Peak Design Tech Pouch Beoordeling

Ben jij het type persoon dat regelmatig zijn handige kabeltjes en onnozele accessoires kwijtraakt? Ben jij ook het type persoon dat zijn losse spullen gewoon in zijn koffer gooit, om ze nooit meer terug te vinden? Vroeger wel.

Totdat ik de Peak Design Tech Pouch ontdekte…. *wachtrij thema muziek*

In een wereld waar er een oplossing is voor alle meest triviale problemen van het leven, is Peak Design opnieuw ingestruikeld en heeft bewezen dat je niet alleen met een eenvoudige oplossing hoeft te komen … maar je kunt het ook over-engineeren!

Peak Design Tech Pouch Beoordeling

Peak Design Tech Etui

Nooit meer snuffelen! Klein etui met een grote capaciteit dat uw kleine spullen veilig en georganiseerd houdt.

Controleer de huidige prijs

Natuurlijk, kabelorganisatoren voor cameratassen bestaan al een tijdje, maar deze neemt die formule, mengt een paar andere ideeën en spuugt het uit als een one-stop-shop voor uw mini-items-sorteerbehoeften.

Eindelijk weer een oplossing voor een van mijn vele problemen!

Laten we eens kijken naar de Peak Design Tech Pouch review.

Inhoudsopgave

Peak Design Tech Pouch Technische Specificaties

subtiele peak design branding op het tech pouch

Bekijk meer beoordelingen

Pros

  • Technische organisatorische opties
  • Stevig niet-tuimelend ontwerp
  • Verfijnd en goed gemaakt product
  • Slimme planning met de vooraf ingestelde zakjes en zakken
Tegens

  • Kan omvangrijk zijn, zelfs als het leeg is
  • Interieurindeling is vast en niet aanpasbaar

Dimensies:
15 x 24 x 10 cm (6″ x 9,5″ x 4″)

Gewicht:
288g (10.2oz)

Materialen (Salie):
Exterieurstof is weerbestendig 200D Nylon. Nylon en polyester PU en TPU gecoate stoffen, geweven nylon webbing, EVA schuim, Hypalon. LEDEREN logo badge.

Materialen (Zwart):
Exterieurstof is weerbestendig 200D Nylon. Nylon en polyster PC en TPU gecoate stoffen, geweven nylon webbing, EVA schuim, Hypalon.

210D Melange nylon, polyester en een PU face coating in stof. Wpss met reliëf, YKK-ritsen, elastische band (penhouder) en polyester keperbinding.

Controleer de huidige prijs

Bouw-, uiterlijke en uiterlijke kenmerken

De Peak Design Tech Pouch kan worden gecombineerd met een willekeurig aantal producten met behulp van de Anchor Mounts.

Combineer de Peak Design Tech Pouch met een Anchor Mount en combineer deze met de Slide Lite om een kleine draagtas te maken.

Kortom, de Tech Pouch is een lief klein zwart rechthoekig zakje. Het is simplistisch en doelgericht, maar met een vleugje Peak Design-achtige stijl.

Het is klein en ik verzeker je dat het geen weerbarstig pakketje is om mee om te gaan. Niet zoals de Chihuahua van je neef – dat ding is misschien klein, maar het is een pittig beest dat niemand leuk vindt.

De vorm en grootte van de tas is doordacht ontworpen om het rechtop te houden, zowel leeg als vol. Je zou niet willen dat je kleine zak met technologische schatten over het hele bureau of café waar je in zit, uitstort, toch?

Let wel, het klinkt misschien alsof ik plezier maak, maar ik ben serieus. Het is eigenlijk een nogal fantastische en nuttige overweging.

Ik gebruik deze Tech Pouch nu een paar maanden en ik zal niet zonder reizen! Zelfs nu ik dit schrijf, zit het onder mijn tafel, kauwend op een paar kabels en USB-accessoires.

