Think Tank Urban Access Beoordeling

Aangezien ik voornamelijk fotografeer met een Fujifilm spiegelloos systeem, ben ik altijd op zoek naar een geweldige tas die die uitrusting veilig vasthoudt.

In veel gevallen zitten fabrikanten van cameratassen echter nog steeds vast in de tijd van de DSLR. Hun tassen zijn groot, omvangrijk en je kostbare spiegelloze camera-uitrusting heeft de neiging om erin rond te rollen.

Gelukkig voor mijzelf en vele andere spiegelloze systeemfotografen gaan sommige tassenfabrikanten eindelijk het nieuwe tijdperk in.

Als gevolg hiervan leren ze eindelijk om ons spiegelloze gebruikers te voorzien van producten die zijn ontworpen om in onze uitrusting te passen.

Think Tank is zo’n bedrijf en ze hebben de Urban Access 8 Sling speciaal voor de spiegelloze markt uitgebracht.

DscF3020

ThinkTank Stedelijke Toegang 8

Comfortabele, gemakkelijk toegankelijke draagdoek, perfect voor kleine kits en spiegelloze systemen.

Controleer de huidige prijs

De 8 Sling wordt als zodanig genoemd omdat het houdt comfortabel een 8″-tablet vast (zie hieronder voor afmetingen).

Verder biedt deze slanke en stijlvolle camera sling bag een behoorlijke hoeveelheid spullen, waaronder verschillende lenzen plus accessoires.

Dankzij verstandige ontwerpkeuzes en stofkeuze is de tas uitzonderlijk goed gemaakt en maakt hij een zeer comfortabele dagelijkse draagtas.

Het mooie van het dragen van spiegelloze camera-apparatuur is dat het ongelooflijk licht is in vergelijking met veel van zijn DSLR-tegenhangers.

De Think Tank Urban Access 8 Sling combineert dat met een zeer lichte eigen constructie. Hierdoor kun je deze tas vol spullen dragen en merk je nauwelijks van het gewicht dat je aan boord hebt.

Inhoudsopgave

Think Tank Urban Access 8 Sling Technische Gegevens

Pros

 • Strak design
 • Bescherming van uitrusting
 • Comfortabel
 • Perfect voor spiegelloze systemen
Tegens

 • Gebrek aan weersafdichting
 • Gebruik van regenhoes
 • 500D 2-tone poly tech-weave
 • YKK® RC zekering ritsen
 • 190T naaddichte regenhoes
 • Interne afmetingen: 7,5″ B x 13,2″ H x 4,3″ D (19 x 33,5 x 11 cm)
 • Buitenafmetingen: 7,9″ B x 14,6″ H x 5,1″ D (20 x 37 x 13 cm)
 • 8″ tabletvak: 6,5″ B x 8,5″ H x 0,8″ D (16,5 x 21,5 x 2 cm)
 • Gewicht: 0,6 kg (1,3 lbs) inclusief alle accessoires
Controleer de huidige prijs

Bouw &uiterlijk

herziening van de denktank stedelijke toegang 8 sling

Ondanks zijn capaciteit is de Urban Access 8 netjes en compact.

Zoals gezegd is de Think Tank Urban Access 8 Sling gemaakt van ongelooflijk duurzame en stevige materialen zowel van binnen als van buiten.

Er is een geschikte hoeveelheid vulling in de benodigde gebieden en het gebruik van hoogwaardige kunststoffen en metaal voor hardware is duidelijk. De tas heeft een duurzame en stevige buitenschaal die hem helpt zijn algehele vorm te behouden.

De 8 Sling is zeer robuust en het zou een serieuze inspanning vergen om een van de stoffen te beschadigen of te scheuren – van binnen of van buiten.

De sling-stijl maakt dit een geweldige tas voor iemand die onderweg is, fietst of reist met een kleiner camerasysteem.

Er zijn leuke kleine ontwerpkenmerken overal op en in deze tas waardoor het eruit ziet als een zeer stijlvolle EDC (Everyday Carry) of gewoon een zeer stijlvol en compact cameratas.

De leisteengrijze kleur is ook een geweldige look en de lichtere interieurkleur maakt het herkennen van spullen ook gemakkelijker.

Op het gebied van versnellingsbescherming heeft het verschillende verstelbare en verwijderbare gewatteerde inzetstukken waarmee u het interieur kunt aanpassen aan uw specifieke uitrusting.

