Simone Adder

Hallo! Ik ben Simone en ik ben een trouw- en portretfotograaf gevestigd in Perth, West-Australië.

Ik was altijd een creatief persoon toen ik opgroeide en nadat ik was afgestudeerd aan de universiteit, begon ik te fotograferen in een portretstudio. Een paar jaar later vertakte ik me in mijn eentje en begon ik fulltime bruiloften te fotograferen. Bijna tien jaar later vind ik het nog steeds geweldig om de grootste dag van het leven van mensen vast te leggen.

Bruiloften zijn tegenwoordig zo anders en koppels zijn niet bang om hun dag unieker te maken. Ik heb groot en klein gefotografeerd en elk is speciaal. Ik ben behoorlijk opgewonden dat ik mag zeggen dat ik geluk fotografeer voor de kost.

Ik ben niet dol op dramatisch poseren, dus ik laat de dag graag zo natuurlijk mogelijk gebeuren. Ik help mijn koppels voor de camera door ze te vragen om met elkaar te praten en ze te laten ontspannen en zichzelf te laten zijn.

Ik voel me aangetrokken tot leuke, eerlijke en romantische beelden. Ik vind het leuk om grafische elementen in een afbeelding te verwerken en nieuwe invalshoeken te vinden om mee te werken. Ik heb een Fine Art achtergrond, dus ik vind het leuk om te experimenteren met mijn afbeeldingen en nieuwe technieken uit te proberen.

Ik ben een groot voorstander van het beheersen van de uitrusting die je hebt, dus ik houd mijn kit relatief eenvoudig.

Canon 5D Mark III x3: Mijn werkpaarden. Ik fotografeer met twee aan mijn Holdfast-riemen en één zit in mijn tas als back-up. Ik heb altijd Canon gehad en andere merken geprobeerd, maar merkte gewoon dat ik steeds terugging naar Canon.

Holdfast Money Maker Harnas: Sinds de 5D Mark III en lenzen zijn vrij zwaar, ik heb geïnvesteerd in een goed leren harnas en het heeft geholpen om een deel van de stress op mijn rug tijdens een bruiloft te verlichten.

Canon 24-70mm f/2.8: Deze blijft de hele dag op één camera staan. Het is absoluut een geweldige allrounder. Ik overwoog om de 24mm prime te krijgen, maar ik vind het leuk om in te zoomen wanneer dat nodig is.

Canon 50mm f/1.4: Hou van deze lens voor portretten, close-ups en detailopnames. Ik zal vaak fotograferen op f/1.8 om de dromerige bokeh te krijgen.

Canon 70-200mm f/2.8: Deze lens heeft de neiging om vooral uit te komen voor ceremonies en een klein deel van de locatieshoot. Ik geniet ervan hoe ik nogal sneaky kan zijn en de openhartige foto’s kan maken tijdens de ceremonie en die close-upfoto van de ringuitwisseling kan maken terwijl ik verder terug in het gangpad ben.

Canon 600 EX flitser x2: De ene is mijn werkpaard en de andere is een back-up. Ik gebruik graag flits als de dansvloer pompt en een paar nachtopnames met achtergrondverlichting.

Canon ST-E3-RT: Hou van deze draadloze zender. Ik heb in het verleden goedkopere versies geprobeerd en ze hebben het niet gesneden en waren niet betrouwbaar. Gebruikt voor mijn beperkte off-camera flitsfoto’s.

Ik heb onlangs ook de Canon 85mm f/1.8 gekocht en ik wacht op zijn komst. Hopelijk kan ik het gebruiken voor portretten en een beetje dichter bij luidsprekers komen op slecht verlichte recepties.

www.simoneaddisonphotography.com.au

trouwen
11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer