Think Tank Photo Urban Access Rugzak Review

FacebookPinterestDelen

Ik moet toegeven, rugzakken zijn moeilijk voor mij. Waarom? Omdat ik een trouwfotograaf ben, en tot nu toe is slechts één rugzak nuttig voor mij gebleken op een bruiloft.

Het HoldFast Gear Sightseer Backpack System is mijn keuze geweest vanwege de ingebouwde MoneyMaker-camerariem en de bevestigbare Quick Detach Adjustable Slider. Deze maken het een opstelling met twee camera’s met spullen die veilig zijn weggestopt.

stadstoegang0001

Denktank Urban Access

Uitzonderlijke bouwkwaliteit, aangenaam in gebruik en veel waar voor uw geld.

Controleer de huidige prijs

Maar hoe zit het als ik gewoon de stad in wil gaan en straat-, architectuur- of reisfotografie wil fotograferen en mijn spullen gemakkelijk toegankelijk wil hebben?

Welnu, de Think Tank Photo Urban Access 15 Backpack kan die rol zeker vervullen.

Think Tank Photo Urban Access 15 Technische Gegevens

Pros

 • Hoogwaardige constructie
 • Gemakkelijke toegang tot uitrusting on the fly
 • Aantrekkelijke stedelijke esthetiek
 • Zeer comfortabel
Tegens

 • Bevat niet genoeg spullen voor mijn behoeften
 • Biedt geen plaats aan twee lichamen van normale grootte met lenzen bevestigd
Controleer de huidige prijs
 • Interieur afmetingen: 11,42 x 14,57 x 5,51″ / 29 x 37 x 14 cm
 • Buitenafmetingen: 13,39 x 20,47 x 9,06″ / 34 x 52 x 23 cm
 • Laptop Compartiment Scherm grootte: 15.0″
 • Laptop / Tablet Compartiment Afmetingen: 9,8 x 14,2 x 0,8 inch / 25,0 x 36,0 x 2,0 cm
 • Gewicht: 3,97 pond / 1,8 kg

Bouw &uiterlijk

De YKK ritsen en waterbestendige stof van de Urban Access 15.

Think Tank Photo heeft een reputatie voor het maken van enkele van de beste cameratassen, dankzij hun fantastische bouwkwaliteit en ontwerp.

De Urban Access 15 Backpack is geen uitzondering met zijn waterbestendige stof met polyurethaanrug en zeer zelfverzekerd aanvoelende YKK-ritsen. Ik twijfel er niet aan dat, hoewel dit een tas is voor stadsverkenning, deze gemakkelijk kan worden gebruikt voor lichte wandelingen en nog steeds kan worden opgehouden.

Het is een aantrekkelijke rugzak naar mijn mening en ziet eruit alsof hij thuishoort in een stedelijke omgeving, vandaar de naam.

Ik vind het leuk dat mijn spullen veilig zijn weggestopt met de hoofdopening naar mijn rug en een bovenste compartiment dat perfect is voor snacks of goedkopere spullen zoals geheugenkaarten.

Er zijn uitbreidbare waterflesvakken aan beide zijden.

De rugzak is een van de meest comfortabele die ik heb gedragen. Het is moeilijk uit te leggen, maar het zit stijf op iemands rug, maar zonder pijn of gevoel van zwaar gewicht.

Ik ben over het algemeen geen fan van rugzakken omdat ik ze onhandig en ongemakkelijk vind, maar dat is niet het geval met de Urban Access 15 (ook verkrijgbaar als Urban Access 13 voor kleinere laptops of tablets).

Een fotograaf op 5’9″ hoogte draagt de Think Tank Photo Urban Access 15 rugzak.

Uiterlijke kenmerken

Zijaanzicht van de Urban Access 15 van Think Tank Photo.

Hoewel de Urban Access 15-rugzak er misschien gemiddeld uitziet in zijn uiterlijke functies, is wat hem een stuk hoger zet de ongelooflijke taaiheid van de grendels, ritsen, stof en meer.

Terwijl ik het tegen beton stootte tijdens het manoeuvreren door de drukke straten van Chicago, voelde het alsof het dit dagelijks zonder problemen aankon en de rugzak leek relatief ongeschoren toen ik hem naar huis bracht.

Uiterlijke kenmerken zijn onder meer een diepe voorzak voor een lichte jas, een schouderharnas met lastheffer om het gewicht te verdelen, verwijderbare borstband en tailleriem en een naaddichte regenhoes.

Het montagesysteem van het middenstatief balanceert zelfs grote statieven veilig terwijl het nog steeds toegang biedt tot uw uitrusting.

Marquee-functie

Een fotograaf grijpt naar zijn camera vanuit het zijvak van de Urban Access 15 Backpack.

De marquee-functie van de Think Tank Photo Urban Access 15 Backpack is hoe deze gemakkelijk naar beneden glijdt om een sling bag te worden met toegang tot uitrusting van beide kanten.

Dit is perfect voor straatfotografen en reisfotografen, of zelfs fotojournalisten die hun rugzak niet op de grond willen leggen om bij hun uitrusting te komen.

Het achterpaneel biedt toegang tot ALLE spullen wanneer u uit de tas werkt.

Een camera is uit het zijpaneel van de Urban Access 15 Backpack getrokken.

Interieur kenmerken

Het Urban Access 15 interieur gevuld met camera-uitrusting.

Hoewel ik het gevoel heb dat de Urban Access 15 Backpack een tas met één body is, biedt hij genoeg ruimte voor een back-up body zonder lens.

Fotografeer je kleinere spiegelloze camera’s zoals deze Olympus EM1 II en Olympus 75mm F/1.8 lens met grip of afstandsmeters zoals de Leica Q2, dan zijn twee body’s prima.

Officieel zal de rugzak een niet-opgeblazen DSLR of spiegelloze behuizing huisvesten met een lens bevestigd tot een 70-200mm f / 2.8, 3-5 extra lenzen, een stroboscoop, een 15 “laptop, plus persoonlijke uitrusting.

Ik fotografeer meerdere systemen en in de rugzak op deze dag (zie foto hierboven) had ik het volgende:

 • Olympus OMD-EM1 II Camera
 • Olympus 75mm F/1.8 Premium Objectief
 • Olympus 40-150mm F/2.8 Pro Objectief
 • Olympus 12-40mm F/2.8 Pro Objectief
 • Sigma 24-35mm F/2 F Vatting Lens
 • Nikon 105mm F/1.4 F Vatting Lens

Een leuke bijkomstigheid is de klittenbandhouder die je laptop of iPad Pro beveiligt tegen uitvallen als de rugzak helemaal open is.

In het laptopvak van de Urban Access 15 zit een 15″ laptop of iPad Pro.

Mesh-zakken aan de binnenkant zijn perfecte plekken voor telefoons, opladers, koptelefoons, portemonnee, geheugenkaarten, lensdoppen, enz.

Mesh zakken voor accessoires in de Urban Access 15 rugzak.

Gebruiksgemak en comfort

Een fotograaf bekijkt zijn foto terwijl de Urban Access 15 Backpack over zijn schouder slingert.

Ik kan mijn eigen schoenen nauwelijks strikken, dus onhandige rugzakken zijn nooit mijn stijl geweest. Nylon bandjes worden voor mij in een mum van tijd een bak spaghetti.

Niettemin vond ik de Think Tank Photo Urban Access 15 gemakkelijk te manoeuvreren wanneer ik on the fly bij mijn uitrusting moest komen.

Hoewel ik de voorkeur geef aan de Think Tank Airport Security Rolling Bag op bruiloften – omdat ik graag de hele tijd twee camerabody’s bij me heb en de rest van mijn uitrusting in de buurt is beveiligd – zou deze rugzak een geweldige aanvulling zijn op verlovingssessies of persoonlijk werk wanneer ik de stad in reis en licht wil gaan op de uitrusting.

Hoewel het bijna 4 lbs (1,8 kg) zonder uitrusting weegt, is het een ongelooflijk comfortabele rugzak en voelt het niet zwaar aan. Aarzel niet om het te dragen voor een stadsverkenning van de hele dag.

De Urban Access 15 zou ook goed zijn voor fotoconferenties om te voorkomen dat spullen in de hotelkamer worden achtergelaten.

Waar voor je geld

Body facing view van de Think Tank Photo Urban Access 15.

Hoewel deze rugzak niet goedkoop is in prijs, is hij niet over-the-top duur voor de kwaliteit die je ontvangt. Dit is vergelijkbaar met de meeste Think Tank Photo-aanbiedingen.

Zoals de meeste fotografen heb ik veel tassen die geweldig zijn in bepaalde dingen die ik graag doe, of het nu voor werk of ontspanning is. De Urban Access 15 Backpack is zoals de naam al aangeeft: perfect om de straten van de stad te raken en gemakkelijke toegang tot uw uitrusting zonder te rommelen met het leggen van de zak op de grond.

Deze functies, samen met de robuuste bouwkwaliteit, maken deze rugzak goede prijs-kwaliteitverhouding en een winnaar in mijn boek.

Controleer de huidige prijs

Think Tank Photo Urban Access Review | Conclusie

Dit product overtuigde iemand die niet van rugzakken houdt om het te willen gebruiken.

Ik zou echter graag zien dat Think Tank Photo er een maakt met ingebouwde camerariemen. Dan zou ik naar dat product kijken voor de bruiloften die ik in Chicago fotografeer, waar ik constant in beweging ben zonder plaats om mijn spullen neer te zetten.

stadstoegang0001

Denktank Urban Access

Uitzonderlijke bouwkwaliteit, aangenaam in gebruik en veel waar voor uw geld.

Controleer de huidige prijs

FacebookPinterestDelen