Standaard bij alle producten van Peak Design zijn de stiksels, ritsen en afdichtingen op de topkwaliteit en high-end.

De tech pouch met piekontwerp bevat ook een discreet en mooi klein buitenvak voor uw gemak.

De Tech Pouch bevat ook een discreet en mooi klein buitenvak voor uw gemak.

De rits is me nooit gekropen en is altijd gemakkelijk en soepel te gebruiken. Handig geplaatst aan de buitenkant van de tas is ook een discreter en strakker vak klaar om uw telefoon, paspoort of andere items waar u mogelijk gemakkelijker toegang toe nodig hebt, te schuiven.

Het wordt ook geleverd met 2 ankerbevestigingslussen, zodat u het kunt aansluiten op andere Peak Design-producten met behulp van Ankerbevestigingen of op een andere manier die tot uw beschikking staat.

Door hem aan een Peak Design Slide of een andere riem te bevestigen, kun je de Tech Pouch ook in een nette kleine draagtas veranderen.

(Zie mijn Peak Design Slide review voor meer informatie over deze geweldige band.)

peak design tech pouch voelt zo goed om te pakken

Om te grijpen en vast te houden.

Je vindt twee dunne handgrepen aan beide dunne zijden van het zakje en een groter handvat aan de onderste lange kant van de tas.

Het is zeker een handig gestikt apparaat om een stevige en solide grip te krijgen op het zakje met enkele van je meest dierbare bezittingen.

Interieur kenmerken

peak design tech pouch beschikt ook over bevestigingspunten

Tal van opslag- en sorteeropties in de origami-achtige zakken van de Tech Pouch.

Dit is waar de magie gebeurt – het aantal afzonderlijke opbergsleuven dat voor u beschikbaar is op de Tech Pouch is geweldig!

Je zult merken dat de slim ontworpen origami-stijl binnenverdelers en zakken van een merkwaardig ontwerp zijn. Niet de standaard horizontale rijen of verwijderbare verdelers die in de meeste zakjes te vinden zijn.

Je kunt natuurlijk niet zomaar alles wat je wilt in elke gewenste zak stoppen. De meeste zakjes houden graag uw items vast, maar sommige zijn beter geschikt voor bepaalde dingen dan andere.

Als je van plan bent om er veel in te gooien, is dit een opslagoplossing die baat heeft bij het bedenken waar je dingen plaatst.

Bepaalde grote items doen het niet goed in de origami-achtige zakken, zelfs als ze in eerste instantie wel passen. Zodra je het sluit, zul je het zien.

De peak design Tech Pouch bevat een nette kleine discrete ritsvak aan de binnenkant met SD-kaartsleuven en andere technische zakjes voor items zoals hoofdtelefoons

De Tech Pouch bevat een nette kleine discrete ritsvak aan de binnenkant met kaartsleuven.

Maar er is een methode voor deze waanzin. U vindt 3 elastische zakjes aan weerszijden van het interieur, geschikt voor kortere kabels, USB-sticks, kleine stekkeradapters, camerabatterijen en verschillende andere kleinere items.

De middelgrote origami-stijlverdelers zijn zeer geschikt voor de meeste dingen van groter formaat en bulk, zoals langere kabels, kleinere batterijpakketten, grotere stekkeradapters, lensfilters, enz.

In de middelste en buitenste delen past u de meeste andere items die u misschien wilt opslaan, zoals batterijladers, draagbare harde schijven en al het andere dat u bereid bent op iets anders te stapelen.

Ook te vinden in het midden van de Tech Pouch is een meer discrete ritssectie, binnenin die het meest geschikt is voor de extra kleine goodies zoals geheugenkaarten of liefdesbrieven.

Opslagcapaciteit

reisbenodigdheden kunnen worden bevestigd aan bevestigingspunten op peak design tech pouch

De Peak Design Tech Pouch heeft veel mooi doordachte opbergvakken.

Zoals ik al eerder zei, kun je de Tech Pouch niet vullen met te veel omvangrijke items – het kan te vol raken om vrij snel goed te sluiten.

Ik merkte soms na het stapelen met alles wat ik bezit dat het wat herschikken kostte om het te beheren – vooral met dikke kabels met stopcontacten eraan, zoals een camera-wandlader.

Het compenseren en balanceren van de omvangrijke items met de kleinere items is de sleutel tot succes. Dunne items zoals draagbare harde schijven of telefoons zijn beter geschikt in het midden, waar de omvangrijke het beste aan de buitenranden kunnen worden gehouden.

Een van de grote voordelen voor het ontwerp van de tas is ook een van de gebreken. Het is een stijf zakje dat helpt bij de stabiliteit en bruikbaarheid, maar het kan aan de omvangrijke kant zijn. Dit vormt een potentieel verpakkingsprobleem.

Oké, ja het is geweldig dat het veel van mijn items sorteert, maar het zakje comprimeert niet bijzonder goed.

tech pouch door peak design - accessoire lussen, sd-kaarten vak, buitenkant handgrepen, kabelpas, reizen essentials

Alle dingen die ik in de Tech Pouch heb kunnen passen voor mijn recente reis naar Marokko. Ik had nog ruimte voor meer.

Lege ruimte in het zakje kan vitale verpakkingsruimte in beslag nemen omdat je het niet te veel kunt comprimeren. Maar weet je wat, oom Benny heeft dat malle houten kamelenbeeld niet nodig, dus dat kun je op weg naar huis in het hotel laten staan, want ik hou van mijn Tech Pouch in al zijn lijvige glorie…

De manier waarop het is ontworpen, als het item aan de bovenkant te omvangrijk is, sluit het niet. Het is een zeer strakke rits en het voelt niet alsof het zou scheuren of openscheuren als je het dicht zou forceren.

Soms deed ik op mijn laatste reis een luie rugzak en kon ik hem niet goed sluiten. Houd er dus rekening mee dat een snel ruw pakket kan lijken alsof het te vol is – neem gewoon de tijd en sorteer het opnieuw!

Het zal je misschien verbazen (net als ik), hoeveel je kunt passen in dit zakje.

Waar voor je geld + Kortingscode

Zoals met alles wat Peak Design is, bevindt het zich aan de bovenkant van het prijsspectrum in vergelijking met vergelijkbare producten van hun individuele typen.

In vergelijking met andere vergelijkbare items kun je natuurlijk goedkopere alternatieven vinden, maar ik betwijfel of ze in dezelfde lijn zouden liggen als wat wordt aangeboden in de Tech Pouch.

Het is een hoogtepunt van talloze ideeën en producten die zijn samengevoegd tot één handig etui. Het is zeker de moeite waard om de munt die ze erom vragen.

Ik heb het handig en nuttig gevonden thuis en op reis. Het enige nadeel is dat ik soms te veel spullen heb die ik erin wil opbergen!

Ontvang een exclusieve Peak Design x Shotkit kortingscode:

Meer informatie

Peak Design Tech Pouch Beoordeling | Conclusie

De Peak Design Tech Pouch is een goed doordacht en ontworpen pakket, ook al kan het omvangrijk zijn wanneer het in een koffer of tas wordt verpakt.

Het is heel doelgericht en het doet heel goed wat het moet doen.

Ik heb ontdekt dat de Tech Pouch van nut is waar en wanneer ik reis, of het nu lange of korte reizen zijn, het heeft een plaats in mijn bagage.

Thuis gebruik ik het om mijn kleinere items uit te zoeken en op te bergen, die meestal gewoon in een grotere doos of lade worden gegooid.

Peak Design Tech Pouch Beoordeling

Peak Design Tech Etui

Nooit meer snuffelen! Klein etui met een grote capaciteit dat uw kleine spullen veilig en georganiseerd houdt.

Controleer de huidige prijs