Think Tank Airport International V3 Beoordeling

Als u op zoek bent naar een grotere roltas voor uw fotografieapparatuur, is de line-up van Think Tank op de luchthaven de moeite waard om van dichtbij te bekijken.

Met name de Airport International V3.0 is iets om te overwegen, omdat hij veel spullen vervoert terwijl hij nog steeds binnen de toegestane limieten voor handbagage valt … afhankelijk van je luchtvaartmaatschappij natuurlijk.

Voor degenen die niet bekend zijn, Think Tank is niet zomaar een bedrijf dat toevallig cameratassen maakt. Ze staan zeer hoog aangeschreven en hun producten worden vaak beschouwd als gouden standaarden.

denktank-luchthaven-international-v3-review

Think Tank Luchthaven International V3

Indrukwekkend functionele, ruime en duurzame roltas die reizen met camera-uitrusting een fluitje van een cent maakt.

Controleer de huidige prijs

Ze bestaan al sinds 2005 en hebben er een punt van gemaakt om uitrusting te produceren die het geld waard is dat je eraan uitgeeft.

Hier is een nadere blik op hun vlaggenschip rollende cameratas, de Think Tank Airport International V3.0.

Inhoudsopgave

Think Tank Luchthaven International V3 | Specificaties

denktank-luchthaven-internationaal

Bekijk meer beoordelingen

  • Gewicht: 5,2 kg (11,5 lbs)
  • Externe afmetingen: 14″ B x 21″ H x 8″ D (35,6 x 53,3 x 20,3 cm)
  • Interne afmetingen: 13″ B x 18,5″ H x 6,5–7,5″ D (33 x 47 x 16,5–19,1 cm)
  • Afmetingen laptopvak: 10,6″ B x 15″ H x 1,2″ D (27 x 38 x 3 cm)
  • Afmetingen tabletcompartiment: 9,4″ B x 10″ H x 0,5″ D (24 x 25,5 x 1,3 cm)
Controleer de huidige prijs

Bouw &uiterlijk

Op het eerste gezicht lijkt de Think Tank Airport International V3 op elke andere roltas en trekt hij niet echt de aandacht.

Dit wil echter niet zeggen dat de tas onaantrekkelijk is. Verre van dat. Het is gewoon leuk dat het zich in het volle zicht kan verbergen en niet zal toegeven aan het feit dat het duizenden dollars aan uitrusting met zich meedraagt.

Iedereen die goed naar de Airport International kijkt, zal zien dat het zeer goed gebouwd is. De ballistische nylon buitenkant, gepantserde onderkant en hoogwaardige ritsen geven de tas een zeer substantieel gevoel en geven je vertrouwen in het vermogen om je spullen veilig te houden.

De tas is gemaakt met het oog op een lange levensduur. De hoge wielbeschermers en de skidplate aan de onderkant beschermen bijvoorbeeld de buitenkant van de tas goed tegen de onvermijdelijke slijtage en schaafwonden, terwijl de schaal zelf erg taai is en bestand moet zijn tegen behoorlijk wat gebruik.

Uiterlijke kenmerken

De bovenste handgreep is goed gewatteerd en voelt geweldig aan om te dragen, zelfs als de tas volledig is geladen met zware spullen.

De buitenkant van de Think Tank Airport International V3 is opzettelijk onopvallend om het te helpen een laag profiel te houden. Het heeft echter veel ingebouwde functies. Zakken, handgrepen, skid plates en bumpers zijn allemaal in de tas verwerkt om hem te maken even robuust als nuttig.

Het telescopische handvat dat wordt gebruikt om de tas rond te trekken, strekt zich zonder veel gedoe uit en past netjes in een inkeping aan de achterkant van de tas wanneer deze niet in gebruik is.

Dit zorgt ervoor dat het uit de weg blijft en nergens aan vastloopt wanneer u het in opslagruimten plaatst.

Gewatteerde handgrepen zijn te vinden aan de bovenkant en de zijkant. Deze zijn handig omdat je je vrij gemakkelijk aan de tas kunt vastgrijpen.

Bovendien zijn ze minder hard voor de handen en maken ze het dragen van de tas veel comfortabeler.

Er zijn ook dunnere handriemen rondom geplaatst die de Airport International V3 gemakkelijk maken om de tas in krappe plekken te manoeuvreren en nog gemakkelijker uit te trekken.

Talrijke vakken voor de laptophoes bieden gemakkelijke toegang tot essentiële zaken, zonder het hoofdvak te openen.

Er is een vak met rits voor de tas dat eruitziet als een klein zakje, maar echt vrij groot is. Dit gedeelte dient als opslag voor een laptop tot 15″, een tablet en voor een paar kansen en eindes.

De ritsen die de toegang tot dit deel van de tas regelen, kunnen be beveiligd voor extra gemoedsrust en er is ook een stretchvak bovenop het laptopvak dat kan worden gebruikt voor het opbergen van dingen zoals een jas, tijdschriften of zelfs papierwerk.

De wielen op de Airport International V3 zijn van zeer hoge kwaliteit en rollen geruisloos en gemakkelijk.

De Think Tank Airport International V3 is uitgerust met 80mm wielen en zeer hoogwaardige ABEC grade 5 lagers.

Deze zorgen voor soepele, geruisloze prestaties en ze moeten ook een tijdje meegaan omdat ze zeer duurzaam zijn.

De onderkant van de tas is veilig door extra hoge wielbeschermers, een slijtplaat en een paar verhoogde voeten.

Deze componenten werken samen om de Airport International V3 in balans te houden wanneer u hem rechtop zet en schade te voorkomen wanneer u de tas over ruwe plekken laat lopen of over een stoeprand of een trap omhoog trekt.

Houd er echter rekening mee dat deze onderdelen opofferend zijn, omdat ze de schade zullen oplopen die de tas anders zou kunnen oplopen.

Dat gezegd hebbende, deze onderdelen, samen met de wielen, zijn direct beschikbaar, zodat u ze altijd kunt vervangen wanneer ze er te versleten uitzien.

Het TSA-goedgekeurde slot is een leuke bijkomstigheid wanneer u naar het buitenland of interstate reist.

De ene kant van de tas is voorzien van een TSA-slot dat de ritsen van het hoofdvak vastzet terwijl het nog steeds officiële inspecties mogelijk maakt.

Sloten zijn niet altijd te vinden op cameratassen, laat staan op rollende cameratassen, dus om er een te hebben met TSA-toegang is een enorme bonus.

Aan de andere kant van de tas is er een vak dat past op alles van kleinere reisstatieven tot grotere modellen.

Voor de grotere statieven moet je echter een extra accessoireriem monteren, die is inbegrepen in het pakket van Airport International.

Een lichtgewicht regenhoes wordt meegeleverd voor plotselinge stortbuien.

Wat betreft het droog houden van dingen, de tas is waterafstotend, maar het is zeker niet waterdicht. Dit is goed om in gedachten te houden als u in natte omstandigheden reist.

Voor dergelijke plaatsen is het het beste om gebruik te maken van de meegeleverde naaddichte regenhoes om een aanzienlijke hoeveelheid bescherming tegen nat weer toe te voegen.

Ten slotte is er een zak bovenop de tas met een stalen beveiligingskabel en een hangslot. Deze functie is erg handig als je even uit de tas moet stappen.

Natuurlijk moet je er een punt van maken om niet te lang weg te zijn, omdat het slot gemakkelijk kan worden verslagen door iemand die met een draadsnijder is bepaald …

Interieur kenmerken

De holle binnenruimte is groot genoeg voor zelfs de grootste lenzen.

De Think Tank Airport International V3 past veel spullen veilig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat lenzen en lichamen tegen elkaar botsen terwijl u onderweg bent.

De binnenkant van de tas is gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, waaronder polyurethaan, 210D nylon, gesloten celschuim en velex.

Samen geven deze componenten de tas de slagvastheid die nodig is om spullen veilig te kunnen opbergen zonder iets op te krabben.

Er zijn ook veel verwijderbare scheidingswanden die kunnen worden geconfigureerd om uw apparatuur onder controle te houden.

Door een uitsparing in het cameravak te verwijderen, kunt u uw camera opbergen met een aangesloten lens.

Dit is belangrijk als je meteen moet kunnen fotograferen of als de lens te lang is om verticaal op te bergen.

Een ding om op te merken: probeer dit niet te doen als dat niet hoeft, omdat je lensvatting mogelijk wordt aangetast door een voldoende sterke impact.

Onderschat het nut van doorzichtige zakken niet!

De hoofdklep heeft drie grote, doorzichtige zakken die perfect zijn voor kleine items en accessoires.

Omdat ze transparant zijn, besparen deze zakken de gebruiker wat tijd en hoeven ze niet meer rond te snuffelen om iets te vinden.

Een andere leuke touch die niet te zien is op veel andere rollende cameratassen zijn de ritsen zelf, die kunnen worden weggestopt in kleine stoffen ‘zakken’, wat betekent dat er geen metalen element is om je uitrusting te krassen.

Inkeping voor het intrekbare handvat.

Het intrekbare handvat neemt de bovenste helft van de tas in beslag, zodat de onderste helft meer diepte heeft.

Dit betekent dat langere lenzen aan de onderkant van de tas moeten worden geplaatst, terwijl kortere lenzen en accessoires in het middengedeelte kunnen worden geplaatst.

Camerabody’s kunnen vervolgens bovenop worden geplaatst in ruimtes die speciaal zijn ontworpen om ze te passen.

Opslagcapaciteit

De Think Tank Airport International V3 is ontworpen om te voldoen aan de meeste luchtvaartregels die betrekking hebben op handbagage. Dat gezegd hebbende, het is ook groter dan de gemiddelde cameratas dus het kan veel spullen dragen.

Depeafhankelijk van hoe je hem configureert, past de tas gemakkelijk op vijf of zes lenzen, samen met twee full-frame, gegrepen DSLR’s.

Ook als je toevallig een grotere lens hebt, zoals een 500 mm telefoto, kun je deze veilig in de tas passen, maar je moet wat tijd nemen om de verdelers correct te positioneren.

Nadat je al je lichamen en lenzen hebt geplaatst, heeft deze tas nog steeds meer dan genoeg ruimte om al het andere te passen dat je nodig hebt – laptops, tablets, flashguns, triggers, extra batterijen, opladers, kabels, persoonlijke spullen en zelfs een zwaar statief kunnen worden meegenomen.

Het is gewoon een kwestie van het vinden van de best mogelijke plekken voor alles, wat enige tijd kan duren om te configureren. Het is wel erg leuk!

Gebruiksgemak/Comfort

Voor de niet-ingewijden ziet de Airport International eruit als de rolkoffer van een gewone reiziger.

De Think Tank Airport International V3 is een geweldige tas om mee te nemen voor lange reizen, lange shoots of beide.

Het is stevig, past veel spullen en alles is gemakkelijk toegankelijk.

Gebruikersmoeheid is ook goed onder controle omdat de tas mooi in balans is en efficiënt rolt dankzij de hoogwaardige wielen en lagers.

Zorgvuldig ontworpen functies zoals gewatteerde handgrepen en handriemen maken de tas gemakkelijk te beheren, dus u zou geen problemen moeten hebben om hem goed op te bergen of uit de opslag te halen.

Over het algemeen is de Think Tank Airport International V3 een prachtige aanwinst die reizen voor elke fotograaf gemakkelijker zal maken.

Het moet echter duidelijk zijn dat dit in de eerste plaats een reistas is en niet de rol kan vervullen van kleinere messenger-achtige tassen die bedoeld zijn om de uitrusting van een schutter bij de hand te houden.

Waar voor je geld

Met ongeveer $ 400 is de Think Tank Airport International V3 zeer redelijk geprijsd, gezien wat hij kan doen en hoe goed hij is gemaakt – dit is duidelijk een product dat is ontworpen om veel misbruik aan te kunnen.

Hoewel het doel is om altijd met uw camera-uitrusting als handbagage te reizen, is de Airport International V3 robuust genoeg om te worden ingecheckt en het misbruik van zelfs de slechtste bagageafhandelaars aan te kunnen … dit alles terwijl u uw spullen veilig en gezond houdt.

En het feit dat het afkomstig is van een zeer gerespecteerd cameratassenbedrijf zou genoeg moeten zijn om de kwaliteit ervan niet te twijfelen.

Controleer de huidige prijs

Think Tank Airport International V3 Beoordeling | Conclusie

De Think Tank Airport International V3 is een geweldige tas om te hebben als je veel spullen moet meenemen.

Het is goed ontworpen, doordacht ontworpen en ruim genoeg, zodat u niet hoeft te kiezen wat u meeneemt en wat achterblijft.

Een ander ding dat ik vooral leuk vind, is hoe Think Tank je de mogelijkheid geeft om de levensduur van de tas te verlengen. Door vervangende onderdelen beschikbaar te stellen, kunnen gebruikers het kopen van een andere tas uitstellen en hun spaargeld voor andere dingen gebruiken.

Persoonlijk denk ik dat deze tas de investering zeker waard is als je een reizende fotograaf bent. Het is een product van hoge kwaliteit dat zo lang mogelijk moet worden bewaard en gebruikt.

denktank-luchthaven-international-v3-review

Think Tank Luchthaven International V3

Indrukwekkend functionele, ruime en duurzame roltas die reizen met camera-uitrusting een fluitje van een cent maakt.

Controleer de huidige prijs