Alle ritsen op de 8 Sling glijden soepel; ze zijn echter niet van het soort weersafdichting. Ik heb het gevoel dat dit een gemiste kans is van Think Tank, ondanks dat ze een regenhoes bevatten.

De gewatteerde draagriem is zeer breed, zodat de totale belasting over de hele schouder wordt verspreid in plaats van in te graven vanwege een dunne strook.

Dankzij een slimme ontwerpoplossing kan het punt waar de schouderriem aan de tas wordt bevestigd, worden gewijzigd, zodat u de tas op beide schouders kunt dragen.

Dit is geweldig voor de keuze van de gebruiker en een middel om vermoeidheid in slechts één schouder te bestrijden.

Over het algemeen is de Think Tank Urban Access 8 Sling een geweldig uitziend en goed ontworpen tas die uw spullen de hele dag veilig en stevig draagt.

Uiterlijke kenmerken

De Urban Access 8 Sling is gemaakt van duurzaam materiaal en stevige hardware.

De voorkant van de Think Tank Urban Acess 8 Sling heeft een vrij minimaal ontwerp omdat het alleen het ene vak heeft dat helemaal tot aan de onderkant van de tas loopt.

De toegang is via een neerklapbare klep met een kleine Think Tank-badge en een gemagnetiseerde clip om hem dicht te houden. Hoewel de zak er smal uitziet, breidt deze zich uit om een vrij diepe ruimte te bieden om persoonlijke items zoals een portemonnee of zelfs een kleine waterfles te dragen.

Elke kant van de tas is identiek omdat ze een grote rits hebben die rond drie van de vier randen van het zijpaneel reist. Deze twee panelen bieden toegang tot uw spullen in de tas en maken deze ongelooflijk eenvoudig te verwijderen en te vervangen van uw camera en lenzen zonder inmenging.

Deze zijtoegangspanelen zijn goed gevoerd en elk voorzien van een vak met ritssluiting met twee gusseted gebieden en een SD-kaarthouder.

De kleinere vakken aan elke kant van de 8 Sling bieden plaats aan geheugenkaarten en reservebatterijen.

Klap naar de achterkant van de 8 Sling en je wordt begroet met een geribbelde en gewatteerde rugsteun.

Aan de ene kant hiervan zit een vak met ritssluiting dat over de gehele lengte van de tas loopt. Dit is de gepromote zak om een 8 “tablet te houden – u kunt deze echter gebruiken voor het veilig opslaan van een paspoort en reisdocumenten.

Aan de basis van de tas vind je twee sterke nylon lussen met een taillesteunband eraan bevestigd. Deze steunband heeft een middengesp en is volledig verstelbaar. De hele band is ook volledig afneembaar.

Aan de bovenkant van de tas is een klein nylon handvat bevestigd voor een snelle greep en gaan. Net daaronder is waar de hoofdschouderband stevig aan de tas is bevestigd.

Zoals eerder vermeld, de schouderband is zeer breed en goed gewatteerd en loopt taps toe tot een bevestigingspunt aan de basis van de zak.

De hoofdschouderband van de 8 Sling is verstelbaar, zodat u de lengte kunt instellen die het beste bij u past.

Het heeft ook een grote plastic gesp, zodat u de zak over uw hele lichaam kunt verwijderen zonder hem over uw hoofd te hoeven tillen.

De basis van de tas is waar de schouderriem via een metalen draaigesp aan een dikke nylon riem wordt bevestigd.

Met behulp van klittenband kunt u de draaibare gesp aan de linker- of rechterkant van de tas hebben, afhankelijk van hoe u uw draagdoeken wilt dragen.

Aan de onderkant van de Think Tank Urban Access 8 Sling schuilt een regenbuidel.

Dankzij de cameratoegangspanelen aan weerszijden van de 8 Sling is er een grote mate van flexibiliteit aan hoe je de tas draagt.

Er zijn nog twee functies die het vermelden waard zijn en de eerste is de meegeleverde verpakkingsriemen waarmee u andere spullen of misschien een jas aan de tas kunt bevestigen.

De tweede is de opgeborgen regenhoes die uit en over de zak trekt om weersbescherming te bieden wanneer hij in de elementen is.

Persoonlijk heb ik het gevoel dat de dagen van instap regenhoezen voorbij zijn. Materiaalontwerp- en productieprocessen zijn goed en echt in staat om weerbestendige materialen te produceren zonder de noodzaak van regenjassen.

Ik weet dat dit wel eens zou kunnen resulteren in een hogere prijs – maar voor het gemak zou ik er de voorkeur aan geven.

Interieur kenmerken

De Urban Access 8 Sling heeft comfortabel een spiegelloze camera en verschillende kleinere lenzen opgeborgen.

Terwijl de buitenkant van de Think Tank Urban Access 8 Sling alle zakken en hardware bevat, heeft de binnenkant van de tas slechts een enkele holte voor het opbergen van uw camera-uitrusting.

De voor- en achterwanden zijn bekleed met zacht klittenband aangetrokken materiaal om de twee hoofdcompartimentverdelers te kunnen plaatsen.

Als alternatief, als u een enkele camera met een grote zoom bij u had, kunt u de scheidingswanden allemaal samen verwijderen.

Inbegrepen bij deze twee verdelers zijn drie kleinere gewatteerde blauwe verdelers. Deze hebben alleen klittenbandflappen aan het ene uiteinde en het punt hiervan is om kleinere middenwanden te vormen waarmee je kleinere lenzen op elkaar kunt stapelen.

Dit wordt vooral gewaardeerd bij het werken met een kleiner spiegelloos systeem zoals het Fujifilm systeem.

Het materiaal dat aan de binnenkant van de voor- en achterzakken wordt gebruikt, evenals de binnenkant van de twee toegangspanelen, is soepel en zacht. Hetzelfde materiaal wordt gebruikt om de twee zakken bovenop de twee toegangspanelen te bekleden.

Ten slotte is het gebruik van klittenband op deze tas vrij minimaal, dus het is eenvoudig om snel je verdelers in te stellen voor de camera-uitrusting die je nodig hebt voor die dag.

Zoals eerder vermeld, zorgt de Urban Access 8 Sling ook voor een geweldige dagelijkse draagtas, zodat je alle verdelers kunt verwijderen en kunt laden met alle spullen die je nodig hebt.

Opslagcapaciteit

denktank stedelijke toegang 8 sling capaciteit

De Urban Access 8 Sling kan behoorlijk wat spullen bevatten en is toch comfortabel om te dragen.

De Think Tank Urban Access 8 Sling kan een behoorlijke hoeveelheid spiegelloze uitrusting dragen. Sterker nog, afhankelijk van de grootte van je camera en lenzen kun je deze tas echt maximaal laden.

Dat gezegd hebbende, moet u rekening houden met gewicht versus gebruikerscomfort versus hoe lang u van plan bent uw uitrusting te dragen.

Vanuit het perspectief van een Fujifilm gebruiker zou deze tas gemakkelijk een Fujifilm X-T30 of X-T3 kunnen bevatten met een klein objectief zoals de Fujifilm XF 23mm f/2 eraan bevestigd.

Het zou ook comfortabel nog eens drie van de kleine Fujifilm-lenzen of twee van de middelgrote lenzen dragen.

Natuurlijk, welke kit zou compleet zijn zonder wat basisreinigingsspullen, reservebatterijen en geheugenkaarten?

Als alternatief, zoals ik eerder al zei, zou je alle verdelers uit de tas kunnen verwijderen en zoiets als een Sony Alpha A7R IV kunnen plaatsen met een Sony FE 24-105mm f / 4-lens.

Hier is mijn uitrustingslijst:

 • Fujifilm X-T3
 • Fujifilm XF 23mm f/2
 • Fujifilm XF 50mm f/2
 • Fujifilm XF 16mm f/2.8
 • Portemonnee
 • Schoonmaakset

Gebruiksgemak/Comfort

de denktank urban access 8 sling is zeer comfortabel

De Think Tank Urban Access 8 Sling zit comfortabel tegen het lichaam.

Think Tank heeft de 8 Sling ontwikkeld als een tas die gebruikerscomfort echt als een prioriteit heeft beschouwd.

De goed gewatteerd en geventileerd rugsteun biedt veel comfort, vooral wanneer je de tas over je rug hebt gehangen met de taillebanden ook bevestigd.

Op deze manier omhelst de tas strak tegen je lichaam, zodat als je onderweg bent, hij niet rond stuitert.

Wat ook geweldig is aan deze opstelling, is dat je de tailleband kunt verwijderen als je deze onnodig acht voor je gebruik.

De brede en goed gewatteerde schouderriem is perfect voor dit soort tassen, omdat je vertrouwt op slechts één riem om het gewicht te verspreiden.

Nogmaals, de slimme verstelbare hoofdriem kan van links naar rechts worden verschoven, zodat u de tas op uw favoriete schouder kunt zetten of kunt wisselen om vermoeidheid te voorkomen.

Het verstelbare onderdeel van de schouderband zorgt voor veel lengte, wat vooral handig is voor mensen met een groter frame.

Elke overtollige riem kan uit de weg worden gerold dankzij wat goed geplaatst klittenband.

Om toegang te krijgen tot het hoofdvak en je uitrusting, schuif je de hele 8 Sling rond op de schouderband.

Het mooie van deze tas is dat ongeacht in welke richting je schuift, er aan elke kant een toegangspaneel is. De ritsen op deze panelen glijden soepel en bieden weinig weerstand.

Hoe meer je de tas laadt, hoe minder comfortabel het zal zijn, maar dat geldt voor elke tas, ongeacht het merk.

Rekening houdend met het feit dat dit een kleine draagdoek is, moet het gezond verstand zegevieren om ervoor te zorgen dat de zak niet overbelast raakt.

Waar voor je geld

Neem even de tijd om alle waardepunten op te tellen die hier naar voren zijn gebracht over de Think Tank Urban Access 8 Sling.

Houd rekening met de stijlvolle designelementen, het gebruik van hoogwaardige stoffen en hardware en natuurlijk de vindingrijkheid bij het ontwikkelen van een comfortabele sling bag.

Maar bedenk ook hoe goed een tas als deze op elkaar is afgestemd voor een fotograaf die zijn spiegelloze uitrusting veilig en comfortabel wil dragen.

Voeg daar de flexibiliteit van de belangrijkste opslagoplossingen aan toe en gooi een snufje verwondering over de leuke kleine extra details en functies.

Het uiteindelijke resultaat is een cameratas met groot voordeel, en wanneer u zich realiseert dat deze voor ongeveer US $ 120 wordt verkocht (zie de nieuwste prijs hieronder), zult u het ermee eens zijn dat het een fantastische prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Controleer de huidige prijs

Think Tank Urban Access 8 Sling Review | Conclusie

De Think Tank Urban Access 8 Sling is voorzien van solide hardware en armaturen.

Er is een enorm scala aan cameratassen op de markt en het vinden van de juiste kan een tijdrovend proces zijn – vooral als je denkt dat je een fantastische tas hebt gevonden om te ontdekken dat je uitrusting niet effectief isively ondersteund of veilig.

Er is niets erger dan het dragen van een tas en letterlijk je spullen binnen kunnen horen en voelen rollen.

De Think Tank Urban Access 8 Sling is een fantastische en compacte oplossing om aan uw EDC-behoeften te voldoen of, nog belangrijker, om uw verbazingwekkende spiegelloze camera-uitrusting te dragen.

U kunt er zeker van zijn dat uw spullen met deze tas goed zitten en veilig zijn dankzij de flexibiliteit van de scheidingssystemen in de tas.

Plus, als je op mij lijkt en graag alle prullaria van het vak draagt, zijn er ook tal van opslagoplossingen voor dat spul.

Slings zoals de Urban Access 8 zijn vooral geweldig als reistassen en zouden een perfecte koop zijn voor de fotoreiziger.

Zo’n tas biedt veel zekerheid omdat je het comfortabel op je rug kunt dragen voor langere tijd. Maar wat nog belangrijker is, wanneer beveiliging een probleem is, kunt u de tas naar voren zwaaien en knuffelen om onnodige diefstal af te schrikken en te voorkomen.

Bovenal is de Urban Access 8 Sling een fantastische tassenoplossing en, zoals hierboven vermeld, een die veel flexibiliteit biedt.

Dus welke uitrusting je ook wilt meenemen op de dag, je kunt je verdelers snel precies goed formatteren voor dat avontuur.

DscF3020

ThinkTank Stedelijke Toegang 8

Comfortabele, gemakkelijk toegankelijke draagdoek, perfect voor kleine kits en spiegelloze systemen.

Controleer de huidige prijs