.5cm (22 “x 6.3” x 11.2 “)
Onderste MagLatch: 45cm x 16cm x 28.5cm (18 ” x 6.3 ” x 11.2 “)

Gewicht:
Zonder verdelers: 1,66 kg (3,66 lb)
Met verdelers: 2,01 kg (4,43 lb)

Max Laptop Grootte:
38,1 cm x 25,4 cm x 2,5 cm (15 “x 10” x 1 “)
Geschikt voor 15/16″ Macbook Pro / 15.6″ Windows Laptop

Max Tablet Grootte:
30.6cm x 22,1 cm x .7 cm (12 “x 8,7” x 0,3 “)
Geschikt voor 12,9 inch iPad Pro

Peak Design Everyday Backpack 30L Technische Gegevens

Max capaciteit: 22L min, 30L max

Externe grootte:
Top MagLatch: 62cm x 36cm x 19.8cm (24,5 “x 14,2” x 7,8 “)
Onderste MagLatch: 52cm x 36cm x 19.8cm (20,5 ” x 14,2 “x 7,8”)

Interne grootte:
Top MagLatch: 60cm x 31cm x 17cm (23.7 ” x 12.2 ” x 6.7 “)
Onderste MagLatch: 50cm x 31cm x 17cm (19.7 ” x 12.2 ” x 6.7 “)

Gewicht:
Zonder verdelers: 1,76 kg (3,88 lb)
Met verdelers: 2,11 kg (4,65 lb)

Max Laptop Grootte:
40.6cm x 27,4 cm x 3.8cm (16″ x 10,8″ x 1,5″)
Geschikt voor 15/16″ Macbook Pro
Geschikt voor de meeste 16″-laptops

Max Tablet Grootte:
30.6cm x 22,1 cm x .7 cm (12 “x 8,7” x 0,3 “)
Geschikt voor 12,9 inch iPad Pro

Standaard materialen

– 400D dubbele poly-coated DWR-geïmpregneerde nylon canvas schaal
– 100% gerecycled post-consumer materiaal
– Bluesign goedgekeurd (Charcoal, Ash, Midnight only)
– Oplossing geverfd om energie te besparen & water (alleen houtskool)
– 900D waterdichte bodemvoering
– Hoogwaardig grijs nylon interieur, Bluesign goedgekeurd
– Hardware is geanodiseerd aluminium en met glas versterkt nylon
– Superduurzame UltraZips
– Accenten in leer (Charcoal, Ash, Midnight) of Hypalon (Zwart)

Inbegrepen in het pakket

– 1x Alledaagse Rugzak
– 3x FlexFold verdelers
– 1x Borstband
– 1x Anchor Link sleutel tether
– 4x Cord Hook externe carry riemen

Controleer de huidige prijs

Bouw &uiterlijk

De Everyday Backpack V2 is een geweldig uitziende tas voor elke gelegenheid.

De Everyday Backpack V2 is een geweldig uitziende tas voor elke gelegenheid.

De Peak Design Everyday Backpack V2 is een iconische bekroonde rugzak dat is stijlvol genoeg om door de stad te zwerven, veelzijdig genoeg om overal mee naartoe te nemen en functioneel genoeg om je spullen te dragen, ongeacht de gelegenheid.

De buitenste canvasschaal is gemaakt van 100% gerecycled 400D dubbel gepolycoat DWR-geïmpregneerd nylon, en als je op zoek bent naar het houtskool-, as- of middernachtkleurengamma, zul je merken dat ze ook Bluesign-goedgekeurd zijn.

De Everyday Backpack V2 beschermt uw apparatuur regen, hagel en zonneschijn vanwege de weerbestendige eigenschappen van de gebruikte materialen en de pure taaiheid van hoe ze zijn gebouwd.

Ik heb ontdekt dat de 20L Everyday Backpack V2 het meest geschikt is voor mijn lichaamsgrootte en dagelijkse draagvereisten.

Ik heb ontdekt dat de 20L Everyday Backpack V2 het meest geschikt is voor mijn lichaamsgrootte en dagelijkse draagvereisten.

De Everyday Backpack V2 is niet alleen ontworpen als een cameratas, maar ook als een fantastische tas voor dagelijks vervoer en een zeer functionele reisgenoot.

Het beschikt over een ultra stilistisch en modern ontwerp dat zorgt voor een onvergetelijke look, samen met een uniek ontworpen groot bovendeksel met slim geconstrueerde MagLatch-hardware en verweerde UltraZips die het gladde afgeronde profiel vormen.

Of u nu klaar bent om uw laptop in te pakken voor werk, camera-uitrusting voor een avontuur of gewoon uw boardshort voor een dag op het strand, de Everyday Backpack V2 is geschikt voor de gelegenheid en klaar om opnieuw te worden aangepast aan uw behoeften.

De stijve structuur hapert nooit, en met de brede opening aan de zijkant en het grote bovendeksel, kunt u uw spullen inpakken of openen en efficiënt verder gaan.

Uiterlijke kenmerken

De schouderbanden op de Everyday Backpack V2 zijn verbeterd en ze blijven mooi en stil wanneer dat nodig is door gebruik te maken van de ingebouwde extra magneten op de achterkant van de rugzak.

De schouderbanden op de Everyday Backpack V2 zijn verbeterd en ze blijven mooi en stil wanneer dat nodig is door gebruik te maken van de ingebouwde extra magneten op de achterkant van de rugzak.

De Everyday Backpack V2 is een kenmerkend onderdeel van de techniek van Peak Design en dus is het beschikt over alle toeters en bellen die het team in Californië heeft ontwikkeld – van goed doordachte magnetische riemgrepen tot meerdere zakken en handige toegangspunten, helemaal tot dikke, over-engineered gewatteerde handgrepen.

Je vindt de nieuwe en verbeterde schouderbanden van Peak Design op de Everyday Backpack V2, die ergonomischer zijn en een mooiere vulling hebben dan de vorige iteratie.

Je zult ook merken dat ze nog steeds draaien op axiale bevestigingspunten, wat hen helpt om comfortabel aanpassen aan uw lichaamsvorm en -grootte.

De Everyday Backpack V1 was al een vrij comfortabele tas om mee te nemen, maar ik vind deze nieuwere schouderbanden zorgen voor een comfortabeler draagcomfort en ik geef er zeker de voorkeur aan boven de vorige iteratie.

Uw Capture Clip (apart verkrijgbaar) vindt nog steeds een veilig thuis op de nieuw ontworpen schouderbanden en Peak Design blijft een verwijderbare borstband bevatten met de Everyday Backpack V2.

Teleurstellend genoeg merk je misschien ook dat de verborgen tailleband niet langer is weggestopt in de zijzakken en dat Peak Design van plan is om het als een apart product te verkopen.

Hoewel het ook compatibel zal zijn met de Everyday Backpack Zip, vind ik dit nog steeds een beetje een teleurstelling omdat ik merkte dat ik de tailleband veel vaker gebruikte dan de borstband tijdens mijn tijd met de Everyday Backpack V1!

De Everyday Backpack V2 is voorzien van een nieuw ontworpen en verbeterde bovenklep en MagLatch die niet langer openspringt wanneer de tas volledig tot aan de bovenkant is geladen.

De Everyday Backpack V2 is voorzien van een nieuw ontworpen en verbeterde bovenklep en MagLatch die niet langer openspringt wanneer de tas volledig tot aan de bovenkant is geladen.

Slim verborgen in de sneldrogende mesh-achterkant van de Everyday Backpack V2 zijn enkele magneten om de schouderbanden op hun plaats te houden bij het inpakken of opbergen van de tas.

(Magneten zijn ook sterk aanwezig in de nieuwe Peak Design Mobile-reeks bevestigingen en accessoires – bekijk hier de recensie.)

Deze houden ook de bagagedoorvoer strak tegen de laadbak van de tas. Het wordt niet langer vastgehouden door klittenband, en hoewel het voorheen niet per se een lastige taak was om dit te doen, is het nu nog gemakkelijker om je Everyday Backpack V2 bovenop je bagage op wielen te plaatsen.

Verdergaand op het thema magneten, zult u merken dat de kenmerkende MagLatch-functie van de Everyday Backpack V2 ook is verbeterd door Peak Design.

Ik merk nu dat bij gebruik van de 20L Everyday Backpack V2 op zijn maximale capaciteit, de vergrendeling gemakkelijker stevig op zijn plaats te vergrendelen is en hij niet langer vanzelf openspringt, iets wat ik bij vele eerdere gelegenheden met de V1 ben tegengekomen.

De Everyday Backpack V2 houdt de meerdere supercomfortabele en handig dikke handgrepen aan de zijkant.

De Everyday Backpack V2 houdt de meerdere supercomfortabele en handig dikke handgrepen aan de zijkant.

Aan de bovenkant van de Everyday Backpack V2 is de gebruikelijke grote handgreep over de volledige breedte versierd met een prachtig lederen accent (of Hypalon als je voor zwart hebt gekozen).

Aan weerszijden van de tas bevinden zich nog twee zwarte handgrepen die helpen bij het grijpen of opbergen van de tas, en die u de mogelijkheid bieden om in aktetasstijl te dragen.

Aan weerszijden van de tas zijn grote uitbreidbare zijzakken te vinden die mooi en knus wegstoppen wanneer ze niet in gebruik zijn. Deze zijn geweldig voor de gebruikelijke fles of paraplu dragen, maar kunnen ook worden gebruikt voor statief dragen ook.

Als u in plaats daarvan het statief aan de onderkant van de tas moet bevestigen, kunt u dat ook doen door gebruik te maken van de meegeleverde Cord Hook-riemen en de meerdere haakpunten.

Je vindt 8 haakpunten op de Everyday Backpack V2, zodat je gemakkelijk extra grote of omvangrijkere goederen kunt meenemen door een combinatie van de 4 meegeleverde Cord Hook Straps te gebruiken.

Je vindt acht haakpunten op de Everyday Backpack V2, zodat je gemakkelijk extra grote of omvangrijkere goederen kunt meenemen door een combinatie van de vier meegeleverde Cord Hook Straps te gebruiken.

Handig geplaatst op acht locaties aan de buitenkant van de Everyday Backpack V2 zijn haakpunten die klaar zijn om een van de vier meegeleverde Cord Hook-riemen eraan te bevestigen. Je vindt er vier aan de onderkant, twee aan de voorkant en twee aan de bovenkant aan weerszijden van de handgreep.

Hierdoor kunt u eenvoudig uw bulkbagagecapaciteit veilig uitbreiden naar de buitenkant van de tas.

Peak Design heeft twee verschillende lengtebanden geleverd bij de Everyday Backpack V2 om beter gebruik te maken van verschillende maatvereisten van verschillende soorten lading.

Interieur kenmerken

Personaliseer uw handgedrag in de Everyday Backpack V2 door de meegeleverde FlexFold-verdelers te herschikken en de kleinere zijvakken aan de binnenkant te gebruiken.

Personaliseer uw handgedrag in de Everyday Backpack V2 door de meegeleverde FlexFold-verdelers te herschikken en de kleinere zijvakken aan de binnenkant te gebruiken.

De Everyday Backpack V2 is uitgerust met drie flexfold-verdelers van Peak Design die een handige en op maat gemaakte opbergoplossing voor het interieur mogelijk maken.

Stel ze in om de binnenkant van de rugzak te delen en klap de verdelers omhoog om kleinere items op te bergen of langere items in verschillende opstellingen toe te staan.

De FlexFold verdelers zijn uniek voor Peak Design en zijn de meest intuïtieve en creatieve cameratasverdelers die ik ooit ben tegengekomen.

In de zijingangen van de Everyday Backpack V2 bevinden zich kleinere vakken die zijn ontworpen om losse items en kabels op te bergen.

Op de vorige iteratie kreeg je talloze zakken van verschillende groottes, maar in de nieuwere V2 krijg je twee grotere zakjes met een magnetische sluiting en twee kleinere ritszakken met twee kleine zakjes erin.

De optie om verschillende hoeveelheden kleinere zakken te hebben, was fantastisch voor het compartimenteren en verdelen van de kleine losse items en kabels die ik bij me had. De vereenvoudigde variatie in de Everyday Backpack V2 is echter zowel een geweldige overweging als iets waarvan ik het gevoel heb dat het iets extra’s mist.

Het is geweldig dat ik niet door twee niveaus van ritsen hoef te gaan om toegang te krijgen tot sommige items, maar het verliezen van de optie om de verschillende maten te hebben, is iets waar ik aan moest wennen.

Peak Design heeft de vrij discrete bovenkant nog steeds in de zak gelaten, maar heeft het een beetje toegankelijker, groter en gemakkelijker gemaakt om er gebruik van te maken. Het is perfect voor zonnebrillen of delicate items die u gescheiden wilt houden van het hoofdvak.

U vindt het toegangspunt tot het softtopzakje samen met het laptop-, document- en tabletzakje aan de bovenkant van de Everyday Backpack V2.

U vindt het toegangspunt tot het softtopzakje samen met het laptop-, document- en tabletzakje aan de bovenkant van de Everyday Backpack V2.

Ze hebben ook het bovenste etui in het toegangspunt van de laptop verbeterd door twee kleinere zakjes te bieden voor kleinere losse items zoals munten, sleutels of oordopjes.

Als laptop dragen een functie is waar u op vertrouwt, vindt u peak design’s nieuw ontworpen verstelbare laptoptas ingebouwd in de Everyday Backpack V2, samen met een opgeruimde scheidingsteken voor documenten of een tablet.

Hierdoor kunnen degenen die kleinere laptops hebben, de grootte van de zak aanpassen aan hun behoeften, omdat u niet langer een laptop hoeft te verdragen die op de bodem van de rugzak valt.

Ondertussen kunnen degenen die een grotere 15″-Macbook of 15,6″-slanke gaminglaptop (dwz: ik!) hebben, nog steeds genieten van de volledige grootte van het compartiment door simpelweg de klittenbandverstellingshoes los te maken.

Opslagcapaciteit (Everyday Backpack 20L)

Ik ben erin geslaagd om al deze goodies in de Everyday Backpack V2 te passen en heb nog steeds ruimte om een lichte trui in de bovenkant van de tas te proppen.

Ik ben erin geslaagd om al deze goodies in de 20L Everyday Backpack V2 te passen en heb nog steeds ruimte om een lichte trui in de bovenkant van de tas te proppen.

Met het ingebouwde MagLatch-systeem op de Everyday Backpack V2 kunt u de tas op verschillende punten goed sluiten, afhankelijk van hoe volledig u hem hebt geladen.

De magneet die in het MagLatch-systeem is ingebouwd, houdt veel sterker vast dan bij de vorige iteratie en ik heb gemerkt dat ik daardoor de maximale capaciteit van de tas beter kan benutten.

Dit maakt een verschil als je bedenkt hoe regelmatig ik de tas gebruik en met wat ik ook vervoer.

De V2 is ontworpen met het oog op dagelijks gebruik, maar met de mogelijkheid om de tas te specialiseren en aan te passen om te dragen wat je ook moet dragen.

Als je je voorbereidt op een dag op het strand, kun je het binnenste compartiment afsnijden om alles op te bergen wat je nodig hebt voor de dag, en je omvangrijke handdoek aan de buitenkant van de tas vastbinden.

Als het een dag wandelen is voor een beetje landschapsfotografie, kun je de FlexFold-verdelers uitrukken en herschikken om alle camera-uitrusting die je nodig hebt goed te laden, inclusief een mooie lange lens en een stompe groothoek of twee.

Als een statief nodig is, kunt u ervoor kiezen om een van de zijvakken te gebruiken of u kunt het aan de onderkant van uw tas bevestigen met behulp van een paar van de meegeleverde koordhaakriemen.

Of als je net als ik bent en je gaat gewoon naar kantoor, kun je je laptop in het aangewezen compartiment gooien en slechts twee van de drie meegeleverde FlexFold-verdelers gebruiken – ook bekend als, dump je batterijpakket in de bodem, lunch in de bovenkant en je mooie kleine Sony a7 III en Tamron 28-75mm f / 2.8 in het midden van de tas.

Je kunt een dslr-camera van volledige grootte in de 20L Everyday Backpack V2 passen, samen met de rest die hier is afgebeeld.

Je kunt een full-size DSLR-camera in de 20L Everyday Backpack V2 passen, samen met de rest die hier is afgebeeld.

De Everyday Backpack V2 is echt ontworpen voor dagelijks gebruik, omdat je hem zo gemakkelijk kunt herschikken en er absoluut maximaal gebruik van kunt maken in zoveel verschillende situaties.

Als je bent uitgerust met een DSLR zoals de Canon 5D Mark III, pas je de body, een Canon 24-70mm f/2.8, een flitser, maar ook opladers, een laptop en tablet en nog veel meer erin.

Afhankelijk van de maat van je lenzen zou je er ook nog een of twee in de tas moeten kunnen passen!

Als je een drone hebt en op avontuur wilt gaan, kun je gemakkelijk een van de DJI Mavic-serie of Autel Evo-drones in de tas stoppen met veel ruimte voor batterijen, een controller, tablet en nog veel meer.

U kunt uw opbergmogelijkheden maximaliseren door de wanden van de FlexFold-verdelers om te draaien om uw batterijen en andere items stabiel in de tas te houden, evenals de meegeleverde binnenvakken om uw reserveschroeven te beschermen.

De 20L Everyday Backpack V2 is een geweldige draagoplossing voor een DJI Mavic Pro met ruimte om ook een Sony A7 III te passen.

De 20L Everyday Backpack V2 is een geweldige draagoplossing voor een DJI Mavic Pro met ruimte voor een Sony a7 III.

Opslagcapaciteit (Everyday Backpack 30L)

De Peak Design Everyday Backpack 30L past er veel spullen in – 30L zelfs waard! | Bron: Daniel Stark

Bovenstaande afbeelding komt uit een Peak Design Everyday Backpack Review voor Shotkit uit 2018 van de 30L variant van het eerste generatie model (V1).

Ondanks de kleine veranderingen tussen de V1 en V2 Everyday Backpacks, bleef de interne capaciteit hetzelfde, dus het beeld geeft je een goed idee van hoeveel het 30L-model kan bevatten.

Voor de dagelijkse behoeften van de meeste mensen is 20L meer dan genoeg. Voor travEl, 30L laat je genoeg spullen meenemen voor een korte reis, terwijl je ook past in de limieten voor handbagage van de meeste luchtvaartmaatschappijen.

Zo ziet de 30L Everyday Backpack eruit wanneer je hem rond je lichaam zwaait om in het zijtoegangspaneel te komen:

Peak Design Everyday Backpack Zijdelingse Toegang

Zo ziet het 30L V1-model er op de achterkant uit:

dagelijkse rugzak piek

Bron: Daniel Stark

Gebruiksgemak/Comfort

Het slingeren van de Everyday Backpack V2 over de schouder en het toegankelijk maken via de zijkant is erg handig.

Het slingeren van de Everyday Backpack V2 over de schouder en het toegankelijk maken via de zijkant is erg handig.

Een van de meest voorkomende kritieken die ik las over de Everyday Backpack toen ik voor het eerst onderzoek deed naar mijn eerste aankoop, was het gewicht.

Het is niet de lichtste tas en ik veronderstel dat dat wordt geleverd met het territorium ervan met een enorme hoeveelheid functies en premium materialen.

De Everyday Backpack V2 heeft geen gecombineerd gewicht toegevoegd of afgeschoren , maar dat gezegd hebbende, is het niet de zwaarste tas die ik ben tegengekomen. Ik heb ook niet gemerkt dat het gewicht van enige vorm van ongemak is tijdens mijn dagelijks gebruik.

Met een gewicht van 2,01 kg (4,43 lbs) met alle 3 FlexFold-verdelers gemonteerd, kan het gewicht van invloed zijn op de limieten voor handbagage. Maar ik moet zeggen, het voelt eigenlijk niet zo zwaar als het is aangepast aan je lichaamslengte.

Of het nu gaat om de manier waarop het op je rug zit, de manier waarop de schouderbanden zijn ontworpen of de manier waarop het gewicht wordt verdeeld, ik weet het niet zeker – maar deze tas voelt gewoon lichter aan dan andere bij langdurig gebruik.

De ritsen die toegang bieden tot de zij-ingangen van de tas, grijpen nooit vast en schuiven consequent soepel open zonder weerstand, zodat u onderweg zonder frustratie toegang hebt tot uw spullen.

Als je niet kunt beslissen aan welke kant je toegang wilt via de Everyday Backpack V2, waarom zou je dan niet beide gebruiken zoals deze man?

Als je niet kunt beslissen welke kant je wilt gebruiken om toegang te krijgen tot de Everyday Backpack V2, waarom zou je dan niet beide gebruiken zoals deze man?

De FlexFold-verdelers zijn gemakkelijk verwijderbaar en verstelbaar en Peak Design heeft nu een verticale geleider in de tas gestikt, zodat u ze goed en gemakkelijk kunt uitlijnen.

Afhankelijk van hoe het gewicht in de Everyday Backpack V2 wordt verdeeld, zit hij altijd rechtop wanneer hij op de grond wordt geplaatst – zij het terwijl hij een nogal vreemde kanteling aan de voorkant doet.

Het hebben van drie grote toegangspunten zorgt voor een geweldige functie om je spullen in te pakken en te openen op elke manier die je op dat moment nodig hebt.

Het openen van beide zijden helpt om dingen gemakkelijk te herschikken en in te pakken, en het bovenste deksel opent mooi en breed voor gemakkelijk bereik.

Waar voor je geld + Kortingscode

De Everyday Backpack V2 is een fantastisch uitziende tas die in elke situatie past.

De Everyday Backpack V2 is een geweldig uitziende tas die in elke situatie past.

De Peak Design Everyday Backpack V2 is ontegenzeggelijk een fantastisch uitziende premium tas gemaakt van hoogwaardige materialen dat vraagt om een premium prijskaartje.

Het is geen product waarvan je verwacht wordt dat je het in een opwelling koopt, dus ik kan de aarzeling begrijpen die velen kunnen hebben als het gaat om de beslissing om het al dan niet te kopen.

Als je al een Everyday Backpack V1 hebt, kan ik ook je aarzeling begrijpen om te beslissen of je je collectie wilt bijwerken met de Everyday Backpack V2.

Er zijn talloze mensen online die zeggen dat de update misschien niet de moeite waard is, en ik neem het ze helemaal niet kwalijk dat ze zo denken.

Als het gaat om meningen geloof ik in “ieder zijn eigen”. Het is nogal een subjectief ding of je de updates de moeite waard vindt of niet, en het komt er echt op neer waar je prioriteiten liggen en of je denkt dat ze belangrijk zijn voor je behoeften.

Persoonlijk voel ik me gerechtvaardigd om de V2 te kopen na de Everyday Backpack V1 geruime tijd te hebben gebruikt tijdens mijn dagelijkse woon-werkverkeer en op de meeste van mijn vakanties.

De verbeteringen die Peak Design heeft aangebracht aan het comfort en de bruikbaarheid van de tas zijn naar mijn mening de moeite waard geweest.

Het verwijderen van de tailleband en de kleine binnenzakken zorgde voor een beetje wennen, maar het extra comfort en de verbeterde MagLatch helpen om dat in evenwicht te brengen.

Tussen de drie van de Peak Design 20L Everyday Backpack-reeks is er geen verkeerde keuze. De ene kan echter gewoon beter bij uw behoeften passen dan de andere.

Tussen de drie 20L Peak Design Everyday Backpack-reeksen is er geen verkeerde keuze. De ene kan echter gewoon beter bij uw behoeften passen dan de andere.

Als je de Everyday Backpack V1 nog niet bezit, dan zeg ik (zonder aarzeling) dat de Everyday Backpack V2 is een aankoop waard, vooral met zijn levenslange garantie die in het pakket is inbegrepen.

Het is mijn favoriete tas en het past bij vrijwel elke situatie waarin ik me bevind. Ik hou van de mijne en ik zal het altijd graag promoten bij iedereen die mijn kant op kijkt of de fout maakt om me ernaar te vragen.

Ik draag het trots op mijn rug: het ziet er geweldig uit, het is goed gebouwd en het voelt zo goed om te gebruiken.

Als Peak Design zeker jouw ding is, maar het prijskaartje dat aan de Everyday Backpack V2 hangt niet zo veel is, dan moet ik voorstellen dat je ook de Peak Design Everyday Backpack Zip overweegt. Het is een functioneel eenvoudigere variant van de Everyday Backpack V2, maar tegen een lagere prijs.

De Zip is net zo duurzaam en comfortabel, en hoewel hij niet zo premium is in zijn meegeleverde functies, is het nog steeds een fantastische tas (bekijk mijn Peak Design Everyday Zip-recensie voor een diepgaande blik erop).

Elke tas in de Peak Design Everyday Backpack-serie is een goed ontworpen “one bag fits most” creatie.

In plaats van een speciale cameratas en een aparte dagelijkse tas die je om je heen hebt zitten, kun je in beide situaties eenvoudig gebruik maken van die ene, zonder iets anders op te offeren.

Ontvang een exclusieve Peak Design x Shotkit kortingscode:

Meer informatie

Everyday Rugzak V1 vs Everyday Rugzak V2

De Everyday Backpack V2 heeft er zeker werk aan gedaan. Het heeft niet alleen een face lift gehad, maar er zijn ook een reeks functionaliteitswijzigingen en een paar nieuwe stukjes aan toegevoegd.

De Everyday Backpack V2 heeft er zeker werk aan gedaan. Het heeft niet alleen een facelift gehad, maar er zijn ook een reeks functionaliteitswijzigingen en een paar nieuwe stukjes aan toegevoegd.

Hier is een lijst met wijzigingen tussen de originele Everyday Backpack en de Everyday Backpack V2:

 • Esthetische verbeteringen door schonere naden en meer afgerond profiel
 • Meer interne zakken in de boven- en zijkanten van de tas voor meer organisatie
 • Verhoogde laptop-, tablet- en documentcapaciteit – 20L is nu geschikt voor laptops tot 15″
 • Verstelbare laptophoes in hoogte
 • Nieuwe UltraZip externe ritsen, veel duurzamer dan conventionele ritsen
 • Nieuwe externe draagriemen met verbeterde Cord Hook-connectoren en meer bevestigingspunten
 • Nieuwe buitenstof is 100% gerecycled en Bluesign gecertificeerd (alle kleuren behalve zwart)
 • Bijgewerkte MagLatch-hardware – ergonomischer en slanker
 • Verbrede boven- en zijtoegangspunten
 • Meer volume in externe zijvakken voor waterflessen, statieven, enz.
 • Vernieuwde schouderbanden voor meer comfort + magnetische riemsluitingen

Bron: Peak Design

Peak Design Everyday Backpack Beoordeling | Conclusie

Ik ben erg blij met de Everyday Backpack V2, en mijn vrouw lijkt het ook niet erg te vinden.

Ik ben erg blij met de Everyday Backpack V2, en mijn vrouw lijkt het ook niet erg te vinden.

Als je mijn andere artikelen over Peak Design-producten hebt gelezen, weet je heel goed dat ik behoorlijk dol ben geworden op het merk en de producten die ze uitbrengen.

Ze voldoen constant aan de hype en voldoen zeker aan mijn verwachtingen van wat ik zie als een geweldig product.

Ik heb net mijn eerste overzeese reis afgesloten met de Peak Design Everyday Backpack V2 en ik moet zeggen dat het me zeker buitengewoon goed heeft gediend tijdens het hele avontuur.

Dus om mijn eigen vraag vanaf het begin van het artikel te beantwoorden – ja, ik hou meer van de Everyday Backpack V2 dan de vorige iteratie en dus zal hij nog geruime tijd in mijn collectie blijven hangen.

Misschien tot de release van V3, als die er ooit is!

PeakDesignEDBV2_1_Hero

Peak Design Alledaagse Rugzak V2

Bekroonde camerarugzak boordevol functies die je georganiseerd en je uitrusting veilig houdt.

Controleer de huidige prijs