Welke gratis videobewerkingssoftware is het beste voor beginners?

FacebookPinterestDelen

Voor veel creatieven en contentmakers is goede videobewerkingssoftware onmisbaar. Het probleem hier is dat niet alle videobewerkings-apps die er zijn, geschikt zijn voor nieuwkomers.

Dus, welke gratis videobewerkingssoftware is het beste voor beginners?

Als u net begint met uw videobewerkingsreis, is PowerDirector Essential een van de beste en kunt u deze gratis downloaden!

Gerelateerd: Hoe bewerk ik een video gratis op mijn iPhone?

Welke functies krijgt u met PowerDirector?

PowerDirector beschikt over intuïtieve, snelle en AI-aangedreven functies. Het is ontworpen voor zowel informele als professionele videobewerkingsprojecten.

De software bevat alle basistools voor videobewerking, zoals bijsnijden, splitsen, samenvoegen en overlayen van elementen. Bovendien kun je het ook gebruiken om het contrast, de helderheid, de verzadiging en de tint van je video’s aan te passen.

Er zijn veel gratis sjablonen en effecten die u in uw projecten kunt gebruiken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verfraaien van uw video’s.

Je kunt audio-elementen in je video’s mixen, zoals muziek, voice-overs en speciale geluiden. Gelukkig zitten er ook een aantal overgangen, speciale effecten en tekstoverlays in het gratis pakket.

Is het gebruiksvriendelijk?

Een van de beste aspecten van PowerDirector is hoe u met de interface video’s, diavoorstellingen en presentaties van hoge kwaliteit kunt maken met eenvoudige mechanica voor slepen en neerzetten.

Het is gebruiksvriendelijk, met eenvoudige menu’s en tools. Dus zelfs als je helemaal niet bekend bent met videobewerking, kun je de basisprincipes van het bewerken gemakkelijk leren en oppikken!

Moet u ervoor betalen?

U kunt de PowerDirector Essential Android- en pc-versies gratis downloaden en er voor altijd van genieten.

Ze bieden echter ook premium content die u kunt betalen om toegang te krijgen met maandelijkse, jaarlijkse of levenslange licenties.

Dat gezegd hebbende, als je nog steeds een beginner bent, wil je misschien beginnen met de gratis versie voordat je je een weg baant naar premium software.

Wie gebruikt PowerDirector?

Laat je niet misleiden door het gebruiksgemak; PowerDirector is nog steeds populair onder professionals. In feite heeft het veel Editors ‘ Choice-prijzen gewonnen voor zijn uitstekende functies en bruikbaarheid voor de consument.

Met meer dan 100 miljoen downloads in de Google Play Store zijn de Android-versie en de pc-versie van PowerDirector de beste gratis videobewerkingssoftware voor u.

Wat zijn enkele andere gratis videobewerkingsapps?

Er zijn veel populaire gratis videobewerkings-apps die u kunt gebruiken om video-inhoud te maken en te bewerken.

Enkele van de meest populaire gratis apps zijn:

  1. Lichtwerken: Lightworks is een professionele videobewerkingssoftware die gratis beschikbaar is, met optionele betaalde upgrades. Het beschikt over een breed scala aan geavanceerde bewerkingstools en ondersteunt een verscheidenheid aan bestandsindelingen.
  2. Shotcut: Shotcut is een platformonafhankelijke video-editor die beschikbaar is voor Windows, Mac en Linux. Het heeft een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface en bevat een breed scala aan geavanceerde functies, waaronder ondersteuning voor 4K-resolutie, audiomixing en kleurcorrectie.
  3. Avidemux: Avidemux is een gratis, open-source video-editor die beschikbaar is voor Windows, Mac en Linux. Het heeft een eenvoudige interface en bevat basisbewerkingstools, zoals bijsnijden, knippen en samenvoegen van clips.
  4. DaVinci Oplossen: DaVinci Resolve is een professionele videobewerkingssoftware die gratis beschikbaar is, met optionele betaalde upgrades. Het bevat een breed scala aan geavanceerde functies, waaronder ondersteuning voor 4K-resolutie, audiomixing en kleurcorrectie.
  5. iMovie: iMovie is een gratis videobewerkingsapp die beschikbaar is voor macOS en iOS. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en bevat een breed scala aan basis- en geavanceerde bewerkingstools, zoals video- en audio-effecten, overgangen en ondersteuning voor 4K-resolutie.

Inpakken

Dus, wat is de gemakkelijkste videobewerkingssoftware die er is? Iedereen die je het vraagt, geeft je een ander antwoord.

We denken echter dat PowerDirector precies is wat u zoekt. Dankzij de gebruiksvriendelijke functies is het een van de beste gratis videobewerkingssoftware die u als beginner kunt gaan gebruiken.

Probeer het uit en begin vandaag nog aan je creatieve reis!

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Includes tijdelijke kortingen.

Lees hier meer