ThinkTank Streetwalker Pro v2.0 Camera Rugzak Review

FacebookPinterestDelen

Er zijn een paar merken die synoniem zijn geworden met cameratassen. ThinkTank is een van die merken. Ze zijn bijna 15 jaar geleden opgericht en hebben een gevestigde aanhang opgebouwd vanwege de kwaliteit van de tassen die ze produceren.

Ik denk niet dat je veel fotografen zult vinden die momenteel geen ThinkTank-item bezitten of niet eerder hebben gehad. Het is bijna een overgangsritueel om Protogs te zijn. Ik heb er een paar in mijn koker, waarvan ik sommige vergeten ben te vertellen aan mijn vrouw.

Athol Hill ThinkTank StreetWalker Pro 2.0 Beoordeling12

ThinkTank Streetwalker Pro

Superlichte, duurzame en veelzijdige rugzak die grote hoeveelheden camera-apparatuur kan bevatten.

Controleer de huidige prijs

De review van vandaag is gericht op misschien wel de beste camerarugzak in hun assortiment genaamd de ThinkTank Streetwalker Pro v2.0.

Binnen het Streetwalker-assortiment zijn er vier rugzakken van verschillende grootte. De Streetwalker Pro v2.0 is de op een na kleinste met de twee grotere modellen die beide laptopopslag bieden die de pro niet heeft.

De V2.0-aanbiedingen geven de tweede iteratie van deze tas aan, of de “nieuwe en verbeterde” versie in marketingtaal.

Inhoudsopgave

ThinkTank Streetwalker Pro v2.0 Technische Gegevens

Pros

 • Rugvulling en riemen
 • Opslagcapaciteit
 • Prijs
Tegens

 • Dunne verdelers
 • Opening aan de voorkant betekent dat de vulling aan de achterkant nat of modderig kan worden
 • Geen bagageriem
 • Draag- / transportopties: rugzakriemen, bovenste handvat, tailleriem
 • Camera Support Strap: Statief
 • Afmetingen laptop/tabletvak: 7,7 x 10,4 x 0,4″ / 19,5 x 26,5 x 1,0 cm
 • Buitenafmetingen: 9,8 x 18,5 x 8,3″ / 25 x 47 x 21 cm
 • Materiaal buitenkant: Nylon, Polyester, Polyurethaan
 • Type sluiting: Rits
 • Binnenafmetingen: 9,4 x 17,3 x 7,5 ” / 24 x 44 x 19 cm
 • Interieurmateriaal: polyethyleen, polyurethaan, nylon, schuim, polyester
 • Gewicht: 3.5 lb / 1.6 kg
Controleer de huidige prijs

Bouw &uiterlijk

In tegenstelling tot sommige van de moderne ontwerpen die de vorm boven functie-benadering hebben, is de ThinkTank Streetwalker Pro v2.0 in de eerste plaats een professionele cameratas en het lijkt erop dat Een.

Er zijn geen compromissen om er een trendy hipstertas van te maken om mee te nemen naar je plaatselijke coffeeshop en lattes te drinken.

De ThinkTank Streetwalker Pro v2.0 verdiende de bijnaam “pro”, dus het is een werkpaard en geen showpaard.

Het voordeel van cameratassen als deze is dat de stijlen niet dateren. Het nadeel is dat je een groter doelwit bent als je met uitrusting in gebieden met een hoog risico loopt. Je zult ook fotografen vinden die met je praten omdat het merk herkenbaar is.

De kwaliteit van de tas is zeer hoog als je kijkt naar de prijsklasse. Het is vergelijkbaar met veel duurdere tassen zowel in de constructie als in de kwaliteit van de gebruikte materialen.

De tas zelf is gemaakt van ballistisch nylon dat zeer duurzaam is en een leven lang misbruik kan bevatten.

Hoewel het geen solide buitenkant heeft frame, de buitenbekleding is stijf en ik denk dat de ThinkTank Streetwalker Pro v2.0 meer kans heeft om een aanzienlijke daling te overleven met de camera-uitrusting en lenzen ongedeerd. Het is veel robuuster dan veel van de cameratassen die we vandaag de dag zien.

Een van de dingen die ik altijd leuk heb gevonden aan ThinkTank, is dat ze ook een regenhoes bevatten bij de meeste van hun tassen. Het is niet om ondermaatse weerbestendigheid tegen te gaan; hun tassen zijn net zo goed als alle andere op de markt.

Als je vast komt te zitten in een stortbui zonder beschutting in zicht, zouden de meeste mensen een regenhoes willen als ze er een hadden.

Uiterlijke kenmerken

Omdat het een rugzak is, vindt u het gebruikelijke assortiment schouderbanden en handgrepen, samen met een taille- en borstband.

De vulling aan de achterkant bevat een opening voor de ThinkTank Speed Belt als de standaard tailleband niet goed genoeg is, of als je hem wilt opladen met accessoires. Gezien de potentiële capaciteit van deze tas, denk ik dat er momenten zijn waarop je misschien wat wiltding substantiëler.

Aan de buitenkant van deze tas vind je bijna elk denkbaar oppervlak bedekt met een zak of functie van een soort. De tas gaat echt over het maximaliseren van het oppervlak.

Aan de zijkanten vind je buigzaam zakken voor waterflessen. Onder deze zakken zijn extra uitbreidbare vakken voor extra opbergruimte, of het nu gaat om een grotere waterfles of andere accessoires.

Voor langere statieven kun je met de ThinkTank Streetwalker Pro v2.0 een verlengstuk uittrekken; met kortere statieven kun je ze gewoon in de achterzak steken.

Aan de voorkant is er voldoende opbergruimte voor camera-accessoires, pennen, telefoons of speedlights en een verborgen statiefbevestiging die uit de zak aan de onderkant van de tas komt. De statiefriemen zijn voorzien in een zak in de tas.

Voor een computerapparaat vindt u een klein iPad-vak op de achterkant van de tas. Ikt is klein, dus verwacht niet dat je je iPad Pro of laptop erin stopt. Het is niet een van die gevallen waarin ze zeggen dat het op een iPad past en dat het iets groters past.

Het enige wat ontbreekt is een bagage-bijlage. Het is een rugzak, maar het op je rug moeten dragen als dat niet nodig is, is een onnodig ongemak en het is iets dat ik graag op elke tas zie.

Interieur kenmerken

De capaciteit lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo spectaculair totdat je je realiseert dat de Sony-dop in het bovenste midden op een Sigma ART 135mm f/1.8 staat – een enorm objectief.

De ThinkTank Streetwalker Pro v2.0 is een tas die uitsluitend is bedoeld voor camera-opslag, zodat u niet veel ruimte vindt voor niet-fotografie-items in de tas.

Er zijn drie ondiepe zakken met doorzichtige hoezen, maar je zult niets groters dan een mobiele telefoon of portemonnee opbergen.

Het echte kenmerk van de Streetwalker Pro v2.0 is de mogelijkheid om veel gea te dragenr en om het te doen met een relatief compact frame.

De opslagcapaciteit wordt gedekt in de volgende sectie, maar het interieur is weids.

ThinkTank bevat een dikke grote verdeler en dunnere verdelers. Hoewel de hoofdverdeler in de zak relatief dik is, ben ik geen grote fan van de dunnere verdelers ze worden meegeleverd met de tas. Ik heb het gevoel dat ze iets te zacht zijn naar mijn zin.

Als je dunne verdelers gaat gebruiken, denk ik echt dat ze een schuimversie met een hogere dichtheid moeten zijn, zoals die worden aangeboden in de Shimoda- of Wotancraft-zakken.

Opslagcapaciteit

Ontbrekend in frame is een iPad – mijn 12 “-versie zou niet passen

Als je naar iemand kijkt die met de ThinkTank Streetwalker Pro v2.0 loopt, zou je kunnen denken dat het een tas met een gemiddelde capaciteit is. De diepte van de tas is veel uitgebreider dan welke rugzak dan ook die ik tot nu toe heb gebruikt.

Voor een deel zou het een voordeel zijn van het hebben van geen laptopvak, maar de tas zelf is nog steeds een van de diepste tassen Ik ben het tegengekomen. Het is nog dieper dan mijn Airport roller.

Vanuit een diepteperspectief biedt de ThinkTank Streetwalker Pro v2.0 plaats aan een Sigma ART 135mm f/1.8 rechtopstaand met ruimte over, en dat is de langere Sony-versie met de ingebouwde adapter.

Het is slechts ongeveer 5 cm korter om een 100-400 mm te dragen rechtop.

Om dat in perspectief te plaatsen, zou deze tas zeven of acht 135 mm-lenzen kunnen dragen, samen met een gegrepen body en 24-70 mm f / 2.8.

Als je weet hoeveel gewicht dat is, zul je het ermee eens zijn dat het ongeveer net zoveel is als je op je rug zou willen dragen zonder dat er een Sherpa is om het dragen voor je te doen.

Voor de meeste mensen zal dit een positieve functie zijn, maar als je veel kleine lenzen hebt, houd er dan rekening mee dat je ze misschien wilt inpakken voordat je ze erin stopt, zodat ze niet rond stuiteren.

Gebruiksgemak/Comfort

Rugvulling en ventilatie zijn de beste in hun klasse voor een zak van $ 200.

Er is één gebied op de tas waar ThinkTank geen concessies aan heeft gedaan en dat is het comfort, met name de vulling en riemen aan de achterkant.

De ThinkTank Streetwalker Pro v2.0 heeft enkele van de dikste en goed gewatteerde schouderbanden die ik op een tas heb gezien.

Het heeft ook een dikke rugbeschermer, zodat je rug er niet onder lijdt. De pads zijn verhoogd met ongeveer een derde van een inch (1 cm) om ervoor te zorgen dat je goede ventilatie krijgt als je de tas urenlang op je rug hebt gehad.

De vulling en ventilatie zijn vergelijkbaar met de beste camerarugzakken die ik heb gezien. In tegenstelling tot veel tassen die zijn ontworpen om af en toe te laden, lijkt het erop dat ThinkTank de veronderstelling heeft gemaakt dat hun klanten het elke keer maximaal zouden laden.ey uitgaan.

Als de capaciteit van de tas niet groot genoeg is, kunt u nog meer items aan de schouderbanden bevestigen.

Zoals vermeld in het gedeelte met uiterlijke kenmerken, mist deze rugzak helaas een bagageriem om hem aan bagage te bevestigen, wat betekent dat je deze op je rug op luchthavens moet dragen.

Hoewel de vulling goed is, heb ik nog steeds liever een riem beschikbaar wanneer ik hem nodig heb. Sommige luchthavens vereisen tegenwoordig honderden meters lopen.

Het andere waar ik geen grote fan van ben, is de opening aan de voorkant. Dit betekent dat je de tas met de vulling naar beneden moet plaatsen. Hoewel het misschien klein lijkt, zal uitgaan op een natte en modderige dag je het belang laten zien.

Waar voor je geld

Een Sony A7Riii en 24mm f/1.4 vallen in het niet bij het compartiment. Je zou er twee op elkaar kunnen stapelen als je je geen zorgen maakte over het beschadigen ervan.

De ThinkTank Streetwalker Pro v2.0 is ongeveer verkrijgbaar $ 200, wat zeer redelijk is gezien de bouwkwaliteit en capaciteit van deze tas.

De kwaliteit is echt vergelijkbaar met tassen die $ 50 – $ 100 zijn hoger in de prijsklasse.

Voor ongeveer $ 200 krijg je een tas met hoge capaciteit van een gerenommeerd merk met een geweldige constructie en de beste schouder- en rugvulling in zijn klasse.

Ik probeer altijd de prijs van een tas te raden voordat ik deze sectie schrijf om de waargenomen prijs-kwaliteitverhouding te zien.

De prijs die ik vermoedde was hoger dan de werkelijke prijs, wat een goede weerspiegeling is dat je een goede tas voor je geld krijgt.

Controleer de huidige prijs

ThinkTank Streetwalker Pro v2.0 Review | Conclusie

De aandacht voor detail met de geventileerde rugkussen geeft een goede indicatie van de hoeveelheid aandacht die in deze tas is gestoken.

De Streetwalker lijn is een van de meest populaire lijnen rugzakken van ThinkTank, eenen dat mag geen verrassing zijn. Het is een tas die een hoog kwaliteitsniveau biedt voor de prijs die ThinkTank hem heeft gegeven. Het zou $ 50 hoger geprijsd kunnen zijn en het zou waarschijnlijk nog steeds verkopen.

Ik denk dat de ThinkTank Streetwalker Pro v2.0 laat zien wat een bedrijf kan bereiken als je de tijd investeert om een fotografietas te maken met een “no gimmicks” -benadering die zich richt op wat essentieel is – kwaliteit en comfort.

Er is veel om van te houden en helemaal niet veel om over te klagen. Degenen die zich zorgen maken over het ontbreken van een laptophoes hebben twee andere modellen in het assortiment die het aanbieden.

De andere genoemde problemen zijn relatief kleine problemen en degenen die potentiële kopers waarschijnlijk niet zullen wegduwen.

Met dat in gedachten is het moeilijk om deze slechte niet een sterk aanbevolen beoordeling te geven.

Athol Hill ThinkTank StreetWalker Pro 2.0 Beoordeling12

ThinkTank Streetwalker Pro

Superlichte, duurzame en veelzijdige rugzak die grote hoeveelheden camera-apparatuur kan bevatten.

Controleer de huidige prijs

FacebookPinterestDelen