Vinta Type-II Rugzak Review

Vinta bestaat al een paar jaar, afkomstig van een succesvolle Kickstarter-campagne in 2017, waar ze hun eerste editie Vinta Type-S-rugzak uitbrachten.

Na een vrij succesvolle toetreding tot de zeer competitieve cameratasmarkt, wilden ze updaten en blijven verbeteren wat sommige fans beschouwen als de beste fotografierugzak van het jaar.

Vinta luisterde naar feedback en verzoeken van klanten en de Type-II Backpack was geboren. Opnieuw werd het gelanceerd op het Kickstarter-platform.

Het is nu iets minder dan twee jaar geleden sinds de release van de Type-II en ze gaan nog steeds sterk, verbeteren voortdurend hun kenmerkende productassortiment en vestigen zich nooit.

De Vinta Type-II Rugzak

Vinta Type-II Rugzak

Vintage-look rugzak die stevig, comfortabel en ultra-stijlvol is.

Controleer de huidige prijs

Een bedrijf dat hun assortiment zal blijven ondersteunen en naar hun klanten zal blijven luisteren, is iets waar ik achter kan staan, en zeker iets dat ik kan respecteren.

De Vinta Type-II Rugzak is een moderne en mooie minimalistische throwback naar de klassieke 1800’s British Hardpacks, ontworpen voor diegenen die zowel mode als functie willen.

Het is stijlvol genoeg om je te vestigen in het dagelijkse stadsleven, maar is functioneel genoeg om met je mee te gaan op een avontuur overal waar je je bevindt in deze prachtige wereld van ons.

Inhoudsopgave

Vinta Type-II Rugzak Technische Gegevens

Pros

  • Het ziet er geweldig uit!
  • Het is goed gebouwd en voelt stevig en comfortabel aan
  • Het is echt heel veelzijdig en past bij de meeste gelegenheden
  • Het is tegenwoordig anders dan de meeste op de markt
Tegens

  • Te maken hebben met meerdere ritsen om toegang te krijgen tot spullen kan soms vervelend zijn
  • Het niet opnemen van bevestigingsriemen beperkt de functionaliteit wanneer de ruimte al krap kan zijn
  • Het niet hebben van een borstbeen of tailleband vind ik een ontbrekende functie
Controleer de huidige prijs

Rugzak:
Gewicht: 1.17kg (2.6lbs)
Afmetingen: 41,9 x 29,2 x 15.8cm (16,5″ x 11,5″ x 6,25″)

Compact veldpakket:
Gewicht: 0.14kg (0.3lbs)
26,7 x 8,9 x 8,9 (10,5 x 22,6 x 22,6)

Camera Veld pack:
Gewicht: 0.45kg (1lbs)
26,7 x 27,9 x 12,1 cm (10,5 x 11,0 x 4,75″)

Gecombineerd (Camera Kit):
Gewicht: 1.9kg (4.2lbs)

Standaard functies:
De Vinta Type-II rugzak bevat een bagagehoes voor eenvoudig transport bovenop een tas op wielen, een zijriem voor het bevestigen van grotere items, een D-ring karabijnhaakclip voor andere kleinere hulpstukken en uitbreidbare zijvakken voor flessen. Het bevat ook een 15″-laptophoes die is ingebouwd in de naar achteren gerichte opening.

Het is gemaakt van waterdicht gecoate keper en beschikt over waterbestendige ritsen en een binnenvoering gemaakt van lichtgewicht nylon.

Inbegrepen in de Camera Kit is het Camera Field Pack, dat ook wordt geleverd met een behoorlijk aantal interne verdelers en een externe schouderriem.

Kleuropties:
De Vinta Type-II rugzak is verkrijgbaar in tal van standaard kleur- en stijlopties zoals Black Matte, Forest Green en Charcoal, die allemaal een combinatie van lederen accenten hebben.

Als alternatief is het ook verkrijgbaar in een limited edition-reeks gedurfde kleuren die zijn ontwikkeld in samenwerking met de Amerikaanse NFL-speler en mode-icoon Cam Newton.

De Vinta Type-II Camera Kit wordt geleverd met het Camera Field Pack en het kleinere Compact Field Pack.

De Vinta Type-II Camera Kit wordt geleverd met het Camera Field Pack en het kleinere Compact Field Pack.

Pakket opties:
De standaard configuraties die beschikbaar zijn, zijn de standaard boekentas / laptoptas die geen extra interne compartimenten bevat, een reiskit met het kleine Compact Field Pack en een Travel Field Pack, en de Camera Kit (zoals vermeld in dit artikel) die het Compact Field Pack en Camera Field Pack bevat.

Bouw &uiterlijk

De Vinta Type-II Rugzak is een prachtig ontworpen multifunctionele tas die zowel subtiel als strak is.

De Vinta Type-II Rugzak is een prachtig ontworpen multifunctionele tas die zowel subtiel als strak is.

Het maakt niet uit hoe vaak ik naar deze tas kijk, ik kan niet anders dan opmerken hoe de Vinta Type-II rugzak onmiskenbaar een prachtig vormgegeven rugzak.

Het is smaakvol doordacht en gestyled, het is niet overdreven en het is zeker niet ondergekookt. Het is nogal doelgericht in zijn ontwerp zonder al te veel extra’s in het mengsel te gooien.

Hier is hun prachtig subtiele en slanke Black Matte rugzak met gladde strak geweven nylon en zwarte lederen details in de tas.

Een ding dat ik zal zeggen, en ik bedoel het helemaal niet op een slechte manier, is dat ik het gevoel heb dat deze tas tot op zekere hoogte nogal polariserend is.

Het is donker, subtiel en strak genoeg om onder de radar te bewegen, maar eenmaal opgemerkt onderscheidt het zich echt van de massa!

Het heeft een vrij stevig en doosachtig ontwerp dat het gebruik van de modulaire interne compartimenten veel gemakkelijker maakt om mee om te gaan en te beheren.

De rechte randen zorgen voor een beter gebruik van alle opbergvakken en vakken die voor u beschikbaar zijn.

Het bovenste buitendeksel biedt een extra laag afdekking en waterbescherming voor het interne deksel en het compartiment waarin het Compact Field Pack zit.

De Vinta Type-II rugzak ziet er geweldig uit op iedereen

De Vinta Type-II rugzak ziet er geweldig uit op iedereen.

De Vinta Type-II rugzak gebruikt geen vervelende riemen of clips om de compartimenten gesloten te houden; in plaats daarvan vertrouwen ze op discreet geplaatste magnetische grendels die gemakkelijk loskomen met weinig gedoe.

De leren riemen en gespen die je op de voorkant van de tas ziet, zijn gewoon puur designstukken om de gemoderniseerde vintage look te geven – veel in de gedaante van de klassieke Britse Hardpack waar Vinta hun inspiratie uit haalde.

Een mooie combinatie van zowel vorm als functie, de Type-II is een prachtig voorbeeld van een multifunctionele rugzak.

Of je nu met de bus naar kantoor rijdt, een dag wandelt of een trouwfotograaf bent die iemands grote dag vastlegt, de Type-II Camera Backpack past precies in elk van die doeleinden, en meer!

Uiterlijke kenmerken

De Vinta Type-II rugzak heeft twee slanke voorzakken beschermd door een deksel met twee magnetische grendels

De Vinta Type-II rugzak heeft twee slanke voorzakken beschermd door een deksel met twee magnetische grendels

De Vinta Type-II rugzak heeft een dubbel bovendekselsysteem en is gemaakt van waterdicht gecoate keper. Het beschikt ook over waterbestendige ritsen in de hele tas.

Dit alles combineert prachtig om een weerbestendige camera carry oplossing voor uw dagelijks gebruik.

Aan de voorkant van de rugzak bevindt zich ook een paar slanke zakken bedekt door een groot voordeksel dat wordt vastgehouden door handige magnetische grendels.

Ik moet echter vermelden dat er geen speciaal gebouwde veiligheidssloten, hoepels of hulpstukken op de Type-II-rugzak zitten om de ritsen op hun plaats te vergrendelen.

Dat gezegd hebbende, gezien het feit dat er geen voor- of zijtoegang tot het hoofdcompartiment is en het bovenste toegangspunt de magnetische grendels bevat, gevolgd door een rits, zou het voor iedereen nogal moeilijk zijn om items af te kloppen zonder dat je het weet. De enige potentieel kwetsbare punten waar iemand toegang toe heeft, zijn de dubbele slanke voorzakken verborgen onder het onderste voordeksel.

