Wotancraft Pilot Beoordeling

In een nogal verzadigde markt zijn er maar een paar merken die ik kan bedenken die opzettelijk minder blijven produceren in plaats van manieren te vinden om meer massaal te produceren. Wotancraft geeft nog steeds de voorkeur aan hun meer traditionele benadering van handgemaakte producten met een kleinere oplage.

Hiervoor bewonder ik echt hun missie en hoe toegewijd ze zijn om dit imago te behouden.

Mijn eerste kennismaking met het merk was de prachtig gemaakte Ryker serie messenger bags, die ik hier op Shotkit ook reviewde. De ingewikkeld vervaardigde details en de kwaliteit van het leer waren als niets dat ik eerder had gezien.

wotancraft-piloot-1-held

Wotancraft Piloot

De helft van het gewicht van gewoon canvas en toch 10 keer duurzamer, deze tas moet worden gedragen om te worden geloofd.

Controleer de huidige prijs

Wotancraft heeft onlangs de release aangekondigd van de Pilot, een lichtgewicht camera messenger bag gemaakt met hoge sterkte en anti-scheur CORDURA® 500D gewaxte nylon stof.

Prachtig vervaardigd in Wotancraft’s kenmerkende vintage militaire stijl, zijn deze lichte en duurzame messenger bags klaar om de elementen aan te pakken en je spullen veilig te dragen op je volgende fotografische avontuur.

Wotancraft maakt cameratassen die niet meteen cameratassen lijken; tassen die echt veelzijdig genoeg zijn om ook voor dagelijks vervoer te worden gebruikt.

Het verwijderen van de verdelers maakt ze tot een geweldige duurzame oplossing voor al uw dagelijkse boodschappen en activiteiten, met een flinke scheut vintage stijl.

Laten we de Wotancraft Pilot eens nader bekijken.

Inhoudsopgave

Wotancraft Pilot Technische Gegevens

De vrij lichte Wotancraft Pilot is verkrijgbaar in twee maten en twee kleuropties.

Bekijk meer beoordelingen

Pros

 • Bouwkwaliteit en lichtgewicht karakter
 • De klassieke stijl die Wotancraft zo goed doet
 • Capaciteit – deze tassen dragen meer dan ze lijken te dragen
 • Ze zien er niet uit als een normale cameratas!
Tegens

 • De voorste haak kan soms een beetje vervelend zijn.
 • Ze zijn behoorlijk gevoelig voor kattenbont!
 • Ik verloor mijn favoriete paraplu toen ik een MOLLE clip niet goed bevestigde 🙁

Pilot S Technische Gegevens

Capaciteit:
7l

Buitenkant:
35 x 15 x 24 cm (13,78″ x 5,9″ x 9,45″)

Hoofdvak:
32 x 10 x 20 cm (12,6″ x 3,94″ x 7,87″)

Voorvak met ritssluiting:
21 x 20 cm (8,26 inch x 9,45″)

Verborgen voorzakken:
15 x 15 cm (5,9 inch x 5,9″)

Achterste ritsvak:
24 x 15 cm (9,44 x 5,9″)

Interne Laptop/Tablet Carry:
Tot 9,7″ bij gebruik van laptop/tablet divider

Gewicht:
700 g (1,54 lbs)

Pilot M Technische Gegevens

Capaciteit:
10l

Buitenkant:
40 x 16 x 28 cm (15,75″ x 6,29″ x 11″ in)

Hoofdvak:
38 x 11 x 24 cm (14,96 x 4,33 x 9,45 inch)

Voorvak met ritssluiting:
27 x 23 cm (10,63″ x 9″ in)

Verborgen voorzakken:
19 x 17 cm (7,48″ x 6,7″ in)

Achterste ritsvak:
32 x 20,5 cm (12,59″ x 8″ in)

Interne Laptop/Tablet Carry:
Tot 13″ bij gebruik van laptop/tablet divider

Gewicht:
900 g (1,98 lbs)

Standaard materialen

– Cordura® 500D scheurvast gewaxt canvas
– Waterafstotende teflon® coating
– Ultrasterkte gebonden Nylon 6,6 schroefdraad
– PU gelamineerde binnencoating
– Canvas Voering
– Zinklegering & messing hardware met vintage afwerking
– YKK Waterbestendige Ritsen

Pak

1x Hoofdtas
1x afneembare schouderband (met schoudervulling)
1x katoenen stofdichte tas

Piloot S:
1x Medium kneedbare verdeler
1x Grote kneedbare verdeler met topvouw
1x Extra Grote laptop/tablet verdeler

Piloot M:
1x Medium kneedbare verdeler
2x Grote malleable verdelers met topvouw
1x Extra Grote laptop/tablet verdeler

Controleer de huidige prijs

Met een complete constructie van 500D CORDURA® gewaxt nylon met een beschermende weerbestendige tefloncoating®, is de Wotancraft Pilot-serie een bewijs van de missie en passie die het merk blijft uitdrukken via hun productlijn.

Verkrijgbaar in twee maten en ofwel gekleed in een robuust Khaki of een discreet zwart kleurenthema, biedt de vintage militaire stijl zowel de functionaliteit als de duurzaamheid die doet denken aan de producten waaruit ze inspiratie putten.

Wotancraft heeft opnieuw een schot in de roos gebracht met de Pilot-serie!

Met trots heeft de Pilot een “Vintage Soul” en is een klassiek voorbeeld van het combineren van zowel vorm als functie.

Bouw &uiterlijk

Je zou niet meteen raden dat dit een cameratas is, de Pilot geeft je de functie zonder de aandacht te vestigen op de potentiële inhoud.

Je zou niet meteen raden dat dit een cameratas is. De Pilot geeft je de functionaliteit zonder de aandacht te vestigen op de inhoud ervan.

De Wotancraft Pilot-serie camera messenger bags zijn gemaakt van CORDURA® 500D gewaxt nylon, dat meer dan 10 keer sterker dan het gebruikelijke katoenen canvas dat je elders vindt.

Niet alleen dat, maar Wotancraft heeft ervoor gekozen om ultrasterk gebonden Nylon 6,6 te gebruiken om de zakken aan elkaar te naaien om het extra vertrouwen te bieden dat je nodig hebt wanneer je in het veld bent. Je vindt dezelfde materialen ook op de Wotancraft Pilot rugzak, hier besproken.

Verkrijgbaar in een klassiek Khaki of een subtieler zwart gekleurd ontwerp, zullen de Pilot messenger bags je niet alleen geven een zekere mate van discretie dat veel andere cameratassen niet bieden, maar ze zijn ook behoorlijk duurzaam en zijn zeker gebouwd om te worden gebruikt.

Als het weer je omdraait, of als je opzettelijk in die ongunstige omstandigheden bent afgedwaald, kun je er zeker van zijn dat de materialen waaruit de Piloot is opgebouwd het graag zullen doorstaan zolang je dat doet.

Met een weerbestendige teflon® coating en een PU gelamineerd interieur deklaag, zal de Piloot de meeste regendruppels met gemak weerstaan en afstoten en je zult het niet naar je uitrusting laten sijpelen.

Gekleed in een mix van zowel vorm als functie, terwijl hij inspiratie haalt uit vintage militaire pakketten, is de piloot net zo klaar om te gaan als hij eruit ziet!

Gekleed in een mix van zowel vorm als functie, terwijl hij inspiratie haalt uit vintage militaire pakketten, is de piloot net zo klaar om te gaan als hij eruit ziet!

Volgens de klassieke en vintage militaire stijl zijn de riemen en gespen ontworpen om bij elkaar te passen. Zonder gimmicky magneten of clips te gebruiken, is het eenvoudige haaksysteem niet alleen effectief, maar is het ook een ontwerpelement op zich.

De zinklegering en messing hardware op de Pilot wordt geleverd met een mooie vintage afwerking die ook te vinden is op de YKK waterbestendige ritsen.

De doelbewust stevige riemen zijn robuuster dan zacht, maar zitten niet in de weg of nemen niet weg van de functionaliteit en het comfort van de Pilot messenger bag eenmaal op uw persoon.

Uiterlijke kenmerken

Het brede openingsdeksel wordt op zijn plaats gehouden door een enkele verstelbare riem en gemakkelijk te vinden messing haak aan de voorkant van de Pilot..

Het brede openende deksel wordt op zijn plaats gehouden door een enkele verstelbare riem en gemakkelijk te vinden messing haak.

De Pilot heeft een ritsloos zeeschelpklepontwerp met slechts een enkele haak om hem gesloten te houden. Dit zorgt voor snelle toegang tot uw uitrusting zonder gedoe met ritsrails, en met een enkele verstelbare riem die het op zijn plaats houdt, kan het deksel altijd gesloten worden gehouden.

Aan de voorkant van de Pilot zijn twee externe MOLLE-riemen te zien voor het uitrusten van Wotancraft’s optionele reeks verwisselbare modules.

Bevestig eenvoudig maximaal twee van deze modules tegelijk aan breid uw draagkracht uit, of draag ze apart voor extra gemak onderweg.

Met MOLLE-riemen klikken de modulaire bevestigingen aan de voorkant van de Pilot, terwijl grotere grotere ladingen aan de basis kunnen worden bevestigd met behulp van de afneembare vrachtbanden.

Met molle-riemen kunnen de modulaire bevestigingen aan de voorkant van de pilot worden geklikt, terwijl grotere grotere ladingen aan de basis kunnen worden bevestigd met behulp van de afneembare vrachtbanden.

Voor omvangrijkere items of als u van plan bent een statief te dragen, geplaatst langs de basis van de Pilot zijn een paar verstelbare vrachtbanden geplaatst.

Wotancraft heeft ook handig twee flessenvakken aan weerszijden van de tas geplaatst en heeft de gebruikelijke handige bovenhandgreep meegeleverd.

Met reizen en extra beveiliging in gedachten zijn er geen ritsen die gemakkelijk toegankelijk zijn voor iemand anders dan jezelf.

Discreet geplaatst op de voorkant van de Pilot is een zakje over de volledige breedte dat een verborgen ritsvak bevat dat alleen toegankelijk is via de zijkanten van de tas.

Meerdere discrete zakken zijn te vinden op de Pilot, die allemaal relatief verborgen zijn voor nieuwsgierige blikken en potentiële dieven.

Meerdere discrete zakken zijn te vinden op de Pilot, die allemaal relatief verborgen zijn voor nieuwsgierige blikken en potentiële dieven.

Aan de lichaamszijde van de Wotancraft Pilot bevindt zich nog een ritsvak over de volledige breedte voor belangrijke of snelle toegangsartikelen die u onderweg nodig hebt, zoals een kleine tot middelgrote tablet, gevouwen kaarten of iets anders dat van pas kan komen.

Je vindt er ook een bagagedoorvoerband van 21 cm breed aan de achterkant.

De materialen waaruit de Pilot lichtgewicht cameratassen bestaan, zijn een kenmerk op zich. Net als de leren tassen die Wotancraft maakt, ontwikkelen deze CORDURA® gewaxte canvas tassen sierlijk unieke slijtplekken – op dezelfde manier als rauwe denim broeken dat doen.

Dus de tas die u vandaag koopt, zal in de loop van de tijd veranderen en een uniek stuk dat een verhaal vertelt van zijn leven met jou. Dat is gewoon een beetje romantisch, toch?

Interieur kenmerken

Veel ruimte beschikbaar in het hoofdcompartiment dat eenvoudig kan worden herschikt met de meerdere verdelers die Wotancraft in de Pilot levert.

Er is veel ruimte beschikbaar in het hoofdcompartiment, dat eenvoudig kan worden herschikt met de meerdere verdelers van Wotancraft.

Je vindt niets onnodigs aan de binnenkant van de Pilot-cameratas. Wotancraft heeft het ontwikkeld met gewicht en functie in het achterhoofd, en daarom vind je alleen doelgerichte items die deze prachtige tas sieren.

Onder het bovenste deksel van de Pilot bevindt zich nog een ritsvak met een paar zachte gewatteerde accessoirezakjes aan de binnenkant. Deze zak is mooi geschikt om je kleinere items te ordenen, en met de zachtheid van de tas zelf kun je hem er echt als een gek in laden en toch de rits dichten!

De binnenkant van het hoofdcompartiment van de Pilot bevat maximaal vier verwijderbare verdelers, afhankelijk van de grootte die u kiest.

Een daarvan is een extra grote tablet- of laptopverdeler die je volledig kunt verwijderen als je hem niet nodig hebt! Dit bespaart u die extra ruimte voor wat u nog meer nodig heeft.

Met twee andere stijlen kneedbare interieurverdelers, kun je de bovenkant naar beneden vouwen op een van de stijlen om een tweede laag bovenop je uitrusting te creëren.

De verdelers krullen en buigen vrij gemakkelijk om de tas zelf zachtjes rond je spullen te laten vormen en zijn slanke vorm te behouden.

U zult aangenaam verrast zijn door de hoeveelheid spullen die u kunt opbergen in een van de Pilot lichtgewicht cameratassen.

U zult aangenaam verrast zijn door de hoeveelheid spullen die u kunt opbergen in een van de Pilot lichtgewicht cameratassen.

Met zachte canvas gelaagdheid in het hoofdcompartiment, werken de interieurmodules die Wotancraft heeft ontwikkeld om bij hun assortiment tassen te passen prachtig binnen de Pilot.

De Zipperless Pocket Module is een geweldige aanvulling om enkele van uw grotere losse items te beveiligen en de Battery &SD Card Fastener Module sorteert de kleinere stukjes en beetjes.

Ik zal deze interne modules verder uitleggen in het onderstaande gedeelte!

Opslagcapaciteit

Het is best verbazingwekkend hoeveel er op en in de Pilot M past als je eenmaal een paar MOLLE-modules hebt vastgeplakt. Als je wat karabijnhaakclips had, zou je er nog meer buiten kunnen bevestigen!

Het is best verbazingwekkend hoeveel er op en in de Pilot M past als je eenmaal een paar MOLLE-modules hebt vastgeplakt. Als je wat karabijnhaakclips had, zou je nog meer aan de buitenkant kunnen bevestigen!

Beide maten van de Wotancraft Pilot kunnen afgestemd op uw behoeften in combinatie met de externe MOLLE-modules die door het merk worden aangeboden, maar zelfs op zichzelf, zijn het zeer capabele tassen.

Hieronder vindt u meerdere lijsten met een duidelijk voorbeeld van het aantal dingen dat u in beide maten kunt passen zonder extra externe MOLLE-modules.

Piloot S:

De Pilot S is een geweldige slanke en lichte messenger bag die past bij uw dagelijkse benodigdheden of kan dienen als een speciale straatfotografietas.

Het heeft genoeg ruimte om een spiegelloze camera te passen met twee grotere lenzen, of een body en meerdere kleinere lenzen, een externe flitser of wat je ook fotografeert.

Je zult merken dat de extra zakken die beschikbaar zijn op de Pilot S heel goed geschikt zijn om te laten vallen in een behoorlijke hoeveelheid losse items ook, waaronder opladers, kabels en alle andere benodigdheden die u nodig zult hebben.

Ik vond het geweldig voor het dagelijkse woon-werkverkeer, omdat het kleine profiel me in staat stelt om door menigten te duiken zonder het tegen iemand aan te slaan.

Het enige nadeel was dat de maat soms niet kon inspelen op de onverwachte dingen die ik mee naar huis moest nemen van kantoor.

De Multitasker:

 • Sony a7 III met Tamron 28-75mm f/2.8
 • DJI Mavic Pro met Fly More Kit (extra batterijen + oplader)
 • USB-batterij en kabels
 • Een SanDisk Extreme PRO draagbare SSD
 • Een Samsung tablet
 • Manfrotto BeFree 2N1 Aluminium statief
 • Plus een drinkfles en koffiemok
Als je niet kunt blijven om slechts één fotografisch hulpmiddel te gebruiken, heeft de Pilot S je!

Als je het niet kunt houden om slechts één fotografisch hulpmiddel te gebruiken, heeft de Pilot S je gedekt!

De kantoormedewerker:

 • Sony a7 III met Tamron 28-75mm f/2.8
 • USB-batterij en kabels
 • Een SanDisk Extreme PRO draagbare SSD
 • Een draagbare USB-harde schijf
 • Een Samsung Tablet
 • Een Logitech MX Master 2S-muis
 • Wotancraft Batterij &SD Card Fastener Module gemonteerd aan de binnenkant
 • Manfrotto BeFree 2N1 Aluminium statief (.. voor op kantoor?)
 • Glazentas, drinkfles en koffiemok
Ik draag mijn camera elke dag naar kantoor, maar ik gebruik geen tablet. Maar hé, het is een voorbeeld en de Pilot S deed het goed!

Ik draag mijn camera elke dag naar kantoor, hoewel ik geen tablet gebruik… Maar hé, het is een voorbeeld en de Pilot S deed het goed!

De straatfotograaf:

 • Sony a7 III met Tamron 28-75mm f/2.8
 • Een Samyang AF 35mm f/1.4 FE
 • USB-batterij en kabels
 • Een SanDisk Extreme PRO draagbare SSD
 • Een draagbare USB-harde schijf
 • Een Samsung tablet
 • Manfrotto BeFree 2N1 Aluminium statief
 • Glazentas, drinkfles en koffiemok
Behoorlijk forse objectieven voor een straatfotograaf, maar hoe dan ook, de Pilot S past er heel goed bij.

Behoorlijk forse objectieven voor een straatfotograaf, maar hoe dan ook, de Pilot S past er heel goed bij.

Piloot M:

Nu is de Pilot M een tas die zeker klaar is voor iets veel substantiëlers dan zijn kleinere broertje. De extra 3L aan opslagcapaciteit en het grotere profiel betekent dat je hem zeker kunt slaan met een behoorlijke hoeveelheid extra uitrusting.

Ik vond het grotere profiel van de Pilot M een beetje dreigender op het dagelijkse woon-werkverkeer, omdat ik moest wennen aan de bredere grootte ervan bij het ontwijken van mensen.

Echter, de extra gemak van de extra grootte wanneer je ergens op weg naar huis langs moet komen of een nieuwe levering moet brengen… dat was mooi meegenomen.

Als je iemand bent die graag extra voorbereid is op een dagje uit, of die de neiging heeft om twee systemen of veel meer accessoires en lenzen mee te nemen, dan is de Pilot M de keuze voor jou.

De Heavy Lifter:

 • Sony a7 III met Tamron 28-75mm f/2.8
 • Een Samyang AF 35mm f/1.4 FE
 • DJI Mavic Pro met Fly More Kit (extra batterijen + oplader)
 • USB-batterij en kabels
 • Een SanDisk Extreme PRO draagbare SSD
 • Een draagbare USB-harde schijf
 • Een Samsung tablet
 • Een Ledlenser zaklamp
 • Een Microsoft Surface Pro en oplader
 • Manfrotto BeFree 2N1 Aluminium statief
 • Plus een drinkfles en koffiemok
Het is een beetje gek hoeveel er in de Pilot M past, maar zeker een zeer welkom ding. Zelfs met kleine ladingen is het geweldig!

Het is een beetje gek hoeveel er in de Pilot M past, maar zeker een zeer welkom iets. Zelfs met kleine ladingen is het geweldig!

De “Ik werk in een café”:

 • Canon 5D Mark III met Canon 24-70mm f/2.8
 • Een Samyang AF 35mm f/1.4 FE (… Ja, ik weet het, maar het is een voorbeeld!)
 • Veel te veel batterijen en een willekeurig lensfilter
 • USB-batterij en kabels
 • Een SanDisk Extreme PRO draagbare SSD
 • Een draagbare USB-harde schijf
 • Een Samsung tablet
 • Een Ledlenser zaklamp
 • Een Microsoft Surface Pro en oplader
 • Een Logitech MX Master 2S-muis
 • Wotancraft Batterij &SD Card Fastener Module gemonteerd aan de binnenkant
 • Manfrotto BeFree 2N1 Aluminium statief
 • Glazentas, drinkfles en koffiemok

MOLLE Modulair Systeem:

Ik raad ten zeerste aan om beide maten van de Pilot messenger bag te combineren met ten minste één van de beschikbare externe MOLLE-modules (of twee voor balans).

De twee die ik heb gecombineerd met de Pilot M zijn de Front Water Bottle Pouch en Front Accessory Pouch – die ik beide heb ontdekt om meerdere toepassingen te hebben wanneer ze aan de voorkant van de Pilot worden gebruikt.

Ik ontdekte dat de Front Water Bottle Pouch geweldig is om meerdere grotere items samen te laten vallen, een snel dropvak te bieden wanneer je rondrent, of als een plek om een vrij natte paraplu op te bergen.

Maar het is ook een geweldig gewatteerd lenszakje. Als je iemand bent die regelmatig wisselt tussen een paar lenzen, werkt de Front Water Bottle Pouch daar geweldig voor!

Je merkt misschien ook dat er ook een handige hoeveelheid items in het vooraccessoirezakje past. Wotancraft heeft er ook een draagriem bij geleverd, zodat je hem van de Pilot als een klein zakje kunt gebruiken als je geen full-size tas nodig hebt.

Slechts een voorbeeld van wat er in het voorste accessoirezakje past, maar het meerdere voorbeeld maakt gebruik van het voorste waterfleszakje.

Slechts een voorbeeld van wat er in het voorste accessoirezakje past en het meerdere voorbeeldgebruik van het voorste waterfleszakje.

Interne modules:

Als interne organisatie een belangrijke functie voor u is om op een van uw cameratassen te hebben, bekijk dan zeker het assortiment interne modules van Wotancraft.

Deze interne modules kunnen in elke cameratas worden gedropt die klittenbandverdelers accepteert en werken geweldig om alle kleinere stukjes en beetjes te organiseren die anders door je tas zouden kunnen lopen.

Ik heb de Battery &SD Card Fastener Module en Zipperless Pocket Module om te gebruiken in mijn Pilot bags, maar ik kies ervoor om ze alleen af en toe te gebruiken. Ze kunnen vitale ruimte innemen als ik de tas echt moet inladen.

Maar op mijn lichtere ladingen zijn ze handig om mijn kleinere dingen op hun plaats te houden als ik een aantal kabels en opladers verspreid over de andere zakken heb, omdat ik de neiging heb om geheugenkaarten en batterijen kwijt te raken!

De Battery &SD Card Fastener module en Zipperless Pocket module hebben beide meerdere toepassingen!

De Battery &SD Card Fastener Module en Zipperless Pocket Module hebben beide meerdere toepassingen!

Gebruiksgemak/Comfort

De Pilot lichtgewicht cameratassen zijn vrij comfortabel om te dragen en zitten mooi tegen je lichaam.

De Pilot lichtgewicht cameratassen zijn vrij comfortabel om te dragen en zitten mooi tegen je lichaam.

Dik gewatteerde en verstelbare riemen ondersteunen de belasting, of u de Piloot nu over uw schouder, cross-body of enkele zijde draagt. Ik vind het het meest comfortabel verder rond mijn rug dan mijn zij, en de vulling op de riem is heel behoorlijk.

De zachtheid van het canvas langs je persoon is ook heel comfortabel, maar zoals alle messenger bags, als het zwaar beladen is, begin je het zeker op die ene schouder te voelen.

De Duraflex draaibare snaphook die de schouderriem aan de Pilot bevestigt, is niet alleen lichter dan de metalen tegenhangers, maar is eerder sterk en duurzaam ook.

Beide ingebouwde buitenzakken van de Pilot zijn gemakkelijk toegankelijk als je weet dat ze er zijn, maar verborgen voor die opportunisten met lichte vingers die je van je items willen scheiden.

Dit is zeker geruststellend om te weten wanneer u naar het buitenland reist of wanneer u zich in drukke situaties bevindt met dure spullen.

Het MOLLE modulaire systeem is fantastisch op de Pilot, maar controleer of je ze goed hebt bevestigd. Ik deed het niet de eerste keer dat ik ze gebruikte (de riem zat dicht en dus klemde hij niet goed) en ik verloor uiteindelijk een dure kleine paraplu tijdens het lopen toen de bovenste clip van de module loskwam en liet vallen.

Ik controleer nu of ik het goed heb gedaan – hoewel het gewoon een willekeurige gebeurtenis was, is het altijd beter om veilig te zijn!

Waar voor je geld

Voor het niveau van vakmanschap, duurzaamheid, bouwkwaliteit en hoe dynamisch ze zijn in hun gebruik, zijn de Pilot lichtgewicht cameratassen van grote waarde.

Voor het niveau van vakmanschap, duurzaamheid, bouwkwaliteit en hoe dynamisch ze zijn in hun gebruik, zijn de Pilot-cameratassen van grote waarde.

Wotancraft-tassen zijn nooit goedkoop, maar dat geldt vaak voor cameratassen in het algemeen, vooral als je rekening begint te houden met de materialen en functies die er veel zijn.

De waarde van Wotancraft begint echter echt vorm te krijgen wanneer u rekening begint te houden met wat er bij het maken van hun producten komt kijken. Focussen op kwaliteit boven kwantiteit, het ontwikkelen van op maat gemaakte stoffen en materialen, het toepassen van handgemaakte details… deze dingen maken allemaal een verschil.

Een Wotancraft product is niet zomaar een tas, het is een functioneel kunstwerk klaar voor gebruik end misbruikt (binnen redelijke grenzen) in het veld.

Door dat te zeggen, biedt Wotancraft ook een 3 jaar gratis reparatiegarantie op de Pilot messenger als deze uitvalt tijdens normaal bedoeld gebruik.

Als u een oude wotancraft-tas met gewaxte katoenen stof bezit en op zoek bent naar een upgrade naar een van hun nieuwere CORDURA® 500D gewaxte nylon stoffen tassen, zult u merken dat deze materialen 60% dunner, 50% lichter en tot 10 keer sterker in termen van “slijtvastheid en scheurweerstand”.

Ik zou ook willen toevoegen dat hun modules ook van grote waarde zijn, waardoor je snel net dat beetje extra ruimte krijgt, of met dat extra niveau van behulpzame organisatie om je dag dat beetje handiger te maken.

Controleer de huidige prijs

Wotancraft Pilot Review | Conclusie

Zelfs bij regenachtig weer maakte ik me geen zorgen over hoe de piloot zich zou houden, er is een groot niveau van vertrouwen dat bij Wotancraft hoort en de bouwkwaliteit is ongelooflijk.

Zelfs bij regenachtig weer maakte ik me geen zorgen over hoe de piloot zich zou houden. Er is een groot niveau van vertrouwen dat gepaard gaat met Wotancraft en de bouwkwaliteit is ongelooflijk.

De Wotancraft Pilot-tassen werken geweldig als dagelijkse niet-fotografietassen en nog beter in combinatie met je fotografie-uitrusting. Ze zijn echt veelzijdige messenger bags met een prachtige vintage stijl!

Van de twee maten heb ik gemerkt dat ik de kleinere Pilot S vaker gebruik, omdat deze precies past bij wat ik nodig heb tijdens mijn gebruikelijke dagelijkse woon-werkverkeer en de meeste van mijn weekenden met mijn vrouw.

De Pilot M is absoluut een geweldige back-up en iets dat ik in de auto kan gooien terwijl ik op weg ga naar een groter avontuur met mijn dronekit.

De Pilot lichtgewicht cameratassen zijn een echt bewijs van de missie van Wotancraft, die trots verklaart: “Vintage design that endures &matures”.

Wotancraft heeft opnieuw het doel bereikt en ik kijk enorm uit naar al het andere waar ze hun zinnen op hebben gezet!

wotancraft-piloot-1-held

Wotancraft Piloot

De helft van het gewicht van gewoon canvas en toch 10 keer duurzamer, deze tas moet worden gedragen om te worden geloofd.

Controleer de huidige prijs