Think Tank Airport Forensen Rugzak Review

Dit is een gastrecensie van de Think Tank Airport Commuter Backpack door trouwfotograaf Jesse La Plante.

De zon komt op over de Eastern Plains als we naar de terminal lopen, bijpassende rugzakken op sleeptouw. We vliegen naar Seattle voor onze derde bestemmingsbruiloft van de maand.

We slaan de ticketlijn over en gaan TSA Pre Check binnen, een zee van vermoeide reizigers omzeilend, en we springen op de tram die ons naar onze gate brengt.

Think Tank Luchthaven Forens
Think Tank Luchthaven Forens

Comfortabel en efficiënt te gebruiken met grote hoeveelheden opslag..

Controleer de huidige prijs

Moira trekt een boek uit haar rugzak. Ik trek een snack uit de mijne.

We stappen in het vliegtuig en Moira steekt haar rugzak in de laatst beschikbare bovengrondse ruimte. Geen probleem. Ik schuif mijn tas gemakkelijk onder de stoel voor me.

Twintig minuten na de vlucht besluit ik dat ik graag wat wil bewerken, dus schuif ik mijn laptop uit mijn rugzak. Even later pak ik nog een hapje. Dan haal ik mijn mobiele telefoon, oordopjes en een oude Kurt Vonnegut-roman tevoorschijn.

Ik leun achterover en drijf weg in een literaire mijmering, gevuld met een gevoel van tevredenheid omdat alles wat ik nodig heb voor deze reis comfortabel in één stuk bagage ligt: mijn Think Tank Airport Commuter Backpack.

Think Tank Airport Forensen | Bouwkwaliteit

Think Tank Airport Commuter Backpack Review door J. La Plante Foto

Bekijk meer beoordelingen

Controleer de huidige prijs

De Think Tank Airport Commuter Backpack is extreem goed gemaakt en zeer duurzaam. Ik zet deze tas wekelijks door de hel en heb nog geen enkele scheur of scheur gezien—bzijn zelfs een slijtstreep.

Het skelet van de tas is opgebouwd uit een stevig en toch flexibel materiaal dat geweldig werk levert om je uitrusting te beschermen. De hoofdverdelers die uw camera(‘s) veilig houden, zijn gemaakt van hetzelfde materiaal.

De Airport Commuter heeft uitstekende ritsen aan de binnen- en buitenkant. Er is niets waar ik meer een hekel aan heb dan een rits in een stuk doek te krijgen of nog erger, per ongeluk een van de ritstanden te buigen.

Ik ben blij te kunnen melden dat ik van de duizenden toepassingen geen enkel ongeluk met deze tas heb gehad.

Het zijn echt de kleine dingen in het leven die een verschil maken.

Tot slot lijkt deze rugzak wat waterbestendig. Ik heb stortbuien meegemaakt waarbij ik geen tijd had om de regenhoes uit te schakelen en mijn spullen zijn altijd droog gebleven.

Het voorbehoud hier is dat dit niet iets is waarvan Think Tank beweert dat het waar is. Gewoon mijn eigen persoonlijke ervaring.

Luchthaven Commuter | Ergonomie & Gebruiksgemak

Think Tank Airport Commuter Backpack Review door J. La Plante Foto

De Think Tank Airport Commuter Backpack is geweldig in alle omgevingen.

Een van mijn favoriete dingen over de Think Tank Airport Commuter Backpack is hoe hoog hij op je rug zit. Door de schouderbanden aan te spannen, kunt u het gewicht verder op uw schouders verplaatsen naar verlicht de belasting van uw wervelkolom.

Dit is een uitkomst voor mij geweest, gezien het aantal uren dat ik rondloop met twintig pond (~ 9 kg) uitrusting op mijn rug.

Er zijn handvatten aan de bovenkant en aan de zijkant van de tas, waardoor het super snel en gemakkelijk op te pakken en te verplaatsen is tijdens een snelle trouwreportage.

Ik ben geen grote fan van alle aanvullende riemen en gespen (d.w.z. degenen die om je borst en taille worden geklemd). Ze hebben de neiging om te ontrafelen en in de weg te zitten wanneer ze niet in gebruik zijn.

Dit is echter een kleine klacht, omdat je ze altijd gewoon kunt afsnijden als je ze niet leuk vindten dat is precies wat ik ga doen als ik klaar ben met het schrijven van deze zin…

Luchthaven Commuter | Grootte & Ruimte

Think Tank Airport Commuter Backpack Review door J. La Plante Foto

Het hoofdcompartiment van de Think Tank Airport Forensen rugzak.

De Think Tank Airport Commuter Backpack heeft drie primaire compartimenten: het hoofdvak dat al je camera-uitrusting bevat, de laptophoes en een klein zakje waar ik al mijn persoonlijke spullen zoals pennen, notitieblokken, oordopjes, vitamines enzovoort bewaar.

De echte magie van de Airport Commuter is dat het bevat een TON aan spullen, maar op de een of andere manier voelt het niet zo groot.

Hoeveel spullen, vraag je? Dit is wat ik comfortabel in mijn tas kan passen:

 • 2 DSLR’s
 • 2 of 3 lenzen (afhankelijk van de brandpuntsafstand)
 • Speedlight
 • Mods
 • Radiotriggers
 • Klem/balkop
 • Extra batterijen
 • Laders
 • Geheugenkaart portemonnee
 • Filters
 • Ontspansnoer
 • Laptop/oplader snoer
 • Draagbare harde schijf
 • Kaartlezer
 • En een heleboel diverse dingen…

Ik zal zeggen dat de Think Tank Airport Commuter Backpack er een beetje onhandig uitziet op mijn vrouw / zakenpartner die een klein mens is, maar ik heb het gevoel dat het de perfecte maat is voor zes voet lange ik.

Het beste deel is het feit dat de Airport Commuter perfect onder de stoel voor je past bij zowat elke grote luchtvaartmaatschappij.

Zelfs als u zich in de laatste boardinggroep bevindt, hoeft u zich geen zorgen te maken over overheadopslag.

Dat gezegd hebbende, het past beter zonder een laptop, maar je kunt het op beide manieren laten werken.

Pro tip: Als ik een late boardinggroep heb en ik wil mijn voetruimte houden, zal ik beleefd tegen de agent bij de gate zeggen dat ik dure camera-uitrusting heb die niet in het vrachtruim kan worden vervoerd.

Drie van de vier keer laten ze me eerder in het vliegtuig stappen dan mijn instapgroep.

Luchthaven Commuter | Andere functies

Think Tank Airport Commuter Backpack Review door J. La Plante Foto

Een handig kabelslot bevestigd aan de Think Tank Airport Commuter Backpack.

De Think Tank Airport Commuter Backpack heeft allerlei kleine hoekjes en gaatjes die naadloos in de tas zijn ingebouwd en die voor mij echt van pas zijn gekomen.

Er zit een zakje met rits aan de bovenkant van de tas waar mijn paspoort en andere papieren/documenten perfect in passen. Er is ook een onopvallend waterfleszakje aan de zijkant van de tas dat zich uitstrekt, zodat het op de tas past wanneer het niet in gebruik is.

Mijn favoriete extraatje is het kabelslot dat zich ontrafelt uit een klein zakje op de hoek van de tas. Ik gebruik dit slot de hele tijd in de auto en in hotelkamers en coffeeshops, enz.zowat overal waar ik mijn tas een paar minuten moet laten staan.

Het slot heeft een haak die door de ritsen van het hoofdzakje gaat en fungeert als een afschrikmiddel voor iedereen die wil pakken en grijpen. Dat gezegd hebbende, als ze draadsnijders hebben, je bent f*cked.

Het enige waar ik niet verliefd op ben is de regenhoes. Het is een apart item dat je ergens in de tas moet opbergen.

Ik heb andere camerarugzakken gehad die werden geleverd met de regenhoes gestikt in een zakje aan de onderkant van de tas, zodat het geen ruimte in de tas zelf zou innemen. Ik heb gemerkt dat ik het soms gewoon voor extra vulling gebruik.

Ik zal dit echter zeggen: de regendeksels hebben ons gered toen we vastzaten in Hanalei Bay, Kauai tijdens een enorme onweersbui die in 24 uur een recordbrekende 48 centimeter water liet vallen.

De hele stad overstroomde. Ik had nog nooit een stortbui van die omvang meegemaakt. We waren van top tot teen doorweekt, maar onze camera-uitrusting was ongedeerd.

Luchthaven Commuter | Stijl en waarde

Think Tank Airport Commuter Backpack Review door J. La Plante Foto

De stijl van de Think Tank Airport Commuter Backpack is eenvoudig maar stijlvol.

Als ik de Think Tank Airport Commuter Backpack zou moeten vergelijken met een auto, zou het een Cadillac moeten zijn. Het is een beetje boxy, maar heeft ook veel klasse.

Het is mijn favoriete kleur (zwart), dus het past bij al mijn andere spullen en de meeste van mijn kleding. Ja, ik begrijp dat zwart technisch gezien geen kleur is, maar ik ga mijn dag niet laten verpesten door semantiek.

Bij het lezen van de website van Think Tank kwam ik de volgende disclaimer tegen: “Vanwege een fabricagefout hebben sommige naamplaatjes aan de buitenkant van de tas een typefout met de tekst ‘Luchthavencomputer’. Gelieve onze verontschuldigingen te aanvaarden.”

Niet alleen vind ik dit hoogst amusant, ik wil nu ook een van de foutzakjes aanvragen.

De Think Tank Airport Commuter Backpack is duur, maar het is elke cent waard naar mijn mening. Moira en ik hebben deze tassen gebruikt voor driee volledige bruiloften seizoenen en ik verwacht niet dat ik ze binnenkort moet vervangen.

Ik heb waarschijnlijk een nieuwe heup nodig voordat ik een nieuwe camerarugzak nodig heb…

Think Tank Airport Forensen | Conclusie

Ik heb veel verschillende camerarugzakken gebruikt in mijn 11 jaar dat ik bruiloften fotografeerde, maar de Think Tank Airport Commuter Backpack is veruit mijn favoriet.

Hij is compact, maar toch ruim. Stijlvol, maar toch praktisch. Bovendien heeft het alle accoutrements waar een reizende trouwfotograaf op zou kunnen hopen.

Als je een hobbyist bent, zijn er tal van budgetrugzakopties beschikbaar, maar als je een serieuze professional bent die vaak voor werk reist, zoek dan niet verder dan de Think Tank Airport Commuter Backpack.

Think Tank Luchthaven Forens
Think Tank Luchthaven Forens

Comfortabel en efficiënt te gebruiken met grote hoeveelheden opslag..

Controleer de huidige prijs