Stellar Photo Recovery Review: tool om verwijderde foto’s te herstellen

FacebookPinterestDelen

Heb je ooit dierbare foto’s of video’s verloren of per ongeluk verwijderd? Als je dat hebt gedaan, ben je zeker niet de enige.

Hoewel velen van ons een back-up maken van kostbare foto’s en video’s, gebeuren er ongelukken en kunnen bestanden worden verwijderd of beschadigd.

Stellar Foto Herstel
Stellar Foto Herstel

Essentieel hulpmiddel om per ongeluk verwijderde afbeeldingen, video’s en audiobestanden in een breed scala aan formaten te herstellen.

CONTROLEER DE HUIDIGE PRIJS

Gelukkig hebben sommige slimme bedrijven nu apps voor het herstellen van foto’s ontwikkeld.

In dit artikel bespreken we Stellar Photo Recovery, al zijn geweldige functies en enkele mogelijke nadelen.

Inhoudsopgave

Wat doet Stellar Photo Recovery?

Pros

 • Herstelt verloren foto’s &mediabestanden
 • Gebruiksvriendelijke lay-out
 • Herstelt verschillende bewegings- en audioformaten
 • Ondersteunt meerdere cameramerken
 • Verschillende weergavemogelijkheden voor flexibiliteit
 • SMART-analyse om toekomstige verliezen te voorkomen
 • Werkt op Windows & Mac

Tegens

 • Software op basis van abonnementen
 • Herstel kan even duren

Het verwijderen of verliezen van waardevolle foto’s of media kan tragisch aanvoelen – afscheid nemen van opnames van speciale reizen, herinneringen en gebeurtenissen voor altijd is een vreselijk gevoel!

Gelukkig is er herstelsoftware beschikbaar die u kan helpen afbeeldingen en video’s terug te krijgen waarvan u dacht dat ze voorgoed verdwenen waren. Een van de meest populaire soorten software op de markt van vandaag is Stellar Photo Recovery.

Deze tool voor gegevensherstel heeft een intuïtieve lay-out die gemakkelijk te gebruiken is voor beginners en tegelijkertijd tegemoetkomt aan de meer specifieke behoeften van professionals door hen te helpen bestanden van verschillende groottes en mediatypen te herstellen.

Dit betekent dat u snel kunt herstellen wanneer u foto’s bent kwijtgeraakt door corruptie, verwijdering, virussen, beschadigde opslag en meer.

Met de driestappenmethode van Stellar kunt u de locatie selecteren, een voorbeeld van het bestand bekijken en het herstellen. En omdat het is ontworpen om gegevens van bijna alle indelingen te herstellen, kunt u eenvoudig foto’s redden van verschillende indelingen, waaronder JPEG, GIF, RAW-bestanden en meer.

 • Waarom is fotoherstelsoftware zo handig voor fotografen en videografen?

Als u een professionele fotograaf of videograaf bent, geven uw klanten veel geld uit om de perfecte afbeeldingen of video’s te bereiken.

En hoewel u misschien een bijna waterdicht systeem hebt dat is gecentreerd op digitale geheugenkaarten of de opslag van uw camera, is het niet onmogelijk dat geheugenkaarten defect raken als gevolg van schade, onjuiste opslag en zelfs onbekende redenen.

Vanwege deze angstaanjagende mogelijkheid is investeren in solide fotoherstelsoftware enorm belangrijk. Gelukkig zijn er verschillende soorten herstelsoftware om uit te kiezen die snel te hulp kan schieten wanneer u afbeeldingen bent kwijtgeraakt of verwijderd.

En als je al hoofdpijn hebt gehad van het proberen te herstellen van foto’s, weet je hoe pijnlijk complex het soms kan zijn. Gelukkig is de meeste herstelsoftware ontworpen om een grondige scan te leveren en bestanden gemakkelijk te herstellen.

 • Is Stellar Photo Recovery veilig?

Ja. Omdat Stellar Photo Recovery echt alleen met uw bestandssysteem bezig is tijdens het scannen van opslagmedia, heeft het niet de mogelijkheid om bestanden te verwijderen of uw systeem te bezoedelen.

Je moet het toestemming geven om toegang te krijgen tot mappen op je harde schijf, zodat je in total controle.

Stellar Photo Recovery Belangrijkste kenmerken

 • Eenvoudig in gebruik

stellar-foto-herstel

Zodra u een opslagapparaat aansluit, verschijnt het op het scherm,

Hoewel zowel professionals als beginners kunnen profiteren van Stellar Photo Recovery, heeft het een intuïtieve lay-out die eenvoudig genoeg is voor zelfs de meest onervaren gebruiker om onder de knie te krijgen.

De driestappenmethode is vrij eenvoudig te spijkeren, zodat u de locatie kunt kiezen, een voorbeeld kunt bekijken en herstellen.

De interface is eenvoudig en vrij van rommel, dus u hoeft geen reeks menu’s te verkennen om verborgen opties of een handleiding te ontdekken om door het fotoherstelproces te komen.

Zodra u een externe harde schijf of geheugenkaart aansluit via een kaartlezer, herkent Stellar deze onmiddellijk en vraagt of u de scan wilt starten.

 • Restauratie van verschillende formaten

Scannen van stellair herstel

Scannen gaat snel en grondig.

De beste eigenschap van Stellar Photo Recovery is de mogelijkheid om audio-, video- en fotobestanden te herstellen. Dit betekent dat u verwijderde foto’s van geheugenkaarten en harde schijven kunt ophalen.

Voor degenen die sterk afhankelijk zijn van geheugenkaarten, zoals professionele fotografen en videografen, kan deze software een gamechanger zijn.

U kunt ook gecodeerde bestanden herstellen met deze standaardversie van Stellar Photo Recovery, zodat u bestanden met meer gemoedsrust kunt ophalen.

In het bijzonder herstelt Stellar:

 • verwijderde foto’s – JPEG, JPG, TIFF, HEIC, BMP, GIF, PNG, PSD, Adobe EPS en meer.
 • verloren camera RAW-afbeeldingsbestanden – CR2, ERF, RAF, K25, NEF, ORF, SR2 en meer.
 • videoclips en films – MOV, MXF, AVI, ASF, WMV, MP4, 3GP, enz.

Tijdens het testen heb ik 267 RAW-bestanden verwijderd die zijn gemaakt met een Sony a7III spiegelloze camera, vervolgens de kaart geformatteerd en er vervolgens meer foto’s bovenop gemaakt.

Voorheen, wanneer u een geheugenkaart formatteert, gaat alles verloren. Met Stellar Photo Recovery kon ik echter elk van de RAW-bestanden herstellen!

 • Meerdere weergaveopties

Carrouselweergaveoptie is het handigst.

Carrouselweergaveoptie is het handigst voor het bekijken van herstelbare afbeeldingen..

Een andere handige functie van Stellar Photo Recovery is de mogelijkheid om herstelbare foto’s en bestanden te bekijken via verschillende ‘weergaven’ – er zijn pictogrammen, details, lijst en mijn favoriet, carrousel.

Hiermee kunt u echte afbeeldingsvoorbeelden zien van de bestanden die u probeert te herstellen, wat betekent dat u de juiste veel gemakkelijker kunt selecteren dan wanneer u naar een heleboel bestandsnamen kijkt,

 • Gratis proefversie

Hoewel u niet de volledige lijn van Stellar Photo Recovery-functies gratis kunt krijgen, hebt u wel toegang tot een gratis download en scan voordat u zich tot een aankoop verbindt, waardoor u een voorbeeld kunt bekijken van wat er is gevonden.

Zodra uw bestanden klaar zijn voor herstel, ontvangt u een pop-upbericht waarin u wordt gevraagd zich te registreren om de sleutel te ontvangen. Dus hoewel u foto’s niet echt kunt herstellen met de gratis proefversie, kunt u zien welke gegevens verloren zijn gegaan en hersteld.

(Voor Windows kunt u 10 mediabestanden herstellen, elk tot 100 MB aan gegevens, helemaal gratis.)

En een belangrijk punt om te overwegen is dat veel softwareprogramma’s die volledig gratis zijn, de neiging hebben om ondermaatse prestaties te hebben of uw foto’s niet goed te herstellen.

Algemene prestaties

Zoals eerder opgemerkt, kan de basisscan snel zijn en in minder dan 10 minuten worden uitgevoerd, afhankelijk van het apparaat dat u selecteert.

En nogmaals, als er tijdens die eerste scan niets wordt ontdekt, is een diepere, uitgebreide scan vereist, die meer tijd kan kosten, maar zorgt voor een snel, nauwkeurig herstel.

Dit betekent dat er een duidelijk verband is tussen prestaties en apparaat, waarbij de prestaties direct zijn gekoppeld aan de grootte van de beschikbare opslagmedia.

Hoewel sommige gebruikers problemen hadden met downloaden en opmerkten dat de klantenservice responsiever kon zijn, was ik meer dan tevreden met de algehele prestaties van de software en classificeerde Stellar Photo Recovery als een redder in nood als het gaat om verwijderde foto’s van gedenkwaardige gelegenheden en / of overleden familieleden.

En hoewel de software mogelijk niet in staat is om beschadigde foto’s te herstellen, kunt u eenvoudig afbeeldingen van camerageheugenkaarten herstellen in een geval waarin een zeer eenvoudige verwijderfunctie moet worden tegengegaan.

Hoeveel kost Stellar Photo Recovery?

Hoewel Stellar Photo Recovery kosten in rekening brengt voor herstel, kunt u de aanzienlijke voordelen ervan niet negeren.

Hoewel de prijs elk jaar kan veranderen, biedt Stellar Photo Recovery op jaarbasis prijzen waarmee u elk jaar een enkel bedrag kunt betalen – u kunt de basisversie krijgen voor ongeveer $ 40, een professionele versie voor minder dan $ 50 en een premium versie voor ongeveer $ 70.

Dit alles komt neer op een zeer redelijke prijs en veel waar voor je geld. Het is ook goedkoper dan Disk Drill, een alternatieve app voor fotoherstel voor Mac.

We raden echter aan om het restitutiebeleid op de website van Stellar grondig te bekijken voordat u koopt om ervoor te zorgen dat het product aan uw behoeften voldoet.

Stellar Photo Recovery Review | Laatste woorden

Stellar Photo Recovery’s vermogen om bestanden van verschillende formaten te herstellen, maakt het een toppresteerder in de wereld van herstelsoftware.

Bovendien maken alle functies die u krijgt voor het jaarabonnement het een grote waarde voor de prijs, waarbij sommige herstelsoftware meer dan $ 1.000 kost.

Of u nu een professional uit de branche bent of iemand die kostbare foto’s van een verjaardagsfeestje heeft verwijderd, Stellar Photo Recovery kan u helpen de items terug te vinden waarvan u dacht dat u ze voor altijd kwijt was.

FacebookPinterestDelen