Tracy Botica

Hallo! Mijn naam is Tracy Botica. Ik kom uit een klein stadje in New South Wales genaamd Henty (Australië).

Ik ben getrouwd en heb twee prachtige jongens. Ongeveer 7 jaar geleden heb ik een online diploma van professionele fotografie behaald via The Photography Institute en mijn reis begon vanaf daar.

Ik ben altijd een waarnemer van mensen geweest en geïnteresseerd in het vertellen van verhalen. Fotografie paste bij mij. Ik vind het geweldig dat elke persoon een afbeelding anders kan bekijken en er iets anders van kan nemen. Mijn kinderen zijn de afgelopen 5 jaar de hoofdonderwerpen van mijn portretten geweest, hoewel ik een nieuw project in gedachten heb voor volgend jaar!

Ik heb een vrij kleine kit in vergelijking met veel fotografen en moet toegeven dat ik niet erg technisch ingesteld ben. Ik heb mijn camera en lenzen tweedehands gekocht op eBay om de kosten laag te houden.

Ik geloof dat geweldige beelden op vrijwel elke camera kunnen worden vastgelegd en de apparatuur die we gebruiken is slechts een hulpmiddel om ons te helpen het eindresultaat te bereiken. Ik denk echter dat je de apparatuur moet vinden die het beste bij je past.

Ik fotografeer met de Nikon D810. Ik heb deze camera al heel lang en hoewel ik de overstap naar spiegelloos heb overwogen vanwege grootte en gewicht, kan ik deze camera gewoon niet opgeven. Het is zo robuust en het blijft gewoon gaan en gaan. Ik ken het goed en ik vind het heerlijk om de 36 megapixels te hebben om mee te spelen.

Het objectief dat bijna nooit mijn camera verlaat is de Sigma 35mm f/1.4 Art. Ik hou van de brandpuntsafstand omdat het me in staat stelt om dicht bij mijn onderwerpen te komen en ik vind het ook geweldig om binnenshuis te fotograferen. Het is zo’n scherpe lens, zelfs op 1.4 en ik kon er echt niet enthousiast genoeg over zijn!

De andere lens in mijn kit is de Sigma 85mm f/1.4 Art. Ik heb deze lens mooi en scherp gevonden en het is een geweldige brandpuntsafstand voor close-up portretten of bij het fotograferen van verder weg. Het is echter vrij zwaar als je voor lange periodes fotografeert. Ik hou van de kwaliteit die je krijgt van prime lenzen en hoop er in de komende jaren nog een paar aan mijn kit toe te voegen!

www.tracyboticaphotography.com

trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer