Radiant Photo Review: snelle en volledig aanpasbare AI-foto-editor

FacebookPinterestDelen

Radiant Imaging Labs heeft onlangs een AI-verbeterde foto-editor gelanceerd die al grote golven genereert onder fotografen, adverteerders en makers van online inhoud.

Radiant Photo is een schijnbaar eenvoudige tool die indrukwekkende resultaten oplevert.

Sleep uw RAW- of JPEG-foto’s naar de editor en binnen een paar seconden krijgt u een beter uitziende afbeelding.

Het is geen volledig uitgeruste fotobewerkings- en beheersoftware of een vervanging voor Lightroom, maar het was nooit de bedoeling.

japan-voor-na-bewerkt-met-stralende-foto

Stralende foto

Belachelijk eenvoudige beeldbewerkingssoftware die uw foto’s er in een paar klikken veel beter uit laat zien.

Bespaar 10% met code SHOTKIT22

Krijg korting

In plaats daarvan is het een krachtig hulpmiddel om te overwegen om toe te voegen aan uw bestaande nabewerkingsworkflow om u veel tijd te besparen.

(Het is ook de enige tool waarmee je je eigen Smart Presets kunt trainen om precies te leveren wat je wilt zien – een beetje zoals de AI vertellen wat hij moet doen!)

Dus, is Radiant de beste software voor fotobewerking van 2023, of is het gewoon nog een generieke AI-aangedreven beeldtool?

Laten we het eens nader bekijken.

Inhoudsopgave

Wat is Radiant Photo?

radiant-foto

Pros

 • Krijg 90 ~ 100% van de bewerking gedaan in seconden
 • Zeer eenvoudig te gebruiken voor beginners
 • Bevat geavanceerde bewerkingstools voor ervaren editors
 • Nauwkeurige bewerking per pixel
 • Tijdbesparende batchbewerkingsfunctie
 • Aanpasbare AI via Smart Presets
 • Flexibel gebruik – standalone app of native plug-in
 • 30 dagen geld-terug-garantie
Tegens

 • Af en toe een draaiende bal
 • Gebrek aan opties voor het wijzigen van het formaat bij het exporteren
 • Licht prijzig
Meer informatie

Radiant Photo AI is een softwaretoepassing voor fotobewerking voor Mac en Windows en een native plug-in voor Adobe Photoshop, Lightroom Classic en Corel PaintShop Pro.

Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om elke pixel in uw foto onafhankelijk te analyseren om een RAW- of JPEG-afbeelding vrijwel onmiddellijk te bewerken.

De AI detecteert objecten in de foto, behoudt de 3D-diepte, balanceert de belichting, past wit/ zwartpunten aan, voegt diffusie toe, verwijdert kleurzwemen en voert een groot aantal andere microbewerkingen uit.

De som van dit alles is een bewerkte foto die de meeste fotografen als ‘goed uitgebalanceerd’ zouden beschouwen – sommigen beschouwen het zelfs als een volledige bewerking.

De hele bewerking duurt minder dan een seconde, en dit is het belangrijkste verkoopargument van Radiant Photo – je krijgt geweldig uitziende foto’s door ze gewoon in de software te importeren. U hoeft niet eens op een enkele schuifregelaar te klikken, als u dat niet wilt. Het proces gaat volledig automatisch.

Radiant Photo is ontwikkeld door de gecoördineerde inspanningen van getalenteerde professionele fotografen die hun expertise hebben gebundeld om een unieke foto-editor te creëren die een verscheidenheid aan fotografen zal aanspreken.

Nadat u gebruik hebt gemaakt van de AI om de eerste (of definitieve) bewerking te bieden, is er een verscheidenheid aan meer gedetailleerde bewerkingstools waarmee u uw afbeelding kunt verfijnen.

Er zijn zelfs presets en de mogelijkheid om meerdere foto’s batchgewijs te bewerken.

Wat Radiant niet is

Radiant biedt veel van de geavanceerde fotobewerkingsfuncties van Lightroom, maar het is zeker niet de bedoeling om het helemaal te vervangen.

Het heeft geen functies voor digitaal activabeheer, het slaat uw bewerkingen niet op waarnaar u later kunt terugkeren (de bewerking is ‘destructief’ ) en er zijn geen maskeringstools.

Het is ook geen composteergereedschap zoals Photoshop of Corel PaintShop Pro, omdat er geen lagen zijn voor het maken van panorama’s, HDR’s of het stapelen van foto’s.

Radiant Photo is bedoeld als een geautomatiseerde foto-editor die gemakkelijk te gebruiken is en u opslaat timij.

Als u uw afbeeldingen wilt beheren of een op lagen gebaseerde bewerking wilt uitvoeren, kunt u Radiant gebruiken als plug-in vanuit Photoshop, Lightroom of PaintShop.

Het gebruik van Radiant als plug-in biedt het beste van twee werelden, en dat zou voor de meeste mensen prima moeten zijn.

Laten we nu eens nader bekijken hoe Radiant Photo daadwerkelijk presteert.

Hoe presteert Radiant Photo?

Over alle wetenschap achter de motor lees je later in de review, maar eerst: hoe goed presteert Radiant Photo eigenlijk?

Verrassend goed, eigenlijk.

Radiant is een foto-editor die uw foto 90 ~ 100% compleet maakt zonder dat u een enkele knop of schuifregelaar hoeft aan te raken. Het biedt ook een heleboel handmatige ediitng-tools, maar voor het grootste deel hoeft u ze nooit aan te raken.

Het krijgen van uw foto’s in Radiant is net zo eenvoudig als slepen en neerzetten – er zijn hier geen verwarrende catalogi te maken. Dat laten we over aan Lightroom 😜

Zodra je foto’s binnen zijn, zijn ze zo goed als klaar.

Je ziet een spinnewiel dat de import toont, en vervolgens een klein pictogram dat laat zien dat de AI-wizards een kijkje nemen en hun bewerkingen toepassen.

In een fractie van een seconde zit je met wat Radiant beschouwt als een ‘goed uitgebalanceerde’ foto.

Alle complexe beeldbewerkingen zijn uitgevoerd en u bent vrij om door te gaan met bewerken of uw foto te laten zoals deze is.

man die jongen op strand vasthoudt in Radiant image editor

‘Mensen’: Radiant herkent de inhoud van de foto bij het importeren en past de bewerkingen automatisch toe.

De meeste professionele fotografen en degenen die graag tinggelen, zullen vanaf dit punt doorgaan en alle handmatige hulpmiddelen gebruiken die Radiant te bieden heeft.

Sommigen kunnen zelfs een slimme voorinstelling maken of enkele batchbewerkingen toepassen (hun eigen bewerkingen over meerdere foto’s kopiëren).

Er is echter niet echt veel noodzaak om iets te doen. De foto’s zijn goed gemonteerd.

Het is zeker verleidelijk om op alle knoppen te drukken en alle schuifregelaars in Radiant Photo te draaien, maar dat hoeft echt niet. Het is een beetje alsof je in de cockpit van een vliegtuig zit en je dan realiseert dat het vliegtuig eigenlijk gewoon zelf kan vliegen!

Tegenwoordig met Instagram-filters en iPhone HDR zijn we gewend aan echt overgekookte foto’s.

Verzadiging, helderheid, contrast – het is allemaal op 11 gezet.

Daarom is het zo verfrissend om te zien dat een goed bewerkte foto wordt gemaakt door Radiant zonder enige input van de gebruiker.

haai in fishtank bewerkte foto

‘Underwater’: De AI van Radiant herkende dit als een scène uit een aquarium en paste een natuurlijk ogende edit toe.

Natuurlijk zal het verleidelijk zijn om ermee te spelen, maar naarmate de tijd vordert en de huwelijksreis van een glanzend nieuw speeltje afneemt, zul je leren dat de bewerking die Radiant je biedt waarschijnlijk veel beter is dan de versie die je waarschijnlijk zelf zult doen!

Radiant biedt een hele reeks andere bewerkingstools in het rechterdeelvenster.

Veel van deze zullen bekend zijn, en degenen die nieuw zijn, worden op een gebruiksvriendelijke manier genoemd die uitlegt wat ze doen, zoals ‘diepe huidskleur’.

Het is interessant dat het ‘maximaliseren’ van de schuifregelaars tot 100% (of ze op nul laten vallen) in Radiant Photo de afbeeldingen niet volledig overbewerkt, zoals in andere bewerkingssoftware. Zelfs als je aan je lot wordt overgelaten met de handmatige bewerkingstools, is het bijna alsof je Voorkomen van het overbewerken van uw afbeeldingen.

Bij het importeren past Radiant automatisch een Smart Preset toe, waarvan het denkt dat deze het beste correleert met de inhoud van uw foto – landschap, mensen, dieren, enz.

Griezelig genoeg krijgt het deze plek op het grootste deel van de tijd (zie screenshots hierboven), maar je bent vrij om andere Smart Presets te kiezen en te kiezen of ook uit een selectie van reguliere Presets.

Ik wil niet te diep ingaan op alle verschillende bewerkingstools in deze Radiant Photo-recensie, omdat ik het gevoel heb dat dit niet nodig is voor een editor die je zo dicht bij een volledig bewerkte afbeelding brengt door deze eenvoudigweg te importeren.

Weet gewoon dat er tal van handmatige hulpmiddelen zijn om mee te spelen, maar het is waarschijnlijk dat je ze nooit hoeft aan te raken.

Verbeterpunten: Wat ik niet leuk vond aan Radiant

Een ding dat enigszins frustrerend voor me was, was het scrollen door afbeeldingen in de filmstrip, waar een spinnewielpictogram verscheen en soms aanwezig bleef totdat erop werd geklikt.

Ik ontdekte ook dat als ik Radiant enige tijd op de achtergrond liet staan (vaak nadat ik mijn laptop in de slaapstand had gezet), de meeste miniatuurafbeeldingen als een statisch wielpictogram zouden verschijnen totdat er opnieuw op werd geklikt.

draaiende wiel iconen

De afbeeldingen verschenen opnieuw toen op deze pictogrammen werd geklikt.

Hopdit is iets dat in een toekomstige update zal worden opgelost, maar over het algemeen is alles soepel en snel.

Het enige andere kleine minpuntje was het ontbreken van opties voor het wijzigen van het formaat bij het opslaan / exporteren van de afbeelding (en).

export-opties

Ongebruikelijke grootte-opties voor het opslaan van afbeeldingen op basis van megapixels in plaats van grootteafmetingen.

Ongebruikelijk is dat je de grootte van het beeld alleen kunt verkleinen in termen van megapixels – niet de werkelijke fysieke afmetingen, die je in vrijwel elke andere afbeeldingseditor bent die ik heb gebruikt.

Als je Radiant graag wilt gebruiken als plug-in vanuit Lightroom of Photoshop, kan het formaat wijzigen nadat je de foto via Radiant hebt opgeslagen.

Als u echter van plan bent om het als een zelfstandige app te gebruiken, is het misschien de moeite waard om u bewust te zijn van deze beperking.

Stralende foto voor/na voorbeelden

Hier zijn enkele voorbeelden van hoe Radiant Photo het deed met nul input van mijn kant.

In elk geval heb ik het beeld gewoon in Radiant geladen, en dit zijn de resultaten na een fractie van een seconde verwerking.

Al deze afbeeldingen zijn RAW-bestanden. Ik raad je aan om een gratis proefversie van Radiant te downloaden en ook te testen met je eigen JPEG’s en RAW’s.

bruidegom-in-het-veldbruid-bruidegom-in-het-veld-na-verwerking-Radiant

bruid met sluierbruid met sluier na Radiant fotoverwerking

grasveldzee op achtergrondgrasveldzee op de achtergrond bewerkt

bergen zee rotsen voorbergen zee rotsen

groene boot op meergroene boot op zee

Hoe geeft Radiant Photo je een ‘goed uitgebalanceerde’ bewerking?

Wanneer u uw afbeelding (en) importeert in Radiant Photo, is dit wat de kunstmatige intelligentie doet om binnen een paar seconden een goed bewerkte afbeelding te produceren.

U kunt de resultaten zelf testen als u een foto uploadt op hun startpagina – zoek hier naar de link ‘Test uw eigen foto’.

1. Stralende toon

Geweldige foto’s vereisen rijke tonen die pronken met het volledige scala aan informatie dat u probeert weer te geven.

Het is notoir moeilijk om een foto te maken die het brede dynamische bereik vastlegt dat gewoonlijk in een scène aanwezig is.

(U kunt de HDR-modus op uw telefoon gebruiken, maar die resultaten zijn meestal te overdreven en onnatuurlijk.)

Radiant tone streeft ernaar het dynamisch bereik en de diepte te maximaliseren en er zo natuurlijk mogelijk uit te blijven zien.

Hier is hoe ze precies uitleggen wat er onder de motorkap gebeurt:

 • Analyse per pixel: Elke pixel wordt onafhankelijk geanalyseerd en goed belicht.
 • Diepte behouden: Maak een afbeelding met 3D-diepte om het realisme van een foto te verbeteren.
 • Gebalanceerde belichting: Verbeterde pixels gaan naadloos over in omringende pixels.
 • Geen clipping of vervorming: Fleurt het beeld op zonder kostbare details te verliezen.
 • Slim contrast: Krijg rijke contrasten zonder geknipte details
 • Lichtdiffusie: Creëer een warme, diffuse gloed met natuurlijk licht
 • Vooroordeel: Verdoezel veel van de gebreken die door digitale camera’s worden gecreëerd.
 • Wit- en zwartpuntaanpassing: Intensiveer de helderste en donkerste gebieden.

Dat is in ieder geval de wetenschap.

2. Stralende kleur

Radiant Photo probeert na te bootsen hoe het oog een volledig visueel spectrum van kleuren ziet.

Het past ook ongewenste tinten en kleurzwemen aan die niet in uw afbeeldingen zouden moeten voorkomen.

 • Levendige foto’s: Corrigeer kleuren met een lage verzadiging zonder de kleuren die al levendig zijn te overdrijven.
 • Rijke kleur: Herstel automatisch de uitgewassen/vervaagde kleuren in de foto.
 • Kleurzwemen verwijderen: Herken ongewenste tinten of kleurzwemen en verwijder ze gemakkelijk.
 • Kleurcontrast: Bekijkt elk kanaal afzonderlijk en verbetert het contrast.
 • Getrouwheid: Reproduceer het volledige spectrum van kleuren gezien door de ogen.
 • Sky toning: Voeg leven toe aan saaie luchten met geavanceerde kleurcorrectie.

Je kunt dit zien als een soort auto-correct voor je foto’s.

Dingen doen zoals het verwijderen van kleurzwemen zou traditioneel een beetje lastig zijn om uit te voeren – ik haatte het vroeger om dit te doen, rommelen met witbalans en een kleurkiezer.

Met name de ‘fidelity’-schuifregelaar is nieuw voor mij – ik heb het in geen enkele andere fotobewerkingssoftware gezien, en het aanpassen hiervan heeft een subtiel effect dat een lust voor het oog is.

3. Stralend detail

Je hebt waarschijnlijk gerommeld met de schuifregelaar voor verscherpen in Lightroom, of je hebt misschien zelfs een speciale tool zoals Topaz Sharpen AI.

Radiant Photo is een geavanceerde verscherpingsoplossing die AI gebruikt om de verscherping te detecteren en toe te passen op voorgrondonderwerpen of scherpstellenden.

Het vermindert automatisch de beeldruis met 2-3 stops met één klik: ISO 1600 wordt effectief teruggebracht tot ISO 200-400 zonder details te vervagen of te verliezen.

 • Precisieslijpen: Essentiële verscherpingstools om belangrijke details te ontgrendelen.
 • Uitgebreid dynamisch bereik: Soepel te combineren met diepte- en supercontrastaanpassingen.
 • Detecteer automatisch ruis: AI-analyse inspecteert elk beeld op ruis en signaleert problemen.
 • Slim verwijderen: Verwijder ruis in probleemgebieden zonder verlies van scherpte of detail.

Beeld verscherping is een van die dingen waar we lui van worden.

Vroeger liet ik het over aan een Lightroom export preset, die ‘blindelings’ de verscherping toepast op het hele beeld – dit is suboptimaal en niet hoe verscherping zou moeten werken.

In Lightroom is de betere optie om elementen selectief te verscherpen met een aanpassingspenseel.

Radiant doet dit echter allemaal automatisch, wat een andere grote tijdsbesparing is.

4. Stralend portret

Je hebt misschien AI-aangedreven portretretoucheertools in andere software gezien.

Luminar komt in gedachten, net als de neurale filters in Photoshop, die gekke dingen met gezichten kunnen doen.

Radiant probeert de ‘natuurlijke schoonheid in al je portretten’ naar voren te brengen en een complete retoucheeroplossing te zijn die het uiterlijk van een portret verbetert zonder het te overdrijven.

 • Automatische gezichtsherkenning: Vindt automatisch de meeste gezichten.
 • Aanbevelingen voor het onderwerp: Detecteert automatisch gezichten, geslacht, glimlachen en gesloten ogen.
 • Handmatige gezichtsselectie: Verfijn of selecteer met slechts drie klikken.
 • Volledige controle: Meer dan 20 gebruiksvriendelijke gereedschappen voor volledige controle.

Bekijk de Radiant-startpagina om te zien hoe de portrettools werken, of upload je eigen portretfoto en probeer het zelf.

Software prestaties

Ik heb getest op een 2021 14″ MacBook Pro met de M1-chip en 32 GB geheugen – ruim boven de minimale systeemvereisten die nodig zijn om Radiant uit te voeren.

Ik ontdekte dat afbeeldingen snel werden geïmporteerd, met RAW-bestanden van 30 MB die in minder dan een seconde per stuk in de Radiant-filmstrip verschenen.

De eigenlijke AI-verwerking van elk bestand (dat automatisch bij import is) was ook snel en vereiste geen wachttijden.

Het voorinstellingspaneel geeft mini-voorbeelden weer van hoe uw afbeelding eruit zal zien voordat de voorinstelling wordt geïmplementeerd, wat handig is, maar een fractie van een seconde nodig heeft om te laden – op een computer met een lager vermogen dan de mijne, kan dit iets langer duren.

Systeemvereisten

MacOS

Hardware
MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro, Mac Pro, Mac mini, Mac Studio begin 2010 of nieuwer
Processor
Apple ARM-processor (M1/M2)
CPU Intel® Core™ i5 of beter
OS-versie
Intel: mac OS®X 10.13 of hoger
M1/M2: macOS 12 of hoger
RAM
• 8 GB RAM of meer (minimaal)
• 16+ GB RAM (aanbevolen)
Schijfruimte
1 GB vrije ruimte; SSD voor de beste prestaties
Beeldscherm
1280 x 800 beeldscherm (minimaal)
Beeldscherm van 1920 x 1080 (aanbevolen)
Plug-in hosts
Photoshop CS6 of Photoshop Creative Cloud
Lightroom 6 of Lightroom Classic

Ramen

Hardware
Windows-hardware-pc met muis of vergelijkbaar invoerapparaat
Processor
CPU Intel® Core™ i5 of beter
OS-versie
Windows® 10 of Windows® 11 (64-bits edities)
RAM
• 8 GB RAM of meer (minimaal)
• 16+ GB RAM (aanbevolen)
Schijfruimte
1 GB vrije ruimte; SSD voor de beste prestaties
Beeldscherm
1280 x 800 beeldscherm (minimaal)
Beeldscherm van 1920 x 1080 (aanbevolen)
Plug-in hosts
Photoshop CS6 of Photoshop Creative Cloud
Lightroom 6 of Lightroom Classic
Corel PaintShop Pro X6, X7, X8 of X9 V22

Alternatieven voor Radiant Photo

Hier is hetn 2023, dit zijn de belangrijkste foto-editors die vergelijkbare AI-aangedreven mogelijkheden bieden als Radiant:

(Klik op de namen om onze beoordelingen van elk te lezen)

 • Luminar Neo
 • ON1 Foto RAW
 • Topaz Foto AI

Het is moeilijk om deze 3 apps te vergelijken met Radiant, omdat elke app iets anders biedt.

Ik zou zeggen dat Topaz Foto AI lijkt het meest op Radiant omdat het enige doel is om je foto er meteen beter uit te laten zien.

Het biedt echter heel weinig anders, terwijl Radiant Smart Presets en meer gedetailleerde bewerkingstools heeft.

Luminar is de originele AI-aangedreven foto-editor, met Neo als nieuwste incarnatie. De AI-bewerkingen zijn net zo indrukwekkend, net als de brede selectie handmatige bewerkingstools.

Het biedt echter geen aanpasbare Smart Presets zoals Radiant dat doet.

Tot slot de nieuwste incarnatie van ON1 Foto RAW biedt een groot aantal fotobewerkingsfuncties en hulpmiddelen voor beeldbeheer, waardoor het de meest complete foto-editor op de lijst is.

Het schiet echter tekort ten opzichte van de ‘instant-edit’ AI-mogelijkheden van Radiant, wat betekent dat je mogelijk meer moet doen om het beeld eruit te laten zien zoals je wilt.

Hoeveel kost Radiant Photo?

Radiant Photo gelanceerd tegen een gereduceerde prijs van US $ 129 – klik hier om te zien of de tijdelijke aanbieding nog steeds beschikbaar is.

De kosten zijn all-inclusive. Er is geen doorlopend abonnement en je krijgt de ‘Radiant Toolkit’ die alles up-to-date houdt en toegang tot updates van de software garandeert voor minimaal een jaar.

Dit betekent dat wanneer Radiant verbeteringen aan het kernproduct uitrolt (ondersteuning voor nieuwe cameramodellen, plug-inhosts, verbeterde tools, enz.), u die zonder extra kosten krijgt.

Je krijgt ook elke maand een voucher van $ 15 om te gebruiken voor nieuwe looks en presets in de Marketplace, plus toegang tot speciale webinars en educatieve evenementen in de Radiant Photo Collective-community.

Voor elk volgend jaar kost de Toolkit $ 50, die jaarlijks automatisch wordt verlengd, maar u kunt zich op elk gewenst moment afmelden en nog steeds de Radiant Photo-software gebruiken.

Voor wie is Radiant?

gezichtsdetectie

Gezichtsselecties kunnen ook handmatig worden toegepast.

 • De beginner

Als je een nieuwkomer bent in het bewerken van foto’s en gewoon een ‘no touch-oplossing’ wilt om je een hoop tijd te besparen, koop dan Radiant Photo en ik ben ervan overtuigd dat je gelukkig zult zijn.

Naarmate je meer ervaring opdoet, speel je met alle schuifregelaars in Radiant om te zien hoe ze je foto beïnvloeden.

(Misschien kom je zelfs met iets dat je verkiest boven Radiant’s eigen bewerking, maar ik betwijfel het!)

 • De niet-fotograaf

Als u een eigenaar van een klein bedrijf, manager van sociale media, marketeer of iemand bent die geen ervaring of interesse heeft in het rommelen met de fijne kneepjes en complicaties van een fotobewerkingsapp, is Radiant ook goed voor u.

Je kunt je foto’s naar Radiant slepen en binnen een paar seconden een geweldige, natuurlijk ogende afbeelding krijgen, klaar om te exporteren en je dag door te brengen.

 • De professionele/ervaren fotograaf

Hier wordt het een beetje ingewikkelder.

De meeste ervaren fotografen hebben in dit stadium al een foto-editor, of het nu Lightroom, ON1, Topaz of een van de andere populaire bewerkingsapps is.

Dus, waarom zou je Radiant Photo nodig hebben?

Het antwoord hangt af van uw specifieke workflow. Misschien gebruik je Radiant als een van de tools in je bestaande toolbox.

U kunt bijvoorbeeld Lightroom gebruiken om uw foto’s te importeren, te organiseren en te exporteren, maar tussendoor kunt u Radiant gebruiken als plug-in vanuit Lightroom om een snelle ‘normaliserende’ bewerking op uw foto’s uit te voeren.

Radiant Photo is bijzonder goed in het uitvoeren van een basislijnbewerking op meerdere foto’s, waardoor ze er allemaal consistent uitzien. Soms is dit alles wat de foto nodig heeft, waar u op andere momenten gewoon doorgaat met het bewerken met behulp van het scala aan vertrouwde handmatige hulpmiddelen totdat u klaar bent.

Elke ervaren retoucheerder of fotograaf zal Radiant niet gebruiken in plaats van Lightroom of een van de andere veelzijdige apps voor het bewerken van afbeeldingen.

Het dient echter wel als een bijzonder snelle en eenvoudige manier om meerdere foto’s consistent te bewerken.

Radiant Photo Review | Laatste gedachten

Op het eerste gezicht lijkt Radiant Photo AI misschien op elke andere AI-aangedreven beeldverwerkingstool.

Nadat ik het echter op meerdere RAW-afbeeldingen heb geprobeerd, kan ik gerust zeggen dat het absoluut een uniek hulpmiddel is.

De initiële automatische detectie van de foto’s en de daaropvolgende automatische AI-aangedreven bewerking is bijzonder indrukwekkend en laat je achter met afbeeldingen die 90 ~ 1 zijn00% klaar.

Radiant biedt een brede selectie van gedetailleerde tools om door te gaan met het bewerken van uw afbeeldingen, of u kunt direct na de eerste AI-verwerking stoppen en tevreden zijn met de eerste en definitieve versie.

(In de praktijk merkte ik dat dit meestal het geval was.)

Ik raad je aan Radiant Photo eens te proberen om te zien hoeveel tijd je dit jaar kunt besparen op je fotobewerking.

japan-voor-na-bewerkt-met-stralende-foto

Stralende foto

Belachelijk eenvoudige beeldbewerkingssoftware die uw foto’s er in een paar klikken veel beter uit laat zien.

Bespaar 10% met code SHOTKIT22

Krijg korting

FacebookPinterestDelen