Interessant is dat de zijzakken op de Vinta Type-II worden geleverd met ritsen ingebouwd, waardoor ze kunnen worden gesloten en uit de weg kunnen worden geruimd wanneer ze niet in gebruik zijn.

Met de zijvakken dichtgeritst kunnen ze heel mooi werken als een klein documentzakje om een opgevouwen kaart of een notitieblok, sleutels of andere kleine items te dragen waar je misschien gemakkelijk toegang toe wilt hebben.

Zodra u de ritsen loslaat, openen de zijvakken zich mooi en breed om te worden gebruikt als een drankfleshouder, of als u de leren riem gebruikt die in de zijkant van de Type-II Camera Backpack is ingebouwd, kunt u gemakkelijk een statief dragen of andere hogere items aan de zijkant van de tas bevestigen.

De leren riem is verstelbaar en zal uit de weg zitten wanneer hij niet in gebruik is, maar ik weet niet hoeveel gewicht hij aankan, dus ik raad niet aan om er iets te zwaars aan te hangen voor het geval het zich uitstrekt, scheidt of uit elkaar valt.

De Vinta Type-II rugzak is voorzien van magnetische grendels, een leren verstelbare riem en een d-ring karabijnhaakclip.

De Vinta Type-II rugzak is voorzien van magnetische grendels, een leren verstelbare riem en een D-ring karabijnhaakclip.

Als u echter extra items aan elk oppervlak van de tas moet ophangen, wil ik u graag begeleiden om de andere kant van de tas waar je een handige D-ring karabijnhaakclip vindt!

Dit interessante en handige eenvoudige bevestigingspunt zorgt voor snelle toegang tot items zoals een zaklamp, sleutels, kleine gereedschapskist, zonnelader of iets anders dat van pas kan komen in het veld.

Bij vorige generaties was dit een vaste stevige ring, dus ik ben blij dat ze dat met deze laatste update hebben aangepakt en het veel functioneler hebben gemaakt door er een karabijnhaakclip van te maken!

Als grotere omvangrijke items ook een overweging of vereiste zijn, biedt Vinta ook vier bevestigingspunten aan de basis van de tas om het gebruik van hun lederen bevestigingsriemen (afzonderlijk verkrijgbaar) mogelijk te maken.

U zult geen andere bevestigingspunten op de tas vinden dan deze vier, samen met de bovengenoemde functies aan de zijkanten van de rugzak.

De Vinta Type-II rugzak heeft dubbele zijvakken die kunnen worden afgesloten door een rits wanneer deze niet in gebruik is.

De Vinta Type-II rugzak heeft dubbele zijvakken die kunnen worden afgesloten door een rits wanneer deze niet in gebruik is.

De Vinta Type-II rugzak heeft een mooi zacht lederen bovenhandvat en een ongelooflijke hoeveelheid vulling op de rug. De rugbanden voelen sterk aan en zijn mooi gewatteerd, waardoor je dag in dag uit een zeer welkome en comfortabele handhaaf hebt.

Helaas moet ik echter vermelden dat het geen borstbeen- of taillebanden heeft die de neiging hebben om de gewichtsverdeling op lange of zware reizen enorm te helpen.

Hopelijk kan dit in een volgende iteratie worden aangepakt, want ik weet zeker dat veel mensen (waaronder ikzelf) de toevoeging van ten minste één van die twee functies zeer graag zullen verwelkomen.

Interieur kenmerken

Onder het bovendeksel van de Vinta Type-II rugzak bevindt zich een ritslaag die u toegang geeft tot het Compact Field Pack aan de binnenkant.

Onder het bovendeksel van de Vinta Type-II rugzak bevindt zich een ritslaag die u toegang geeft tot het Compact Field Pack aan de binnenkant.

Aangezien de Type-II Backpack de opvolger is van Vinta’s originele Type-S cameratas, lijkt deze er vrijwel hetzelfde uit te zien als het origineel. Veel van de verbeteringen en updates hadden echter betrekking op de functionaliteit van de tas.

Toen het team van Vinta de Type-S opnieuw wilde ontwerpen en verbeteren, was een van de belangrijkste wijzigingen die ze aanbrachten het toevoegen van meer modulaire functionaliteit.

Door het kleinere Compact Field Pack in de bovenkant te houden, verwijderden ze de vaste interne verdelers en veranderden ze dat gebied in een groot open compartiment waarin in plaats daarvan een verwijderbaar zakje kon worden geplaatst. Hierdoor kan de klant zelf kiezen hoe hij het interne gedeelte van de rugzak gebruikt.

Het binnenland van de Type-II is vrij kaal. Het is in feite een groot hol interieur dat toegang heeft tot de boven- of achterkant met minimale zakken aan de binnenkant.

Naast het fatsoenlijke 15″-laptopzakje zijn er twee kleinere zijvakken met klittenband aan de bovenkant van de tas, een dun ritsvak op het laptopzakje en een ritsvak in het binnenste bovendeksel.

Zonder een van de grote Field Packs te gebruiken, functioneert de tas behoorlijk als een normale rugzak, maar de voordelen beginnen echt zichtbaar te worden wanneer je een van de twee grotere Field Packs kiest.

Het Camera Field Pack wordt geleverd met een behoorlijk aantal interne verdelers, waardoor het gebruikelijke aanpassingsniveau mogelijk is, afhankelijk van de hoeveelheid uitrusting die je hebt. Je kunt er minstens een paar kleinere camerabody’s en 3-5 lenzen in kwijt.

De Vinta Type-II rugzak met het Camera Field Pack in een Sony A7 III

De Vinta Type-II rugzak met het Camera Field Pack geplaatst in het opbergen van een Sony A7 III.

In wezen is het Travel Field Pack, van wat ik geloof, een Camera Field Pack zonder alle klittenband en interne verdelers – geweldig voor het inpakken van kleding en accessoires voor een kleine reis of een dagje op pad.

Beide grote Field Packs worden geleverd met kleine interne mesh-zakken ingebouwd in het deksel, twee kleine zijvakken aan de buitenkant en een handvat aan de bovenkant, en ze worden ook geleverd met een schouderriem om gemakkelijk extern te kunnen dragen als de rugzak nodig is voor andere dingen.

Beide grotere Field Packs worden geleverd met een externe schouderriem die ze omzet in een geweldige externe draagoplossing die ruimte aan de binnenkant vrijmaakt voor uw andere dagelijkse items, zoals reservekleding, omvangrijkere items of wat u ook maar nodig hebt.

Zowel het Camera Field Pack als het Travel Field Pack worden geleverd met een externe schouderband.

Zowel het Camera Field Pack als het Travel Field Pack worden geleverd met een externe schouderband.

Het Compact Field Pack is geweldig voor sehet uitharden van kleinere items en handig als je de hoofdzak op de grond wilt laten liggen of ingepakt als je alleen nodig hebt wat er in dat zakje zit.

Het combineren van een van de grotere Field Packs met het kleinere Compact Field Pack helpt je de kleine dingen uit te zoeken en komt ook van pas in situaties op de weg of in cafés – bijvoorbeeld waar je misschien constant toegang nodig hebt tot kleinere items, maar het een gedoe vindt om toegang te houden tot de rugzak zelf. Haal het er gewoon uit en laat het op tafel vallen.

Om hier te demonstreren, heb ik het geladen met een reismuis, power brick, USB-harde schijf, zonnebril, mijn portemonnee en kleinere kabels. Het is geweldig om het kleine zakje te kunnen verwijderen en op tafel te hebben terwijl de volledige tas op de grond ligt.

Het Compact Field Pack is handig wanneer je alleen de items erin nodig hebt en de Vinta Type-II rugzak ergens anders moet plaatsen.

Het Compact Field Pack is handig wanneer je alleen de items erin nodig hebt en de Vinta Type-II rugzak ergens anders moet plaatsen.

Opslagcapaciteit

De Vinta Type-II rugzak in combinatie met het Camera Field Pack en Compact Field Pack passen op een Canon 5D MKIII en een heleboel andere items.

De Vinta Type-II rugzak met de Camera &Compact Field Packs | Canon 5D MIII instellen

Persoonlijk vind ik de Vinta Type-II Rugzak een geweldige multifunctionele tas. Het kan een cameratas, dagtas, reistas, werktas, laptoptas zijn en de lijst gaat maar door.

Door dat te zeggen, moet ik er echter ook aan toevoegen dat het meer een “single purpose at a time” -tas is.

Mijn reden om dat te zeggen is dat als je het eenmaal hebt geladen met een van de grotere Field Packs, er niet veel ruimte in de tas is voor iets anders.

Dit in tegenstelling tot sommige andere tassen, waar u een paar verdelers kunt herschikken en een ander toegangspunt kunt gebruiken voor uw verschillende soorten items.

De reden hiervoor is dat het Camera Field Pack een afgesloten doos is en je er alleen bij kunt door het hele achterpaneel van de tas te openen. De enige vrije ruimte die het je laat, is waar het Compact Field Pack zit, en als je daar ook gebruik van maakt, is er geen “ik gooi hier gewoon een jas in voor de goede orde”.

Ik merkte dat wanneer ik dit gebruik voor mijn dagelijkse woon-werkverkeer en ik een levering krijg, ik het niet altijd in de tas kan passen om het naar huis te dragen, in tegenstelling tot andere camerarugzakken die ik bezit.

Als u slechts één camera met een lens in uw tas hoeft te laden, maar deze ook wilt laden met een jas en een lunchpakket voor uw werk (zoals ik), moet u mogelijk afzien van het gebruik van het Camera Field Pack.

De Vinta Type-II rugzak alleen past op een groot aantal items en kleding voor dagtochten of voor korte nachten weg van huis, of als je liever het Travel Field Pack gebruikt, helpt het je kleinere goodies te compartimenteren met de extra interne mesh-zakken.

U past gemakkelijk een DSLR- of spiegelloze camerabehuizing of twee in het Camera Field Pack, samen met extra lenzen, een flitser, oplader en verschillende andere items in het hoofdvak.

Extra accessoires zoals batterijen, filters en geheugenkaarten passen gemakkelijk in de interne mesh-vakken.

Als je een drone-vlieger bent, kun je gemakkelijk een DJI Mavic Pro, DJI Mavic Air, DJI Mavic Mini of een DJI Spark samen met de controller, reservebatterijen, opladers, filters en de meeste andere dingen die je nodig hebt in het Camera Field Pack plaatsen.

De Vinta Type-II rugzak in combinatie met het Camera Field Pack en Compact Field Pack passen op een DJI Mavic Pro, Controller en een heleboel andere items.

Vinta Type-II rugzak met de camera &compacte veldpakketten | Mavic Pro instellen

Aan de binnenkant van de achterklep van de Vinta Type-II rugzak bevindt zich een laptophoes die groot genoeg is voor een 15″-laptop of -tablet.

Het is toegankelijk via de bovenkant van de zak als u het Compact Field Pack verwijdert, hoewel het belangrijkste toegangspunt is door het hoofddeksel te openen waaraan het is bevestigd.

Als je een tablet bij je hebt, schuift die mooi naar het voorvak van de rugzak, samen met eventuele notitieblokken en pennen die je bij je hebt.

Gebruiksgemak/Comfort

De Vinta Type-II rugzak heeft veel vulling aan de achterkant

De Vinta Type-II rugzak heeft veel vulling op de rug voor comfortabel dragen.

De Vinta Type-II rugzak is uitgerust met een grote hoeveelheid rugvulling en de gewatteerde riemen zijn vrij comfortabel en vormen zich mooi rond je schouders.

Je voelt niet dat je omvangrijke camera-uitrusting scherp tegen je rug drukt terwijl je deze rugzak draagt!

U hebt alleen toegang tot het hoofdcompartiment vanaf de achterkant of de tas door het gebruik van de waterdichte ritsen over de volledige lengte. Dit is vrij gebruikelijk in de wereld van fotografie-georiënteerde camerarugzakken.

Dit is niet alleen een extra beveiligingslaag tegen zwervende handen die iets waardevols van je proberen af te pakken, maar ook voor het beperken van het risico dat je per ongeluk camera-uitrusting laat vallen tijdens het verwijderen van items uit de tas.

Een ander frustrerend ding dat ik zou willen toevoegen met het gebruik van deze tas, is dat je ook door twee lagen ritsen moet gaan om toegang te krijgen tot je camera-uitrusting.

Ik heb gemerkt dat ik het Camera Field Pack of het Compact Field Pack niet heb dichtgeritst zodra ik ze in de rugzak heb geplaatst. Het proces van het moeten optillen van het bovenste deksel en het doorlopen van twee lagen ritsen om zoiets eenvoudigs als mijn koptelefoon uit het bovenste compartiment te pakken, kan soms vervelend zijn.

Maar afgezien van die kleine frustraties (waar je vrij snel overheen gaat) is de tas zelf vrij eenvoudig te bereiden en een vrij comfortabele tas om te dragen.

De stijve vorm zorgt voor eenvoudig inpakken en schikken, en de vlakke bodem zorgt ervoor dat hij rechtop kan staan, zelfs als hij volledig is geladen. Het is goed uitgebalanceerd en heeft een vrij stevig ontwerp, waardoor je gemakkelijk onder een vliegtuigstoel kunt glijden of achterin een auto kunt vallen.

Waar voor je geld

De Vinta Type-II Rugzak zorgt er zelfs voor dat ik er goed uitzie. Soort van. Bijna.

De Vinta Type-II Rugzak zorgt er zelfs voor dat ik er goed uitzie. Soort van. Bijna.

In de zeer verzadigde markt voor cameratassen kan het een heel moeilijke en gedurfde zet zijn om met een nieuw product te komen dat anders is dan de rest.

Vinta creëerde vanaf dag één een trouwe aanhang en lijkt dat aantal in de loop der jaren alleen maar te hebben verhoogd. Voortdurend luisteren naar wat hun klanten te zeggen hebben en dapper genoeg zijn om toe te geven waar dingen kunnen verbeteren, is zeker iets waar je niet altijd over hoort.

Een bedrijf zijn dat trots is op hun kenmerkende product, maar er voortdurend aan werkt en het jaar na jaar verbetert, bewijst dat ze hier voor de lange termijn zijn. Ze zijn hier niet om een paar dollar te verdienen en te verdwijnen.

Het niveau van tijd, passie en vakmanschap dat is gestoken in de creatie en ontwikkeling van de Vinta Type-II Rugzak laat zeker zien en schittert sterk.

Het is stijlvol, functioneel en gebouwd om een lang leven te leiden. Maar zelfs als het begint te wijken, biedt Vinta de oorspronkelijke eigenaar een garantie op de rugzak die geldig is voor de volledige levensduur van de tas.

Als u de tas gebruikt zoals bedoeld en u vindt defecten van de fabrikant, zullen zij u ondersteunen en het probleem verhelpen.

De Vinta Type-II Rugzak is een in New York ontworpen kleine batch boetiektas van een bedrijf in de VS. Het niet hebben van een gehaast mainstream-formaat betekent dat dingen langer duren en een beetje meer kosten om te produceren, maar wanneer het wordt ondersteund door een levenslange garantie en de resulterende producten geweldig aanvoelen en geweldig werken, is dat iets waar ik achter kan komen.

Als je op zoek bent naar een geweldig uitziende veelzijdige boetiekcameratas die er niet uitziet als alle andere op de markt, is dit zeker een tas voor jou.

Controleer de huidige prijs

Vinta Type-II Rugzak Review | Conclusie

Mijn vrouw waardeert de esthetiek van de Vinta Type-II rugzak meer dan mijn esthetiek.

Mijn vrouw waardeert de esthetiek van de Vinta Type-II rugzak meer dan mijn esthetiek.

De Vinta Type-II Rugzak is een fantastisch product. Omdat het vrij veelzijdig, duurzaam en nog steeds ongelooflijk stijlvol is, scoort het zeker een aantal punten. Maar er zijn nog steeds nogal wat eigenaardigheden en ergernissen waarvan ik moet toegeven dat ze mijn mening erover een beetje naar beneden halen.

Ik heb echt het gevoel dat het zou kunnen profiteren van het hebben van een borstbeen of tailleband ingebouwd, of op zijn minst kan worden bevestigd.

Het niet opnemen van de onderste bevestigingsbanden is een begrijpelijke zet, maar ik heb wel het gevoel dat ze een noodzakelijk item kunnen zijn om in een aankoop op te nemen vanwege het gebrek aan extra opslagruimte wanneer je het nodig hebt.

Bijvoorbeeld als je de tas vollaadt met camera-uitrusting, maar ook een jas, handdoek of iets anders wilt meenemen dat je nodig hebt tijdens een wandeling of dagje uit.

Vinta heeft een prachtig product geproduceerd en ik waardeer het dat ze de afgelopen jaren naar hun klanten hebben geluisterd en een al geweldige tas zijn blijven verbeteren.

Ik kijk er naar uit om te zien wat ze in de toekomst doen!

De Vinta Type-II Rugzak

Vinta Type-II Rugzak

Vintage-look rugzak die stevig, comfortabel en ultra-stijlvol is.

Controleer de huidige prijs