Robb McCormick

FacebookPinterestDelen

Ik ben Robb McCormick. Ik ben een fulltime bruilofts-, bedrijfs- en portretfotograaf uit Columbus, Ohio. Ik heb gemiddeld 40 bruiloften per jaar en heb met veel nationale bedrijven gewerkt, waaronder GQ, Bombay Sapphire, Cartoon Network, Nationwide, Panera, Giant Eagle, Carrie Livingston Design, Westin, Holiday Inn en nog veel meer. Ik heb de luxe om met mijn zoon te werken als mijn assistent-schutter en mijn vrouw pakt veel van mijn kantoorwerk, bewerking en albums aan.

Mijn fotografie is gebaseerd op creatief licht en het bieden van een ervaring voor mijn klant. We willen dat onze koppels van elke minuut van hun trouwdag houden en altijd onze bruidsfeesten aanwezig hebben om onze klanten aan het lachen te krijgen en plezier te hebben. Mijn stijl past zich aan het type klant en locatie aan, maar licht staat altijd voorop. In groot licht zul je genieten van de manier waarop je eruit ziet.

Ik heb drie merken. Mijn belangrijkste merk is voor portret-, bruilofts- en bedrijfswerk. Ik heb ook een racefotografiebedrijf dat ongeveer 20 fotografen in dienst heeft. Een paar van onze opmerkelijke races zijn de 2016 &2017 Track and Field Nationals, OSU 4 Miler (’s werelds grootste 4 miler), Capital City 1/2 Marathon voor de laatste 8 jaar, en tientallen andere races per jaar. Ons werk is te zien geweest in meer dan 150+ Fleet Feet Stores in de Verenigde Staten.

Onlangs dit jaar zijn mijn vrouw en ik een dansfotografiemerk Design Studio Creative begonnen. Ze danst en geeft al jaren balletles en het was iets waar we het al een tijdje over hebben. We werken samen met lokale studio’s om headshots, recitalfoto’s en dansportretten te maken.

Ik heb in de loop der jaren VEEL apparatuur geprobeerd en ik ben op geen enkele manier voorzichtig met mijn apparatuur. Ik heb een kerkhof van spullen in de kelder die de snede of bouwkwaliteit niet hebben gehaald. Alles in mijn tas is stoer gebouwd en went behoorlijk. Ik gebruik graag grote lampen met modifiers, maar soms moet je snel zijn en heb ik geen problemen met het uithalen van wat speedlites of Icelights.

VERSNELLING:

Camera:

Canon 1Dx Mark II – Mijn hoofdcamera. Deze camera is een echt werkpaard en heeft de extra toeters en bellen die het leven makkelijker maken. Zoals 5 programmeerbare witbalans, shotmeting gekoppeld aan scherpstelpunt, hoge ISO, snelle burst opnames en nog veel meer. Het is zwaar, vooral met mijn go-to 70-200mm f/2.8, maar absoluut de moeite waard. Na een tijdje wen je aan het gewicht als je regelmatig fotografeert.

Canon 5D Mark IV – Mijn back-up en assistentencamera – Industriestandaard voor bruiloften en met een reden. Zo licht dat het als speelgoed is in vergelijking met de 1Dx2.

2x Canon 5D Mark III | – Schoot twee van deze voor jaren voordat upgraden naar de 1Dx2 en 5D Mark IV. We bewaren er nog steeds een in de tas voor back-up. De andere gebruiken we als autocam bij finishlijnen en voor medewerkers om te gebruiken bij bedrijfsevenementen.

Canon 5D Mark II – Ik heb mijn zoon deze laten gebruiken en heb hem nooit meer teruggekregen. Hij schiet het nog regelmatig. Alles onder de 1600 ISO is van hoge kwaliteit.

Lenzen:

2x Canon 70-200mm f/2.8 IS II – Mijn go-to lens. Ik hou van compressie en ik hou ervan om door planten en muren te fotograferen. Deze lens heeft mijn stijl bepaald en staat 80% van de tijd op mijn camera. Ik heb twee van deze lenzen: een is voor back-up en voor mijn assistent-schutter om te gebruiken tijdens bruiloften en bedrijfsevenementen. Als ik zou stranden op een eiland met slechts één lens, zou dit degene zijn.

Canon 85mm f/1.2 – Mijn favoriete portretlens. Dit ding is kleefpuntscherp en kan geweldige portretten produceren. Dit komt voor elke bruiloft naar voren, vooral tijdens de bruidssessie. We noemen het de ‘schoonheidslens’. Het is ook een redder in nood in ceremonies met super weinig licht.

Canon 24-70mm f/2.8 II – Deze lens is een echt werkpaard voor bruiloften en zakelijk werk. We gebruiken deze lens nooit voor iets dat met portretten te maken heeft, maar houden ervan voor kamerfoto’s, details, ceremonies, familiefoto’s op de bruiloft en dansvloerfoto’s.

Sigma ART 12-24mm f/4 – Als je super breed moet gaan, schommelt deze lens. Onze nieuwste lens voor de familie. Ik merk eigenlijk dat ik het veel meer gebruik dan ik dacht dat ik zou doen. Het voegt een geheel nieuwe look toe aan uw portfolio. Killer voor architecture en enorme shots bij de kerk en receptie.

Sigma ART 35mm f/1.4 – Geweldige lens, maar krijgt echt niet veel gebruik. Ik probeer hiermee over de 24-70 te schieten. Het heeft gewoon veel meer magie en persoonlijkheid dan de 24-70mm, maar minder veelzijdig.

Tamron 90mm f/2.8 Di Macro – Ring, sieraden en detaillens. Genoeg gezegd. En bugs, als je daar van houdt…

Verlichting:

3x Elinchrom Quadra | met Large Octa Modifier en een Square Softbox Modifier – Hou van de kwaliteit van dit licht, samen met de draagbaarheid. Ik heb veel van mijn stijl gedefinieerd met deze lichten en ze gaan altijd naar elke shoot, zelfs als ik ze niet gebruik. Ik gebruik de Large Octa voornamelijk voor portretten, headshots, verlovingen, huwelijksformaliteiten en high-end reclame. De Square softbox is voor groepen. Ik gebruik er voornamelijk 1, maar heb 2 back-ups.

2x Westcott Ice Light II – Ik zou niet weten wat ik moet doen zonder mijn Ice Lights. We gebruiken ze letterlijk voor alles binnenshuis. Eenvoudig op te zetten op een standaard en verbazingwekkende kwaliteit van het licht. Het zijn constante lichten, dus wat je ziet is wat je krijgt. Geweldig voor het werpen van flarden licht en het creëren van enorme dramatische schaduwen. Ze kunnen zich zowat overal in wurmen en zullen je binnenportretten naar een hoger niveau tillen. Het schittert echt tijdens het klaarmaken van foto’s, indoor formals, detailfoto’s en receptiefoto’s zoals groepen, cake, open dansen en nog veel meer! Zou het huis niet verlaten zonder twee IceLights.

2x Canon Speedlite 580EX II – Canon’s Beste Speedlite. Talloze creatieve toepassingen

4x LumoPro LP180 | – Handmatige flitsers. Goedkoop. Snelle recycletijd. ‘Nuff zei.

Canon ST-E3-RT Zender – Volledige draadloze bediening van Canon Speedlites. Belangrijke toepassingen zijn voor snelle synchronisatie.

Phottix Ares draadloze trigger set – We hebben een aantal van deze voor al onze flitsers. 100% handmatig.

Sekonic L-758 Cine DigitalMaster Lichtmeter –Ja. Ik gebruik nog steeds meters bij het instellen van flitsers. Mijn go-to ratio is 60% stroboscoop, 40% ambient.

2x Lowel Gun Licht – Tal van geweldige toepassingen voor dit licht. Helaas is de bouwkwaliteit verschrikkelijk en moeten we ze baby’s geven. Ze zijn bedekt met ducttape om te voorkomen dat ze uit elkaar vallen.

Ander:

ThinkTank Productie tas

ThinkTank Airport Takeoff Bag (op reis)

ThinkTank Retrospectieve 5 Schoudertas – Voor Run en Gun Corporate Projecten

Wacom Intuos 4 grote tablet

Lightroom CC

PhotoMechanic – Timesaver!

JPEGMini – Upload Timesaver!

Spyder5 Pro – Kleurbeheer

Cheetah Stands

Op maat gemaakte pc

iPad Pro – Voor consultaties

Laptop Dell XPS 15 – Bewerken op locatie

Lexar 4-Bay Kaartlezer

www.robbmccormick.com

FacebookPinterestDelen
trouwen
11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer