Proudrad

Hallo! Wij zijn ProudRad!

Wij zijn trouwfotografen gevestigd in Manilla, Filippijnen. We zijn al bijna 5 jaar actief in de branche en leggen bruiloften lokaal en internationaal vast.

We omschrijven onze stijl als moderne bruidsfotografie. Filmisch en creatief, altijd gericht op het vastleggen van de echte, eerlijke en vluchtige momenten van de dag.

Normaal gesproken fotograferen we met licht, schaduwen en symmetrie (zie gids), maar laten we de emoties van onze cliënten toch doorschemeren. Elke bruiloft is anders, daarom dagen we onszelf altijd uit om rebelse maar authentieke foto’s te zoeken en te maken zonder grenzen en grenzen.

Onze uitrusting:

Sony A7III

Het is 2 jaar geleden dat we deze hebben geprobeerd en we zijn echt dol op het responsieve autofocussysteem en de scherpe scherpte die het kan produceren. We houden ook van de stille opnamemodus. Het is licht en je kunt het gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

CANON EOS 1DX MARK II

Als we deze camera ergens mee zouden moeten vergelijken, zouden we hem vergelijken met een tank. Deze camera is misschien wat zwaar, maar hij is snel en efficiënt. Het kan tot 16 frames per seconde opnemen. We missen nooit een moment waarop we dit gebruiken. Een ander ding dat we hier leuk vinden, is dat de bestandsgroottes niet zo groot zijn.

CANON EOS MARK IV

Deze camera is ook snel en responsief zonder vertragingen. We gebruiken dit graag vanwege het dynamische bereik en de hoge ISO-prestaties, vooral wanneer we fotograferen op plaatsen zonder voldoende omgevingslicht.

Sony 50mm f/1.4 Canon 50mm f/1.4

Voor portretten, familiefoto’s en strakke foto’s zonder vervormingen.

Sony 35mm f/1.4 Canon 35mm f/1.4

35mm lenzen zijn altijd lastig omdat ze aan alle kanten een beetje vertekening hebben. We gebruiken deze lenzen om opnames te maken met volledige composities.

Canon 85mm f/1.2

Dit gebruiken we voor het vastleggen van reacties.

Macro 100mm f/2.8

Voor detailfoto’s zoals ringen, sieraden, horloges, enz.

Drone Mavic Lucht

Voor topfoto’s

Petzval

Voor meer creatieve foto’s kunnen we ook bepalen hoe wazig we de achtergrond willen hebben.

Blijf trots en rad! Bedankt ShotKit voor deze kans!

www.proudrad.com | @theproudrad

trouwen

11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer