Welke videobewerkingsapp gebruiken TikTokers?

FacebookPinterestDelen

Van Bella Poarch’s “M to the B” tot de digitale magie van Zach King, het maakt niet uit op welk sociale mediaplatform je je bevindt, je zult ongetwijfeld een hele reeks virale TikTok-video’s tegenkomen.

Dus, welke videobewerkingsapp gebruikt TikTokers om deze trending clips en rollen te maken?

Hier hebben we vijf beroemde TikTokers en de videobewerkingstools en -apps vermeld die ze gebruiken om miljoenen weergaven en likes te verzamelen.

Bella Poarch – CapCut

Met meer dan 9 miljoen volgers en 2 miljard likes is Bella Poarch de top 3 meest gevolgde TikTok-beroemdheid naast Khaby Lame en Charlie D’Amelio.

Ze gebruikt CapCut, de videobewerkingssoftware die TikTok zelf maakt, om haar rollen en virale video’s te maken. Het is gratis, gemakkelijk te gebruiken en heeft een breed scala aan videobewerkingsfuncties.

Zach King – VideoLeap

Zach King staat bekend om zijn digitale magische video’s die de wetten van videobewerking lijken te buigen. Hij onthulde in een van zijn video’s dat hij Video Leap gebruikt om enkele van zijn magische rollen te maken.

Video Leap is een geweldig bewerkingsprogramma met veel effecten die gemakkelijk te leren en op te pikken zijn, zelfs voor nieuwkomers. Het is perfect voor korte rollen en video’s die je op elk social media-platform zou plaatsen.

Jera Bean – Adobe Express

Jera Bean is een populaire videobewerkingsleraar in TikTok. Ze leidt haar volgers door het bewerkingsproces van enkele trendy en virale video’s online.

Ze maakt gebruik van Adobe Express, dat beschikt over een snelle en eenvoudige videobewerkingsinterface. Je kunt het gebruiken om professioneel ogende en hoogwaardige video’s te maken met slechts een paar klikken.

Emelielein88 – Zoomerang

Zoomerang is, net als CapCut, een populaire videobewerkingsapp die veel TikTokers gebruiken. Het is de applicatie die Emelielien88 gebruikt om haar grappige, goed uitziende clips te maken.

Een breed scala aan videofilters, effecten en bewerkingstools zijn beschikbaar voor u met Zoomerang. Het is gratis te downloaden met upgradebare functies als u de Pro-versie koopt.

Aliciasann – InShot

Aliciasann is een TikToker met meer dan 250 duizend volgers en 6 miljoen likes. Ze staat bekend om haar esthetisch aantrekkelijke video’s en rollen over haar dagelijks leven.

In een videozelfstudie die ze plaatste, onthulde ze InShot als de bewerkingsapp die ze gebruikt. Je kunt deze videobewerkingstoepassing gratis downloaden en het brede assortiment esthetische filters voor je TikTok-video’s gebruiken.

Waar het op neer komt

Het gebruik van de juiste bewerkingstool is cruciaal als je trendy en virale video’s op TikTok wilt maken. Dus, welke videobewerkingsapp gebruiken TikTokers? Denk aan CapCut, VideoLeap, Adobe Express, Zoomerang en InShot.

Misschien vind je het ook leuk om meer te weten te komen over de beste gratis videobewerkingssoftware voor beginners.

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer