Roidiaan Galitz

FacebookPinterestDelen

Mijn grootste passies voor het leven, natuur en fotografie, nemen me mee het wild in.

Als avontuurlijke natuurfotograaf reis ik in extreme omstandigheden naar de meest afgelegen plaatsen op aarde en leg ik beelden vast van zelden bekeken dieren in hun natuurlijke habitat. Mijn levenslange missie is om het bewustzijn van dringende milieukwesties te vergroten door foto’s te maken die nog nooit eerder zijn gemaakt.

Ik ben een bekroonde natuurfotograaf, ondernemer en spreker in het openbaar. Ik ben ook vereerd om als ambassadeur van Greenpeace te dienen en op te roepen om onze planeet te beschermen.

Al meer dan tien jaar onderzoek en documenteer ik de natuur van onze planeet. Mijn foto’s krijgen wereldwijd veel exposure, miljoenen views en frequente optredens in de media (BBC, PBS, National Geographic en meer).

Mijn werk is gepresenteerd in lokaal en internationaal Tentoonstellingen te zien in exclusieve tijdschriften en geëerd met veel internationale Awards door de jaren heen.

Ik ben een van israëls leidende figuren op het gebied van fotografie en werd genoemd op de 2017 40 under 40-lijst van The Marker.

Ik deel mijn kennis en passie met tienduizenden fotografieliefhebbers in de instellingen die ik heb opgericht: Galitz School of Photography, de grootste fotografieschool in Israël (opgericht in 2007); Phototeva Expeditions, een van ’s werelds top 10 fotografie expedities bedrijven (opgericht in 2010); Composition Magazine, Israëls populairste fotografietijdschrift (opgericht in 2009); en de jaarlijkse Israëlische fotografieconventie (opgericht in 2008).

Ik ben ook mede-oprichter van TalkMaster School of Public Speaking. Ik ben een veelgevraagd spreker in het openbaar en geef regelmatig lezingen op fotografieconferenties en milieu-evenementen over de hele wereld.

De afgelopen anderhalf decennium heb ik Nikon gebruikt. Ik hou van het grotere dynamische bereik en de resolutie die Nikon biedt. In de afgelopen jaren ben ik NPS-lid en recensent geworden, waardoor ik de beste uitrusting kan krijgen en uitproberen.

DJI is al sinds de begindagen met de Phantom 2 mijn keuze voor drones – nou ja, ze zijn de beste en praktisch de enige beschikbare optie. Ongetwijfeld heeft DJI enorme vooruitgang geboekt sinds dat eerste model tot de uitstekende drones van vandaag.

Gitzo is mijn keuze van statiefsystemen sinds ik in 2008 begon met professionele natuurfotografie en ik ben vereerd om een wereldwijde ambassadeur van Gitzo te zijn en te experimenteren met de nieuwste en beste uitrusting die er is.

VERSNELLING

Camera

Nikon D850
Nikon D810
Nikon D5

Lenzen

Nikon 600mm f/4
Nikon 500mm f/4
Nikon 24-70mm f/2.8
Nikon 14-24mm f/2.8
Nikon 85mm f/1.4
Nikon 105mm f/2.8 Macro
Nikon 200-500mm f/5.6

Nikon X2 TC-20Ell
Nikon X1.7 TC-17E

Drones

DJI Phantom 4 Pro +
DJI Phantom 3 Pro

Accessoires:

SeaCam onderwaterhuis voor Nikon D810

Gitzo 3541LS Statief

Manfrotto 502HD Video hoofd

Zijde PRO 340 DX

LowePro Vertex 300AW |

LowePro BP250 AWII

www.roiegalitz.com | @roiegalitz

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer