Fotografie Lichtapparatuur Gidsen voor fotografen

Ben je op zoek naar nieuwe verlichtingsaccessoires voor je volgende fotoshoot, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Verlichting kan een foto maken of breken, en het is niet altijd zonsondergang voor dat perfecte middaglicht, dus je zult het zelf moeten creëren!

Beste externe camera flitser voor Canon, Nikon en meer

Beste externe camera flitser voor Canon, Nikon en meer

Dit is een gids voor de beste cameraflitser voor on-camera gebruik in 2023 – de meeste modellen kunnen ook off-camera gebruikt worden. Het upgraden van de kleine pop-up flitser van je camera is de moeite waard: afneembare cameraflitsers geven je veel meer...

9 Beste fotolichtboxen in 2023 voor doe-het-zelf productfotografie

9 Beste fotolichtboxen in 2023 voor doe-het-zelf productfotografie

Als u uw productfotografie wilt opvoeren, is een fotolichtbak (lichttent) een essentiële aankoop. Het maakt niet uit hoe duur je camera is, het is belichting die ervoor zorgt dat een product er professioneel uitziet op een foto. De beste fotolichtboxen zijn de...

Verlichting in de fotografie is de sleutel tot het creëren van spannende, verleidelijke en impactvolle beelden. Of je nu in een studio bent of op locatie, je moet een verlichtingsaccessoire meenemen om ervoor te zorgen dat je de look waar je voor gaat kunt creëren.

Of je nu een flitser, flitser, softbox of zelfs een LED-lamp nodig hebt, onze kopersgidsen voor verlichting leren je alles wat je moet weten over je volgende aankoop.

Natuurlijk is het gebruik van natuurlijk licht eenvoudig genoeg, maar veel fotografen huiveren bij de gedachte aan het toevoegen van kunstlicht aan een scène!

In deze artikelen testen en beoordelen we de beste verlichtingsaccessoires voor fotografen en filmmakers, zodat je zeker weet dat je investeert in de beste apparatuur voor je volgende shoot.